Ma dobro, Chuck Hayes je nizak igrac, ali jak kao zemlja, s druge strane Tristan je visi igrac od njega, s nenormalnim rasponom ruku i atletski miljama daleko ispred Hayesa, plus je masina za ofanzivni skok. Falilo je i Barkleyu centi, pa znamo kakav je igrac bio. Tristan je visok izmedju 206 i 208, iako mislim da je narastao u ove 3 godine, sto i nije sad neki hendikep za njega, ako uzmemo u obzir da je malo kvalitetnih centara. Hibbert ima visinu centra, pa je opet taraba. Po meni Tristan igra mnogo bolje kao C nego kao PF. Da nam treba centar, bloker, to je istina, jer sudeci po ovome sada, Kirku Blatt nece jos uvijek dati priliku, iako bih volio da je dobije.filip13 je napisao/la:sve ok,samo kažem da thompson nije centar,igrao je i chuck hayes prije nekoliko godina u hjuston na centru jer nije imo ko drugi,ali da je on centar sa 198 cm baš i nije
2014/2015 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: 2014/2015 NBA Sezona
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
To sto Denver na zapadu nece u PO, samo pokazuje koliko ste vi losa ekipa, kad ste kompletni od nas zijaniliadriano_leite je napisao/la:Normalan insan ovo ne bi napisao. Plakalo se ovdje za Durantom i Westbrookom i OKC u globalu, jer su ostali bez dva startera, mi smo bez 4 startera, jer je i Marion do jucer bio starter. Love, James, Andy, Marion, ekipa ima 15 igraca, makni 4 igraca iz ekipe, pogotovo startera i normalno ce biti da je i rotacija kraca jer je sada tu 11 igraca, imas samo 6 igraca dozvoljenih za klupu, ali ne, Cavsi su odron, bla bla bla. Nek cemo mi gledati Denver u PO, cak sa trece ili cetvrte pozicije...JHam je napisao/la:Kako je ocekivan poraz, kad imate superstara Irvinga i vise potencijala u Waitersu, Thompsonu i Delavedovi nego komplet ekipa Bucksa??LeBronfan je napisao/la:Ocekivan poraz od Bucksa bez Jamesa, Love i Varejao. Dakle tri igraca iz startne petorke. Jel se zna dokad pauziraju James i Love? I naravno svima sretna nova
Btw. SRETNA NOVA GODINA SVIMA...

P.S Sto vrhunski odmbrambeni igrac Dellavedova, nije poslan da zaustavi Knighta??
Cavsi bez LBJ-a ni na istoku ne bi mogli u 8, o zapadu je izlisno i pricatiHead je napisao/la:Ovakvi Cavsi na zapadu ne bi usli uopste u top8.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Cavsima teba pod hitno zamjena za Brazilca,a klupa mora malo da se probudi.Nije sve do Lebrona,ima tu jos dobrih igraca
Ako ga budu pratili docice daleko,ako budu kukali kao Chris Bosh koji je poceo plakati tek posle titula bice problema..Btw Cris Bosh ima svoju slobodu ,a Miami 19 poraza.

Zar nije Bosh bio povrijedjen nesta??
P.S adriano rece kako ce CLE dovesti Mozgova za neki pik druge runde i da se Nuggetsi udaraju nogom u guzicu, samo nezz sta cekaju...
P.S adriano rece kako ce CLE dovesti Mozgova za neki pik druge runde i da se Nuggetsi udaraju nogom u guzicu, samo nezz sta cekaju...
Adriano nemoj da ostane na ovome.miki_92 je napisao/la:Cavsi bez LBJ-a ni na istoku ne bi mogli u 8, o zapadu je izlisno i pricatiHead je napisao/la:Ovakvi Cavsi na zapadu ne bi usli uopste u top8.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Sta je pogrijesio?? Cavsi na istoku NISU mogli u 8, ne vidim zasto bi se to promijenilo ove godine da im nema Jamesa...Spojiti dva gubitnika(kyrie i love) i ocekivati da njih dvojica sami odvedu ekipu u PO?? Nece da moze djole, nece da moze...Greivis je napisao/la:Adriano nemoj da ostane na ovome.miki_92 je napisao/la:Cavsi bez LBJ-a ni na istoku ne bi mogli u 8, o zapadu je izlisno i pricatiHead je napisao/la:Ovakvi Cavsi na zapadu ne bi usli uopste u top8.
JHam je napisao/la:Zar nije Bosh bio povrijedjen nesta??
Nista to nije strasno,poeco je opet igrati.
@JHam
Irving nije gubitnik,momak je pokazao dosta toga

Pokazao je dosta toga, ali isto kao i Love je pokazao da ne moze odvesti ekipu u PO, i to na slabom istoku, tako da...lumani je napisao/la:@JHam
Rose uzeo 25 suteva za nepuna 32 minuta

lumani je napisao/la:@JHam
momak je prosecan igrac i nista vise, zivi bili pa videli

Nije ti ovo trebalo.MickoSAS je napisao/la:Rose uzeo 25 suteva za nepuna 32 minuta![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ispuco je se Ruza momacki,ali pogodio je izuzetno bitne suteve
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A.F.C. Bournemouth!
- tuzlak1987
- Kontakt:
MickoSAS je napisao/la:lumani je napisao/la:@JHam
momak je prosecan igrac i nista vise, zivi bili pa videli
Ja mislim da je James bio daleko blize tituli novoj sa Wadeom i Boshom nego sa Irvingom. Irving je prvih sezona npr bio daleko ispred Knighta koji je njegova generacija, ove sezone ta razlika je za dlaku na strani Irvinga..
O nesposobnosti Cavsa da popune ekipu Jamesu je sve poznato, Riley je to znao bolje uraditi
Drag mi je Rose, ali brate dragi u zadnje 3 utakmice pucati 14-60 je bolesno..Mora da mjenja neke stvari pod hitno, ovo je nedopustivo, ne znam sta navijaci Bullsa misle o tome...
Guarin14 je napisao/la:Drag mi je Rose, ali brate dragi u zadnje 3 utakmice pucati 14-60 je bolesno..Mora da mjenja neke stvari pod hitno, ovo je nedopustivo, ne znam sta navijaci Bullsa misle o tome...
i meni je Rose drag igrac, pogotovo sto je borac, radnik to mi se svidja kod igraca
ali realno mehanika suta mu je blago receno uzasna, mislio sam da ce za ove sezone popraviti sut, ali nista, mada i ubise ga povrede, zaista steta...
- Slatinash_7
- Kontakt:
Dobar je igrac Irving,po meni vise nego dobar,ali ih ovi potencijali Waitersa,Tristana,Dellavedove,Harrisa i ostalih ubise,tu nema postenog igraca rotacije,u idealnom sistemu mozda i ima,za Blattov sistem ovo nema prolaza nimalo..Pa Cavsi su uradili sve da Jamesu sklope dobru ekipu,nisu imali sta vise ponuditi..
Da li bi Cavsi usli u PO na zapadu to je upitno,igre su im daleko od idealnih,vise prosjecne nego dobre ali ima prostora da se izvuku..
Da li bi Cavsi usli u PO na zapadu to je upitno,igre su im daleko od idealnih,vise prosjecne nego dobre ali ima prostora da se izvuku..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Pa naravno da su igre daleko od idealnih s obzirom da imaju velikih problema s povredama i da im je ovo prva sezona zajedno. Šta ste vi očekivali od prve sezone? E stručnjaka, svašta.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.