FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ton1
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ton1 » 28 mar 2010, 00:48

Ma kakvi crni planovi sa olimpikom.Olimpik mu je samo obična igračka i to je tim od danas do sutra, odnosno tim sve do trenutka kada graciću ode crijevo na desno i odluči da ih napusti.Vjeruj mi da bi on itekako volio vratiti se u Sarajevo, ali dok ne ode ova garnitura iz uprave to je nemoguće.Jes' on namazan svim bojama ali zna on šta radi.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 28 mar 2010, 03:19

Ton1 je napisao/la:Ma kakvi crni planovi sa olimpikom.Olimpik mu je samo obična igračka i to je tim od danas do sutra, odnosno tim sve do trenutka kada graciću ode crijevo na desno i odluči da ih napusti.Vjeruj mi da bi on itekako volio vratiti se u Sarajevo, ali dok ne ode ova garnitura iz uprave to je nemoguće.Jes' on namazan svim bojama ali zna on šta radi.

a kad ta igracka postane klub koji se bori za europu sumnjam da ce je napustiti ali ja se nadam njegovom povratku
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 28 mar 2010, 03:23

Sretan rodjendan Emiru Janjosu.
BosnaE

raja_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la raja_sa_sjevera » 28 mar 2010, 12:49

Cala, suman, merdanovic MARS IZ SVETINJE
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ`VO

cc_97
Kontakt:

Post Postao/la cc_97 » 28 mar 2010, 12:51

raja_sa_sjevera je napisao/la:Cala, suman, merdanovic MARS IZ SVETINJE

a Zvaljak :?

raja_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la raja_sa_sjevera » 28 mar 2010, 12:53

cc_97 je napisao/la:
raja_sa_sjevera je napisao/la:Cala, suman, merdanovic MARS IZ SVETINJE

a Zvaljak :?
ma ja bi to sve protjero
samo ostavio Alaima,Torlaka,Hadjiju i Dzakmica
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ`VO

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 28 mar 2010, 13:18

sretan rodjendan emiru janjosu, zelim mu sve najbolje 8-) :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 28 mar 2010, 13:31

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 mar 2010, 14:49

ma nema se sta vise pisat..sve je napisano i receno bezbroj puta i nista se nije promjenilo.... :| :| :|

valjda je vrijeme za neke konkretne poteze..ne moze vise ovako al eto :|
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

alibi

Post Postao/la alibi » 28 mar 2010, 14:55

sarajlija89 je napisao/la:ma nema se sta vise pisat..sve je napisano i receno bezbroj puta i nista se nije promjenilo.... :| :| :|

Ne moze i toga smo samo mi navijaci svjesni,vidit cemo u narednim danima dali su i "oni" svjesni i kako i sta dalje.........

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 28 mar 2010, 14:57

sarajlija89 je napisao/la:ma nema se sta vise pisat..sve je napisano i receno bezbroj puta i nista se nije promjenilo.... :| :| :|

Ma ,samo ih Incko moze otjerati ko da slusam Sumana evo ja cu se povuci ako ima neko bolji od mene i tu je kraj!Samo bezveze pisemo ,mi navijaci znamo gdje je problem,ali ko nas pita.Iz supljeg u prazno! :cry:

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 28 mar 2010, 14:58

Jeb... zar smo mi i vi docekali da jedan put opalimo na gol protiv ekipa Travnika i Rudara! :o
Gledao sam Sarajevo u Mostaru i Sirokom i odigrali su po meni jako dobro al ovo mi nije jasno ovaj vas i nas pad preko zimske pauze.
HSK Zrinjski Mostar

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 mar 2010, 15:03

Babilon je napisao/la:
Jeb... zar smo mi i vi docekali da jedan put opalimo na gol protiv ekipa Travnika i Rudara! :o
Gledao sam Sarajevo u Mostaru i Sirokom i odigrali su po meni jako dobro al ovo mi nije jasno ovaj vas i nas pad preko zimske pauze.

kod nas su poznati razlozi..usli smo bez pojacanja u prventsvo...i sada kada su nas zadesile povrede i suspenzije nigdje nas....majmuni u upravi su mislili da sa 11 igraca mozemo igrat prvenstvo a postene izmjene nemamo

drugi razlog...fizicka sprema je katastrofalna

i stas ocekivat,znali smo da ce se ovo desit
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

spica
Kontakt:

Post Postao/la spica » 28 mar 2010, 15:49

Eh braco, jedno jedino pitanje koje nam preostaje jeste, STA SAD :?: Da li neko vidi izlaz iz ove situacije, da li je to bojkot, da li je to upotreba sile ili skroz nesto drugo sto nam preostaje da se uradi da bi se nas VOLJENI klub koliko toliko izvukao iz ove, realno gledajuci SRAMOTNE situacije :!: :!: :evil: :evil: :evil:
na sjeveru uvijek spica

papee
Kontakt:

Post Postao/la papee » 28 mar 2010, 16:19

spica je napisao/la:Eh braco, jedno jedino pitanje koje nam preostaje jeste, STA SAD :?: Da li neko vidi izlaz iz ove situacije, da li je to bojkot, da li je to upotreba sile ili skroz nesto drugo sto nam preostaje da se uradi da bi se nas VOLJENI klub koliko toliko izvukao iz ove, realno gledajuci SRAMOTNE situacije :!: :!: :evil: :evil: :evil:
Samo polako,sada pocinje nasa prava "borba" samo sabura,nicija nije do zore pa nece ni njihova.
Koji je jedini BH stadion,na kojem se svake godine komentator moli navijace da siđu sa drveća ?

spica
Kontakt:

Post Postao/la spica » 28 mar 2010, 16:22

papee je napisao/la:
spica je napisao/la:Eh braco, jedno jedino pitanje koje nam preostaje jeste, STA SAD :?: Da li neko vidi izlaz iz ove situacije, da li je to bojkot, da li je to upotreba sile ili skroz nesto drugo sto nam preostaje da se uradi da bi se nas VOLJENI klub koliko toliko izvukao iz ove, realno gledajuci SRAMOTNE situacije :!: :!: :evil: :evil: :evil:
Samo polako,sada pocinje nasa prava "borba" samo sabura,nicija nije do zore pa nece ni njihova.
znam brate, ali svi smo svjesni da treba nesto poduzeti sto prije, jer i nemamo bash puno vremena!!
na sjeveru uvijek spica

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 mar 2010, 16:23

Cala podnio ostavku...da vidimo hoceli je uprava prihvatiti,prosli put nisu prihvatili pa je ostao trener

Posteno od njega rekao je kad navijaci budu trazili da odem oticicu cu,sad je i on na listi otpisanih i lagano se povlaci,da hoce i one glavonje bogdo

Takodjer i Cala je od glavonja trazio da se povuku sa svojih funkcija jel mu nisu dali lovu za pojacanja...ugl zakacili su se opasno :)
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 28 mar 2010, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

spica
Kontakt:

Post Postao/la spica » 28 mar 2010, 16:24

miky_hz je napisao/la:Cala podnio ostavku...da vidimo hoceli je uprava prihvatiti,prosli put nisu prihvatili pa je ostao trener

Posteno od njega rekao je kad navijaci budu trazili da odem oticicu cu,sad je i on na listi otpisanih i lagano se povlaci,da hoce i one glavonje bogdo

izvor?? :?: :?:
na sjeveru uvijek spica

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 28 mar 2010, 16:26

Janjos podnio ostavku :!:
× Plava krv ispod koze ×

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 28 mar 2010, 16:34

Mehmed Janjoš podnio ostavku
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.