18-5 idemo dalje
Dwight

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Najbitnije je zavrsit treci ako je ikako moguce, tako da se izbjegne Okc u prvoj I eventualnoj drugoj rundi, jer sumnjam da ce Okc zavrsit dalje od 8-og mijesta.AA23 je napisao/la:Odlicna sezona dosad, stigao je Josh a ekipa se fino uigrala, Harden može biti MVP ove sezone ako nastavi sa strašnim partijama, šteta za povredu Howarda jer bi neke mečeve dosad dobili da je bilo njega
Ja milim da je jako tesko da on bude MVPAA23 je napisao/la:Odlicna sezona dosad, stigao je Josh a ekipa se fino uigrala, Harden može biti MVP ove sezone ako nastavi sa strašnim partijama, šteta za povredu Howarda jer bi neke mečeve dosad dobili da je bilo njega
Cuj, sto? Butler?BIHfan je napisao/la:Zeljno sam iscekivao ovu utakmicu, zbog alema.
Ma nema to veze sa igracima, vec onako. Da vidis kolko smo jaki.alemsa je napisao/la:Cuj, sto? Butler?BIHfan je napisao/la:Zeljno sam iscekivao ovu utakmicu, zbog alema.
I ja sam. Iako mi nije nikad dres Hardena poslao a rekao je.Clutch je napisao/la:Aleme uz tebe sam noćas
Naravno da ce te vi biti protiv mene, arogantni i subjektivni navijaci Bullsa.Greivis je napisao/la:I ja sam. Iako mi nije nikad dres Hardena poslao a rekao je.Clutch je napisao/la:Aleme uz tebe sam noćas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.