Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BozePetra
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la BozePetra » 31 dec 2014, 16:05

Dado je napisao/la:Cisto da se ne zagubi. Momak je pozvan u kamp olimpijske reprezentacije SAD-a.

[youtube][/youtube]

Izjavio momak da bi htio igrati za BiH ako dodje vrijeme

Vedin rođak :) :bih:
#Salihović

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 02 jan 2015, 12:02

jel iko upoznat sa kvalitetom doticnog? ima li kakvog hajra od njeg?

Danijel Miličević želi dres Zmajeva

Danijel Miličević jedan je od najboljih veznih igrača Jupiler lige Belgije. Fudbaler Genta porijeklom je iz Bosne i Hercegovine, a rodio se i odrastao u Švicarskoj.

"Korijeni su mi iz Ugljevika. Kad god uhvatim slobodnog vremena dođem u BiH. Godišnje dolazim dva do tri puta", kazao je za ---- fudbaler Genta.

U prošlosti je nastupao za omladinske selekcije Švicarske, ali debi u A timu ove zemlje nije dočekao. Ne krije da ima želju obući dres BiH.

"Pasoš Bosne i Hercegovine mi je istekao, a uskoro ga namjeravam produžiti. Ne bih imao ništa protiv nastupa u dresu BiH, ukoliko bih bio potreban novom selektoru. O bh. reprezentaciji mi je pričao Ervin Zukanović. Drago mi je što ga je krenulo u Chievu", dodao je Miličević.

Gent je jesenji dio sezone u Jupiler ligi završio na četvrtom mjestu sa 34 boda.

"Zadovoljan sam, igramo lijep i kvalitetan fudbal. Mala žal postoji zbog trenutnog bodovnog salda jer smatram da smo trebali imati nekoliko bodova više", dodao je na kraju Miličević.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 02 jan 2015, 14:11

:kafa:
[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 02 jan 2015, 14:24

Ko je ovaj pokemon :?:
X

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 02 jan 2015, 15:51

Prema transfermarkt, odbrambeni napadac u usponu. :mrgreen:

http://www.transfermarkt.com/dario-dumi ... eler/78818" onclick="window.open(this.href);return false;

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 02 jan 2015, 15:58

Da li neko mozda zna koliko godina ima sin thierry henry-ja? i da li igra za neke najmladje kategorije u nekom timu ako ima dovoljan broj godina ili nije fudbalski nastrojen? s obzirom da mu sin preko mame moze igrati i za nas ako bi bio fudbaler a ne prevelika svjetska zvijezda mozda ne bi bio dovoljno dobar da upadne u francusku repku ali bi mogao onda za nas.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 02 jan 2015, 16:30

DeeWa je napisao/la:Da li neko mozda zna koliko godina ima sin thierry henry-ja? i da li igra za neke najmladje kategorije u nekom timu ako ima dovoljan broj godina ili nije fudbalski nastrojen? s obzirom da mu sin preko mame moze igrati i za nas ako bi bio fudbaler a ne prevelika svjetska zvijezda mozda ne bi bio dovoljno dobar da upadne u francusku repku ali bi mogao onda za nas.
pa ako su u vezi od 2008 godine, znaci da mali moze biti max 2009 godiste ako ga je odmah sklepao. mada sumnjam, mozda mali ima neke 2-3 godine. Mada cim pocne ganjati loptu treba poceti vrbovati preko stare. Moc pic.ke je ogromna. Vidjeli smo to u mnogo primjera do sada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :bih: :bih: :bih: :bih:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 jan 2015, 19:30

TMovac je napisao/la:jel iko upoznat sa kvalitetom doticnog? ima li kakvog hajra od njeg?

Danijel Miličević jedan je od najboljih veznih igrača Jupiler lige Belgije. Fudbaler Genta porijeklom je iz Bosne i Hercegovine, a rodio se i odrastao u Švicarskoj.

"Korijeni su mi iz Ugljevika. Kad god uhvatim slobodnog vremena dođem u BiH. Godišnje dolazim dva do tri puta", kazao je za ---- fudbaler Genta.

U prošlosti je nastupao za omladinske selekcije Švicarske, ali debi u A timu ove zemlje nije dočekao. Ne krije da ima želju obući dres BiH.

"Pasoš Bosne i Hercegovine mi je istekao, a uskoro ga namjeravam produžiti. Ne bih imao ništa protiv nastupa u dresu BiH, ukoliko bih bio potreban novom selektoru. O bh. reprezentaciji mi je pričao Ervin Zukanović. Drago mi je što ga je krenulo u Chievu", dodao je Miličević.

Gent je jesenji dio sezone u Jupiler ligi završio na četvrtom mjestu sa 34 boda.

"Zadovoljan sam, igramo lijep i kvalitetan fudbal. Mala žal postoji zbog trenutnog bodovnog salda jer smatram da smo trebali imati nekoliko bodova više", dodao je na kraju Miličević.
Nemoj ga majke ti. Jednom mi je trebalo 2+ na njihovoj utakmici za pare i ovaj lik promasi penal :puke:

Salim se naravno. Standardan je u Gentu i cini mi se da igra zadnjeg veznog. Mesa bi trebao obratiti paznju na njega.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac

Post Postao/la amorovski » 02 jan 2015, 20:24

el-fighter je napisao/la:
TMovac je napisao/la:jel iko upoznat sa kvalitetom doticnog? ima li kakvog hajra od njeg?

Nemoj ga majke ti. Jednom mi je trebalo 2+ na njihovoj utakmici za pare i ovaj lik promasi penal :puke:

Salim se naravno. Standardan je u Gentu i cini mi se da igra zadnjeg veznog. Mesa bi trebao obratiti paznju na njega.
Ako je tako kao sto pises, Mesa ima razlog da ga pozove, s tim da bi Tinki moro izgubit mjesto. Prvi razlog je taj, recimo, Tinki nije mogo ostat u Belgiji ni pod koju cijenu, a znamo svi koliko je zelio, s tim da je igro i za njihovu mladu repku.. Drugi razlog, Gent jaci od Hajduka za klasu, jaca liga, vise jakih utakmica. Najveca mi je zelja da se na ovoj temi raspravljamo o tome KAKO JE TINKIVINKI ZABORAVLJENI POTENCIJAL NASE REPKE. ZIVIM ZA TAJ DAN..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

groka12
Kontakt:

Re: Odg: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac

Post Postao/la groka12 » 02 jan 2015, 20:39

amorovski je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:

Ako je tako kao sto pises, Mesa ima razlog da ga pozove, s tim da bi Tinki moro izgubit mjesto. Prvi razlog je taj, recimo, Tinki nije mogo ostat u Belgiji ni pod koju cijenu, a znamo svi koliko je zelio, s tim da je igro i za njihovu mladu repku.. Drugi razlog, Gent jaci od Hajduka za klasu, jaca liga, vise jakih utakmica. Najveca mi je zelja da se na ovoj temi raspravljamo o tome KAKO JE TINKIVINKI ZABORAVLJENI POTENCIJAL NASE REPKE. ZIVIM ZA TAJ DAN..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
kad god pogledam na ovaj forum, nebitno koja tema, ovaj pizdi za ovim Susicem, daj popusti malo, jel moguce da imas toliki kompleks led te jbo, idi drkaj jbi radi nesto, koga boli **** vise sta ti mislis o susicu

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 02 jan 2015, 21:36

DeeWa je napisao/la:Da li neko mozda zna koliko godina ima sin thierry henry-ja? i da li igra za neke najmladje kategorije u nekom timu ako ima dovoljan broj godina ili nije fudbalski nastrojen? s obzirom da mu sin preko mame moze igrati i za nas ako bi bio fudbaler a ne prevelika svjetska zvijezda mozda ne bi bio dovoljno dobar da upadne u francusku repku ali bi mogao onda za nas.
pogledaj postavku :)
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 2#p1936172
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 02 jan 2015, 21:54

JoeCelt je napisao/la:
pogledaj postavku :)
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 2#p1936172

Koliko mali ima godina ?
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jan 2015, 22:02

Sta vam sve nece past na pamet, cuj sin Henrya. :rol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 02 jan 2015, 22:07

Ako ga stara (mlada) ne bude ucila bosanski lik nece ni znati gdje bosna a kamoli nesto vise a s obzirom na ove moderne roditelje tesko da ce ona uciti njega, pitanje je da li ga je i ona zaboravila...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 jan 2015, 22:15

Igrač Genta i jedan od najboljih veznjaka Jupiler lige u Belgiji Danijel Miličević je u razgovoru za bosanskohercegovački portal klix izjavio da mu je želja da obuće dres reprezentacije Bosne i Hercegovine, o kojoj mu je ranije sve najbolje pričao Ervin Zukanović....ajde Meša pokupi ovog onda onog beka iz Verone pa Djurića budi pametan

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 jan 2015, 22:17

Budite ozbiljni :D
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 02 jan 2015, 22:18

Cartman je napisao/la:Sta vam sve nece past na pamet, cuj sin Henrya. :rol:
:bow: :bow:

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 02 jan 2015, 22:21

Cije sportsko drzavljanstvo ima taj mali Henry? Ko je selektor U4 reprezentacije? Treba ga tamo,neka se dokzuje.
BEGICU REAGUJ !!!

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 02 jan 2015, 22:28

DeeWa je napisao/la:Ako ga stara (mlada) ne bude ucila bosanski lik nece ni znati gdje bosna a kamoli nesto vise a s obzirom na ove moderne roditelje tesko da ce ona uciti njega, pitanje je da li ga je i ona zaboravila...
Bitan mu je Bosanski jezik sa majcine strane koliko i Busmanski sa oceve!!! :kafa:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 02 jan 2015, 22:33

Cartman je napisao/la:Sta vam sve nece past na pamet, cuj sin Henrya. :rol:
U svakom slučaju treba sa dečkom ići porazgovarati. Kupiti mu koji Hot Wheels, da zna momak da je u ozbiljnim kombinacijama

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, Vaya i 56 gostiju.