Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Bould out 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Fustang je napisao/la:TY kills me. The guy is deluded and needs his head checking. I swear if he found Arsene Wenger smashing his wife from behind he'd say 'yeah it's dissapointing but there's positives'.
Komentar sa videa iznad.

Kome nije mrsko čitati, dobar tekst.
http://arseblog.com/2015/01/szczouthamp ... -old-year/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://arseblog.com/2015/01/szczouthamp ... -old-year/" onclick="window.open(this.href);return false;
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
TY = rambo16
-
- Kontakt:
Kaze spodoba greske su presudile, nema veze sto nas je Soton i bez toga ubio nogama...
"We put a lot of energy into the game and we were quite in control"
kakav ublehas...
SpodobaOut!

"We put a lot of energy into the game and we were quite in control"

SpodobaOut!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Otkad je Arsen Wenger na klupi Arsenala,najbitnije deo tima je uvek bila sredina terena,u samoj filozofiji igre Arsenala pod Wengerom sredina terena je kljucna,zbog toga nisam nimalo iznenadjen jucerasnjim porazom,povrede kao povrede su normalna stvar u fudbalu,mozemo kriviti Wengera za neke povrede,ali da nam se povredjuju ovoliko kljucni igraci pa to nije normalno i to je jednostavno losa sreca.Arsenal sa Remzijem i Ozilom i oporavljenim Walcotom je potpuno druga prica,mislim mi smo bez Walcota godinu i po dana covece, sa jedinim igracem koji zna utrcati u prazan prostor i koji stvara sanse i daje golove,Walcot i Ozil skoro da nisu odigrali nijedan mec zajedno,a da ne pricam o tandemu, Ozil,Walcott,Sancez,nema sumnje da cemo u drugom delu sezone gledati veoma lep i atraktivan fudbal od strane Arsenala i ne bi me zacudilo ni da osvojimo najveci broj bodova u drugom delu sezone,ali ono sto nikako ne mogu da prihvatim je ne dovodjenje dmf i defanzivca i zbog toga mi je Wenger pod velikim upitnikom,ali da cemo gledati sjajan fudbal od strane Arsenal u narednim mesecima u to budite sigurni i opste nemam sumnje da ce mo biti u top 4.
Kao što već napisah na pogrešnoj temi Ozil je spreman za povratak
. A Ramsey bi ionako trebao biti spreman, takođe i Welbeck
.
Naziru se bolji dani

Naziru se bolji dani
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Soton nas nije "ubio"ni u jednom segmentu igre
Mi smo sami sebe ranili,oni su nas samo dokrajcili
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A.F.C. Bournemouth!
Ma kome pričaš džaba, vidiš da svako ima svoju priču. Soton je imao stvarno puno čistih šansi gdje su nas mogli propisno nakantat, ali svaka od njih je došla nakon nestvarnih grešaka u odbrani, al bukvalno svaka.rambo16 je napisao/la:Soton nas nije "ubio"ni u jednom segmentu igre
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!

Evo naseg maestra, s njim nazad u bolje dane
Kako se sad priziva buljavi, a prije povrede vecini nije valjao. Strucna analiza tipa, dajte Cazorlu na njegovo mjesto 

- samo_lijevo
- Kontakt:
zar je moguce da rambov velemajstor Podolski odlazi? takva igracina,legenda ide na posudbu?
blago se oruzarima,nece imati problema oko popravljanja stativa.
Kad smo već kod toga,protiv Burnley-a je umalo rastavio strukturu stative volejom,
Ende.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Cazorla je pokazao da može biti koristan igrač
Na kraju dana,Cazorla je u prvoj sezoni u Arsenalu bio jedan od nosilaca igre
Ezel nije zaboravio igrat lopte,ali ga je stiglo sve sa svih strana.
Izgubio je snagu,onda su i povrede došle po automatizmu,a i na privatnom planu je imao nekih problema
Doslovno je kleknuo
Ja ne očkujen od njega neku renesansu odmah po povratku ali jednom kada Sančez,Walcott i Ezel uvežu neku konstantu zajedničkog igranja,naravno da će Arsenal izgledat 456x bolje
@ljevače,momčina da ode u Visočku Bosnu i igra sa mojim jaranom Nahretom,opet će biti u Švapskom rosteru
Gotive ga tamo
Na kraju dana,Cazorla je u prvoj sezoni u Arsenalu bio jedan od nosilaca igre
Ezel nije zaboravio igrat lopte,ali ga je stiglo sve sa svih strana.
Izgubio je snagu,onda su i povrede došle po automatizmu,a i na privatnom planu je imao nekih problema
Doslovno je kleknuo

Ja ne očkujen od njega neku renesansu odmah po povratku ali jednom kada Sančez,Walcott i Ezel uvežu neku konstantu zajedničkog igranja,naravno da će Arsenal izgledat 456x bolje
@ljevače,momčina da ode u Visočku Bosnu i igra sa mojim jaranom Nahretom,opet će biti u Švapskom rosteru
Gotive ga tamo

A.F.C. Bournemouth!
- samo_lijevo
- Kontakt:
i jest tamam za moje Bosne.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Sva pažnja je sad na Sančezu, a to njega i ne tangira previše tako da očekujemo našeg Ozila ponovo. Samo brza krila i eto ludila 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sanchez ce sa Ezelom izgledati jos bolje, i bit ce daleko naj igrac lige, iako je to vec i sada. Ezela nitko nije gurao iz ekipe, vec smo svi odnosno vecina htjeli da ga gledamo kao 10ku a ne da se gusi na krilu
Ne govorim o tome, bilo je price da ga treba na klupu jer se ne zalaze dovoljno itd.
Inace Bould je kriv sto je Ozil igrao na krilu
Inace Bould je kriv sto je Ozil igrao na krilu

Ezel, Sanchez i Walcott nece nikad uvezati par utakmica zajedno. Nemoguca misija zbog povreda
Pa teoretski bi mogli brate već sljedeći vikendVGS je napisao/la:Ezel, Sanchez i Walcott nece nikad uvezati par utakmica zajedno. Nemoguca misija zbog povreda

Ne znam za nedjelju al je Ozil spreman
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ozil je nas najbitniji igrač, bez njega nam kreativnost zavisi od Alexisa, vidjeli smo sad dobro ova 3 mjeseca koliko nam je falio Mesut, meceve protiv Swansea, Hulla, Tottenhama, Uniteda, Liverpoola bi zavrsili pobjedama a i jos dosta mečeva, covjek najvise kreira šansi i vidjeli smo Arsenal s Cazorlom jedva gura, jedva...
Ozile zdrav nam bio i dobrodosao nazad da nas vratis u jedno normalno stanje, teska su bila 3 mjeseca s Cazorlom
Ozile zdrav nam bio i dobrodosao nazad da nas vratis u jedno normalno stanje, teska su bila 3 mjeseca s Cazorlom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.