Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harixs
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la harixs » 02 jan 2015, 15:51

propuh je napisao/la:I sta kaze ubleha otkako se rodio navija za Internazionale :urnebes: :urnebes:
Ta ubleha ode u Inter za milione a gdje ces ti?

tebe nema ni u onoj subi na plafonu dje se djahkad hajvani zavlace :mrgreen:

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la amorovski » 02 jan 2015, 15:56

harixs je napisao/la:
propuh je napisao/la:I sta kaze ubleha otkako se rodio navija za Internazionale :urnebes: :urnebes:

Hahahaha . I Tomic i Cimirot ce prije u Inter nego ova ubleha, realno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

harixs
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la harixs » 02 jan 2015, 16:05

amorovski je napisao/la:
harixs je napisao/la:

Hahahaha . I Tomic i Cimirot ce prije u Inter nego ova ubleha, realno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
zar si ti jos uvjek na forumu poslije onakvih psovki? :shock:

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 02 jan 2015, 16:06

harixs je napisao/la:

Mislis u Inter Zapresic :mrgreen:
A za ovo drugo ti necu odgovarati oticu bezveze u banovice :nene: sto si ti zasluzio ovim bezobrazlukom svakako
Zadnja izmjena: propuh, dana/u 02 jan 2015, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 02 jan 2015, 16:07

ASD je napisao/la:
SjeverniVjetar je napisao/la:
ASD je napisao/la:Barcelona je za Halilovica dala masne pare to je potpuno suprotan primjer od onog sto DInamo radi, a to je da kradu drugima igrace za smijesne naknade za treniranje.
Pa to radi svaki veliki tim u svojoj sredini, to je realnost. Bitno je sta se desi sa tim igracima od kada dodju u Dinamo, a desi se da napreduju i nije slucajno sto je mladim igracima, i njihovim roditeljima, cilj da dijete transferiraju u Dinamo, jer ce tamo raditi u vrhunskim uslovima i imati sansu da uspije.
Mislim, nije to valjan argument, a to koliki je Mamic mafijas, kakve metode koristi, ne pokusavam da negiram.
Evo pitanje,da imate talentovanog klinca , 11-12 godina, i da vam se nudi, biste li ga poslali u Dinamo ili u ,npr, osijek, da uci i da se razvija? 90 % bi poslalo u Dinamo, cak i navijaca tog drugog tima, siguran sam u to.
Navedi primjer gdje se isto radi?
Ne bih poslao dijete Mamicu, koliko samo velikih talenata propadne tamo, to sto 1 od 100 uspije je mala brojka.
Nemam primjer, pokusavam da, generalno, poasnim sta mislim.Ma nema veze :salut:

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 02 jan 2015, 16:09

propuh je napisao/la:
harixs je napisao/la:

Mislis u Inter Zapresic :mrgreen:
A za ovo drugo ti necu odgovarati oticu bezveze u banovice sto si ti zasluzio ovim bezobrazlukom svakako :nene:
tako to ide na bezobrazan komentar dobijes bezobrazan odgovor.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 02 jan 2015, 16:14

Dajte ba ljudi,pričate ne bi poslali dijete u Dinamo,pa Dinamo je Real Madrid za Hajduk,jedan dinamov igrač ima veću platu nego prvih 11 Hajduka... a vjerovatno i oni s klupe da saberu svoje,nemaju opet vecu... Niko nije Hajduku kriv što ga vode nesposobni ljudi,pa ne mogu nikog kupit,nego grabe igrače po Gruziji i Africi jer dođu za 0 eura... I onda Mamić kriminalac jer im bjezi na kraju sezone preko 20 bodova,i tako zadnjih 9 sezona :D Rijeka za razliku od Hajduka igra i ne kmeči iz dana u dan... U ovom trenutku i Rijeka je nedostizna za propali Hajduk...
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 jan 2015, 16:17

Ne bi bas rekao da je dobro da mladi igraci iz BIH idu u Dinamo. Prvo ako nema nacina da ih progura kroz Hrvatsku repku male su im sanse za uspjeh. Mislim da su rijetki prodani u Evropu ako ta formula nije radila. Zato sam se cudio sto je puno ljudi ovdje prizeljkivalo Hodzicev odlazak u Dinamo. On ce Hodzica ako treba Copa pa i losijeg igraca od Duje prodati prebaciti u Lokomotivu pa sto mu bude. Tako Mamic radi on nogometase gleda kao robu i nista vise. Razradio je dobro posao i za sada mu ide ali sef Coza Nostre je uzdrman pa i Mamicu se tresu gace. Bolje bi bilo svakom pravom talentu iz BIH da ne primice Dinamu ni na 100 km nego da mu to bude zadnja opcija. Moje skromno misljenje i nista vise.

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 02 jan 2015, 16:19

Ovi risha ima malo problema s inteligencijom koliko san uspia skužit.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 02 jan 2015, 16:20

:bih: :bih:
[youtube][/youtube]

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 02 jan 2015, 16:23

HST je napisao/la:Ovi risha ima malo problema s inteligencijom koliko san uspia skužit.
Da ti nešto možeš skužit uopšte ne bi pisao na ovom forumu ;) Čovjeku ne treba inteligencija da vidi ovo
:wave: :wave: :wave: :wave:
slika

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 02 jan 2015, 16:36

dubrovnik je napisao/la:Ne bi bas rekao da je dobro da mladi igraci iz BIH idu u Dinamo. Prvo ako nema nacina da ih progura kroz Hrvatsku repku male su im sanse za uspjeh. Mislim da su rijetki prodani u Evropu ako ta formula nije radila. Zato sam se cudio sto je puno ljudi ovdje prizeljkivalo Hodzicev odlazak u Dinamo. On ce Hodzica ako treba Copa pa i losijeg igraca od Duje prodati prebaciti u Lokomotivu pa sto mu bude. Tako Mamic radi on nogometase gleda kao robu i nista vise. Razradio je dobro posao i za sada mu ide ali sef Coza Nostre je uzdrman pa i Mamicu se tresu gace. Bolje bi bilo svakom pravom talentu iz BIH da ne primice Dinamu ni na 100 km nego da mu to bude zadnja opcija. Moje skromno misljenje i nista vise.
Nemoj tako, nisi u pravu !
Ako ih , kroz hrvatsku reprezentaciju, proda iz Dinama, zasto se tim igracima , na slijedecem transferu, poveca ili duplira cijena?
Ne mozes osporiti , manje-vise, izuzetan kvalitet Modricu, Eduardu, Corluki, Kovacicu, Jedvaju, Vrsaljku, Lovrenu, Biscanu...sve su to igraci cija je cijena skocila, ponekad dva -tri puta, od odlaska iz Dinama, a proizvod su Dinama.
Dinamo pravi kvalitet, to je cinjenica i s tim se morate pomiriti ! Kako dolazi do talenata , to je druga prica koju ne znam.
Hrvati se trebaju nadati se da Dinamo nije samo Zdravko Mamic i da ce ta skola prezivjeti i njegovu eru, nastaviti praviti kvalitet, jer bez Dinama, hrvatska reprezentacija bi bila prosjek.
Sto se Bh talenata tice, oni u Dinamo odlaze prestari, sa deficitom koji je nenadoknadiv.Svima bi nam trebalo biti jasno da je, sa 19-20, igrac uglavnom fizicki formiran i tesko moze puno napredovati u tom segmentu, to i jeste problem sto BHPL igraci ne mogu nista napraviti u inostranstvu.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 jan 2015, 16:41

SjeverniVjetar je napisao/la: Nemam primjer, pokusavam da, generalno, poasnim sta mislim.Ma nema veze :salut:
Primjera nema, barem ne u Evropi.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 jan 2015, 16:45

Istina, DInamo ima dobru skolu, ali dosta se precjenjje, npr. ako igrac provede godinu ili dvije u njihovom mladom pogonu tesko se taj igrac moze nazvati DInamovom skolom, prije bi se reklo kradjom.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 02 jan 2015, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 jan 2015, 16:45

rishaaa je napisao/la:
HST je napisao/la:Ovi risha ima malo problema s inteligencijom koliko san uspia skužit.
Da ti nešto možeš skužit uopšte ne bi pisao na ovom forumu ;) Čovjeku ne treba inteligencija da vidi ovo
:wave: :wave: :wave: :wave:
slika
Rishaaa pa Hajduk igra sa svojom djecom i da trenutno je losiji od Dinama. Ali to ne ponistava nista od napisanog. I da nije takva situacija Dinamo bi bio prvi ali o tome ovdje diskutirati i nije u redu. Hajduk se nosi koliko moze ima pune tribine i igra sa svojom djecom. Ima sudce protiv sebe i prije godinu dana je bila afera kad su mu sudci trazili novac za posteno sudjenje. Imao je i Hajduk svoje lopove ali nikad ni blizu ovakvih kriminalaca koji vladaju trenutno Dinamom. Ne dao bog da nijedan klub u regiji funkcionira na nacin Mamicevog Dinama. A ti ako tako nesto prizeljkivas nisi imao razloga skakati na Susica SENIORA.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 jan 2015, 16:52

dubrovnik je napisao/la:Ne bi bas rekao da je dobro da mladi igraci iz BIH idu u Dinamo. Prvo ako nema nacina da ih progura kroz Hrvatsku repku male su im sanse za uspjeh. Mislim da su rijetki prodani u Evropu ako ta formula nije radila. Zato sam se cudio sto je puno ljudi ovdje prizeljkivalo Hodzicev odlazak u Dinamo. On ce Hodzica ako treba Copa pa i losijeg igraca od Duje prodati prebaciti u Lokomotivu pa sto mu bude. Tako Mamic radi on nogometase gleda kao robu i nista vise. Razradio je dobro posao i za sada mu ide ali sef Coza Nostre je uzdrman pa i Mamicu se tresu gace. Bolje bi bilo svakom pravom talentu iz BIH da ne primice Dinamu ni na 100 km nego da mu to bude zadnja opcija. Moje skromno misljenje i nista vise.
Nemoj tako, nisi u pravu !
Ako ih , kroz hrvatsku reprezentaciju, proda iz Dinama, zasto se tim igracima , na slijedecem transferu, poveca ili duplira cijena?
Ne mozes osporiti , manje-vise, izuzetan kvalitet Modricu, Eduardu, Corluki, Kovacicu, Jedvaju, Vrsaljku, Lovrenu, Biscanu...sve su to igraci cija je cijena skocila, ponekad dva -tri puta, od odlaska iz Dinama, a proizvod su Dinama.
Dinamo pravi kvalitet, to je cinjenica i s tim se morate pomiriti ! Kako dolazi do talenata , to je druga prica koju ne znam.
Hrvati se trebaju nadati se da Dinamo nije samo Zdravko Mamic i da ce ta skola prezivjeti i njegovu eru, nastaviti praviti kvalitet, jer bez Dinama, hrvatska reprezentacija bi bila prosjek.
Sto se Bh talenata tice, oni u Dinamo odlaze prestari, sa deficitom koji je nenadoknadiv.Svima bi nam trebalo biti jasno da je, sa 19-20, igrac uglavnom fizicki formiran i tesko moze puno napredovati u tom segmentu, to i jeste problem sto BHPL igraci ne mogu nista napraviti u inostranstvu.
Pa Dinamo je veliki klub i prije Mamica je proizvodio igrace tako da Biscan na primjer sa Mamicem nema puno dodirnih tocaka. U Hrvatskoj repki u prvom sastavu igraju max. 4 Mamiceva igraca i to je to. I Hajduk ima priblizno toliko igraca pa bi i to trebao uzeti u obzir. Ali ajde raci koliko je BIH igraca koji su kao juniori otisli tamo napravili karijeru. A otislo ih je i vise nego nekoliko. Zar ne?

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 02 jan 2015, 17:06

dubrovnik je napisao/la: Pa Dinamo je veliki klub i prije Mamica je proizvodio igrace tako da Biscan na primjer sa Mamicem nema puno dodirnih tocaka. U Hrvatskoj repki u prvom sastavu igraju max. 4 Mamiceva igraca i to je to. I Hajduk ima priblizno toliko igraca pa bi i to trebao uzeti u obzir. Ali ajde raci koliko je BIH igraca koji su kao juniori otisli tamo napravili karijeru. A otislo ih je i vise nego nekoliko. Zar ne?
je li sugeriras da ce Mamic svjesno stopirati razvoj igraca , zato sto je Bosanac !? Da nece na njemu pokusati uzeti xy milona, jer nije Hrvat ? Ne vjerujem.
Vecina koji su otisli u Dinamo, bar koliko ja znam, su bili igraci od 19-20 godina, dakle formirani. Jedini kojeg se mogu sjetiti da je otisao kao jako mlad, je Safet Sivsic. Jesam li u pravu? Nemoj sada reci Kristian Jajalo, jer da valja igrao bi za Hrvatsku.
I sam znas da se igraci pocinju formirati vec sa 11-12 godina i vec tada im trebaju profesionalni uslovi.Sa 16-17 je obicno prekasno da se neke stvari nadoknade.
EDIT:kako 4 igraca iz Dinama ? Eduardo, Modric, Corluka, Lovren, Vrsaljko, Kovacic, Halilovic, Jedvaj...sve igraci koji su stasali u vrijeme Mamica, sada, je li im on menadzer, to nemam pojma, niti me interesuje!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 jan 2015, 17:15

dubrovnik je napisao/la: Pa Dinamo je veliki klub i prije Mamica je proizvodio igrace tako da Biscan na primjer sa Mamicem nema puno dodirnih tocaka. U Hrvatskoj repki u prvom sastavu igraju max. 4 Mamiceva igraca i to je to. I Hajduk ima priblizno toliko igraca pa bi i to trebao uzeti u obzir. Ali ajde raci koliko je BIH igraca koji su kao juniori otisli tamo napravili karijeru. A otislo ih je i vise nego nekoliko. Zar ne?
je li sugeriras da ce Mamic svjesno stopirati razvoj igraca , zato sto je Bosanac !? Da nece na njemu pokusati uzeti xy milona, jer nije Hrvat ? Ne vjerujem.
Vecina koji su otisli u Dinamo, bar koliko ja znam, su bili igraci od 19-20 godina, dakle formirani. Jedini kojeg se mogu sjetiti da je otisao kao jako mlad, je Safet Sivsic. Jesam li u pravu? Nemoj sada reci Kristian Jajalo, jer da valja igrao bi za Hrvatsku.
I sam znas da se igraci pocinju formirati vec sa 11-12 godina i vec tada im trebaju profesionalni uslovi.Sa 16-17 je obicno prekasno da se neke stvari nadoknade.
Ajde da te nesto iskreno pitam iako ti to vjerujem ne gledas kao gubitak :D :D :D . Sto mislis bi li Tino igrao za BIH da je igrao u Dinamu. Hodzic ce uspjeti u Dinamu ako promjene papire ili bude toliko ludo dobar da bude makar 30% bolji od konkurenata koje Mamic nece moci pogurati u Hrvatsku repku. Necu vise pisati o ovome jer ja Mamica i njegov stil prezirem. Ovakvi ljudi nisu za sport vec za izbacivace u Narodnjackim klubovima. Ne zelim o njemu pisati vise kao o sportskom radniku. To je nesreca danasnjeg sporta kako goc ti gledao u to. Valjda Zagrepcani to vide bolje od nas pa na utakmicu sa Portom dodju slovom i brojkom 3000 navijaca. Takav klub ne treba nikome. Toliko od mene. A Modrica bi bilo sa Mamicem ili bez njega.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 02 jan 2015, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 jan 2015, 17:19

zasto ljudima smeta da susic ode u dobar klub :?: momak je nas reprezentativac ne vidim ni jedan razlog da se pljuje po njemu , to sto je vecina mislila da je loš i da ga guraju to je do njihove loše procjene momal ima kvalitet i daj Boze da ode u inter jako bi dobro bilo i za nasu reprezentaciju .a ako momak propadne kome je to dobro :?: :?: samo onim bolesnicima koji su pisali da je to korupcija sto je on u reprezentaciji a vidi cuda on sad mozda u interu zaigra .

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 02 jan 2015, 17:24

dubrovnik je napisao/la: Ajde da te nesto iskreno pitam iako ti to vjerujem ne gledas kao gubitak :D :D :D . Sto mislis bi li Tino igrao za BIH da je igrao u Dinamu. Hodzic ce uspjeti u Dinamu ako promjene papire ili bude toliko ludo dobar da bude makar 30% bolji od konkurenata koje Mamic nece moci pogurati u Hrvatsku repku. Necu vise pisati o ovome jer ja Mamica i njegov stil prezirem. Ovakvi ljudi nisu za sport vec za izbacivace u Narodnjackim klubovima. Ne zelim o njemu pisati vise kao o sportskom radniku. To je nesreca danasnjeg sporta kako goc ti gledao u to. Valjda Zagrepcani to vide bolje od nas pa na utakmicu sa Portom dodju slovom i brojkom 3000 igraca. Takav klub ne treba nikome. Toliko od mene. A Modrica bi bilo sa Mamicem ili bez njega.
Ma nemoj to - sta bi bilo, kad bi bilo-.
Hodzic je trebao prekucati BH ligu, postici 20+ golova..da bi rekli da je pravi potencijal. Sace biti, ako jos jedan BH talenat propadne, kriv Mamic, kriv ovaj, kriv onaj. Husejinovic, koji je u BHPL izgledao kao space shuttle, u Dinamu je bio prosjek ! Je li zato sto ga Mamic mrzi?
Tino igra za Bih jer nije mogao za Hrvatsku, nije mogao za Belgiju, a , ako bas pitas za licno misljenje, cekao je poziv iz mlade Hr, zato se aktivirao tek nakon sto smo se plasirali i poceo da sredjuje papire.
Ali nema veze, previse pricamo o Mamicu (koji jeste sirovina, seljacina, siledzija), to nije tema , iako, vi Hajdukovci ne mozete da priznate neke stvari. :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”