FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sekerbay
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sekerbay » 01 jan 2015, 18:49

:sick: :sick: od paganskih slavlja.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Klare

Post Postao/la Klare » 01 jan 2015, 21:32

sekerbay je napisao/la::sick: :sick: od paganskih slavlja.
Otvori se, isplaci, olaksaj si dusu. :mrgreen:
Haj napisi nesto, zaintrigirao si me ovim malenim, ali dubokumnim rijecima. :P

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 jan 2015, 11:58

Nach 7 von 42 Monaten: Uli Hoeneß ist jetzt Freigänger
Ova odluka je dokaz da i u Njemackoj nazalost ima korupcije, samo sto to Nijemci odarde na kulturan nacin...
Nego kako sada ironicno zvuci njegova izjava izjava nakon afere Daum:
Herr Hoeneß über Herrn Daum: "Kriminelle haben im Fußball nichts zu suchen."
"My Favorite Ring is Always the Next One"

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 02 jan 2015, 12:11

sto se tice henesa, da je pravde, isti nikada ne bi smio uci na neki od stadiona, osim( :!: ) ako se radilo o bolesti.
licno mislim da je doticni bio bolesni kockar kojem treba lijecenja. ako to uzmemo u obzir, onda je najprece da mu se oprosti i vrati ga se na funkciju koju je obnasao.

@klare,
placem zbog naroda tj. stanja u kojem se nalaze.
sta god su nam bjelosvjetski pagani od svojih bolesti ponudili, prihvatili smo objerucke.
izmedju ostalog i najludju noc u godini (hocemo li, analogno nazivu, ucesnike tog bolesnog slavlja nazvati ludjacima :? ) koja se docekuje uz hektolitre alkohola i droga, a ispraca razbijenih glava i pokojim smrtnim slucajem.
zar najmerhametniji narod na kugli zemaljskoj ne vidi u cemu ucestvuje?
ako je vec neminovno slijedjenje tih naroda, zar nije pametnije da se od istih preuzmu radne navike, borba za prestiz i bespostedna trka na svjetskom trzistu?

ali ne, prece je da se krvavo steceni novac potrosi na ono od cega nemaju nikakve koristi nego samo glavobolje.
a novac ce, direktno ili indirektno, zavrsiti u dzepovima tih istih bjelosvjetskih kapitalista + novac koji svakodnevno izvlace iz gladne bosne poturajuci nam svoje banke, svoje tel. kompanije i svoje trzne centre.
Bogami, amidza je zasp´o oko ponoci, a novac koji sam mogao potrositi imitirajuci pagane ce, ako Bog da, zavrsiti u rukama neke bosnjacke famelije koja nema hljeba.
a sto se tice bosnja koji se izjasnjavaju kao muslimani a ucestvovali su u toj ogavnoj noci, neka se upitaju zasto im ne ide u zivotu. ako postoji Bog, zar misle da ce ih pogledati ocima milosti, uputiti ih i dati svako dobro (izmedju ostalog i nafaku), a oni ucestvuju u onome sto ne izaziva nista do srdzbu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

sanmia
Kontakt:

Post Postao/la sanmia » 02 jan 2015, 12:22

sekerbay je napisao/la:sto se tice henesa, da je pravde, isti nikada ne bi smio uci na neki od stadiona, osim( :!: ) ako se radilo o bolesti.
licno mislim da je doticni bio bolesni kockar kojem treba lijecenja. ako to uzmemo u obzir, onda je najprece da mu se oprosti i vrati ga se na funkciju koju je obnasao.

@klare,
placem zbog naroda tj. stanja u kojem se nalaze.
sta god su nam bjelosvjetski pagani od svojih bolesti ponudili, prihvatili smo objerucke.
izmedju ostalog i najludju noc u godini (hocemo li, analogno nazivu, ucesnike tog bolesnog slavlja nazvati ludjacima :? ) koja se docekuje uz hektolitre alkohola i droga, a ispraca razbijenih glava i pokojim smrtnim slucajem.
zar najmerhametniji narod na kugli zemaljskoj ne vidi u cemu ucestvuje?
ako je vec neminovno slijedjenje tih naroda, zar nije pametnije da se od istih preuzmu radne navike, borba za prestiz i bespostedna trka na svjetskom trzistu?

ali ne, prece je da se krvavo steceni novac potrosi na ono od cega nemaju nikakve koristi nego samo glavobolje.
a novac ce, direktno ili indirektno, zavrsiti u dzepovima tih istih bjelosvjetskih kapitalista + novac koji svakodnevno izvlace iz gladne bosne poturajuci nam svoje banke, svoje tel. kompanije i svoje trzne centre.
Bogami, amidza je zasp´o oko ponoci, a novac koji sam mogao potrositi imitirajuci pagane ce, ako Bog da, zavrsiti u rukama neke bosnjacke famelije koja nema hljeba.
a sto se tice bosnja koji se izjasnjavaju kao muslimani a ucestvovali su u toj ogavnoj noci, neka se upitaju zasto im ne ide u zivotu. ako postoji Bog, zar misle da ce ih pogledati ocima milosti, uputiti ih i dati svako dobro (izmedju ostalog i nafaku), a oni ucestvuju u onome sto ne izaziva nista do srdzbu.
potpis
FC BAYERN

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 02 jan 2015, 12:40

E pa da krenemo u nove pobjede u novoj 2015 :D .

Citam mafjaski klub JuBe iz mafije A ponudio joj ne mogu ja ove sege :lol: :urnebes: :hmmmm: :urnebes: ,ponudu nasem bayi za kuglu na RATE :rol: , uz posudbu sada u januraru na sest mjeseci i za to bi platili 2,5 miliona sa pravom otkupa na ljeto za dvanaest miliona eura zipa ovo :urnebes: :rol: na Rate u narednih nekoliko mjeseci :urnebes:
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 02 jan 2015, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 02 jan 2015, 12:41

amerosm je napisao/la:
Ova odluka je dokaz da i u Njemackoj nazalost ima korupcije, samo sto to Nijemci odarde na kulturan nacin...
Ne znam sta kaze ali naslucujem da izlazi prije vremena. Nekad prevedite ukratko da znamo i mi ostali sta se kaze.
Ne znam sto se cudis, ko voli, zeli da je u zatvoru iz bilo kojih ideala. Idealna drzava ne postoji, to ja zabluda, pa makar se zvala Njemacka. Korupcije je vazda bilo i bice.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 02 jan 2015, 12:46

amerosm je napisao/la:

od kad je svjeta bilo je korupcije manje ,vece ,i bice je i dalje ,pa cak i u najvecim imperijama ,civilizacijama koje su bile primjer za svoje doba u mnogim stvarima korupcija ih je unistavala na ovaj ili onaj nacin ,pa zasto to ne bi bio primjer i u Njemackoj jednoj od velikih zemlaja i nacija koja 'odlikuje" demokratijom i biva primjer ostalim narodima i kulturama .

p.s; nego momci sta vi mislite barem sto se tice marketinske strane da li bi trebali dovesti gerarda iz pola posto je rekao da odlazi na kraju sezone .Igri ne bi doprinijo to je sigurno ,a tesko bi se izborio i igrao uopste u prvih 11
sto se tice cisto fudbalske strane ,ali imam osjecaj da bi dosta zaradili od njeg. dresova.

usput evo naletih da smokao navodno zainteresovani za dovodenje Joshua Kimmicha 19 bivseg ucenika stutgartove skole sadasnjeg igraca lajpciga .Ja licno nemam pojma ko je on pa eto ako neko zna neka malo sta rekene opsirnije ako nije problem :D
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 02 jan 2015, 13:31

Nach BILD-Informationen verpflichtet der #FCBayern Joshua #Kimmich (19) für 7 Mio vom VfB #Stuttgart (hatte Rückkaufsrecht von RB #Leipzig).
Bild pise, mora da je istina :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 02 jan 2015, 13:49

Der FC Bayern München und der VfB Stuttgart haben Einigung über den Transfer von U19-Europameister Joshua Kimmich (19) zum 1. Juli 2015 erzielt. Der defensive Mittelfeldspieler ist derzeit noch für RB Leipzig im Einsatz, kehrt jedoch aufgrund einer Optionsvereinbarung nach Saisonende zu seinem Ex-Klub VfB Stuttgart zurück.
Kimmich wird beim FC Bayern München einen Vertrag vom 01.07.2015 bis 30.06.2020 unterzeichnen.Über die Ablösesumme haben der FC Bayern und der VfB Stuttgart Stillschweigen vereinbart.
Willkommen in München, Joshua!
Gotovo :clap:

Dobrodosao :njanjanja:

BackSpace United

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 02 jan 2015, 13:51

http://www.fcbayern.de/de/news/news/201 ... immich.php

ovo mora da je neki ogroman potencijal cim ga je Bayern platio 7 mil. €
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 02 jan 2015, 13:53

Nerminovic je napisao/la:
Der FC Bayern München und der VfB Stuttgart haben Einigung über den Transfer von U19-Europameister Joshua Kimmich (19) zum 1. Juli 2015 erzielt. Der defensive Mittelfeldspieler ist derzeit noch für RB Leipzig im Einsatz, kehrt jedoch aufgrund einer Optionsvereinbarung nach Saisonende zu seinem Ex-Klub VfB Stuttgart zurück.
Kimmich wird beim FC Bayern München einen Vertrag vom 01.07.2015 bis 30.06.2020 unterzeichnen.Über die Ablösesumme haben der FC Bayern und der VfB Stuttgart Stillschweigen vereinbart.
Willkommen in München, Joshua!
Gotovo :clap:

Dobrodosao :njanjanja:
Imam osjecaj da ce se pravo naigrati. Ne razumijem nekad svrhu dovodjenja ovih nekih igraca. Samo ce se vucarati po nekim posudbama i na kraju otici.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 02 jan 2015, 13:54

Bild isto pise da je ovo jedan ''Sammer'' transfer, isto kao sto je Thiago bio jedan ''Guardiola'' transfer :kafa:

BackSpace United

Klare

Post Postao/la Klare » 02 jan 2015, 14:04

Sekerbay,
mogao bih o tome pisati velike tekstove, ali...

Svima ova godina da bude bolja od prosle.

ps:Nista od tog igraca

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 02 jan 2015, 14:12

Je li dosao Joshua? ogroman potencijal,trenutno jedan od glavnih igraca Lajpciga.Ja sumnjam da ce ga tako lako pustiti Rangnick.

sto se tice kriminalca
Die Bayern hatten zuletzt mehrfach erklärt, dass Hoeneß in der Jugendabteilung des deutschen Fußball-Meisters arbeiten werde. Als Freigänger kann der Ex-Präsident tagsüber außerhalb des Gefängnisses einer geregelten Arbeit nachgehen. Nur zum Schlafen muss er wieder hinter Gitter.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 02 jan 2015, 14:46

:o :salut:

slika

BackSpace United

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 02 jan 2015, 14:53

samo_lijevo je napisao/la:Je li dosao Joshua? ogroman potencijal,trenutno jedan od glavnih igraca Lajpciga.Ja sumnjam da ce ga tako lako pustiti Rangnick.
Došao je ima na oficijelnoj stranici Baye.
Izvinjavam se za copy-paste ali evo sta pise.
FC Bayern verpflichtet Joshua Kimmich zum 1. Juli 2015.
Mehr: http://fcb.de/FCBverpflichtetJoshuaKimmich" onclick="window.open(this.href);return false;
European U19 Champion Joshua Kimmich will join FC Bayern München on 1st July 2015. The 19-year-old has agreed a contract with the record champions until 30th June 2020.

Pozdrav svim Bavarcima i sretna nova godina, valjda bude bolja od katastrofalne prošle gdje prosječan Bosanac i Hercegovac nije imao razloga za sreću. Što se tiče našeg Baye, poželio bih im da osvoje sve moguće trofeje u 2015.
Ja sam jedan od onih koji slabo pišu u zadnje vrijeme, ali nema se vremena, uglavnom trudim se da čitam šta pišete i samo tako nastavite, a ove jeftine provokatore u vidu navijača Reala batalite, pustite se beskorisnih prepirki.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 02 jan 2015, 15:08

odlicnan potez. :clap:
Nisan ni znao da je bio na posudbi,promakla mi je ta informacija.Uglavnom doveli su ogroman potencijal,sada je na njemu da nastavi sa radom.U medjuvremenu neka Borusija ganja polovnjake.

http://www.lvz-online.de/sport/sportbuz ... 68715.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 02 jan 2015, 15:20

Mali je bio glavni igrač za osvajanje EP-a U19 prošlog ljeta. Veliki potencijal..

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 jan 2015, 15:31

Svim Bavarcima, navijačima Bayerna SRETNA NOVA GODINA i sve najbolje, da vam se sve želje ispune...

O Hoenessu ste sada krenuli skroz krivim putem. Pa dragi amerosm, kako ti pokrenu kao ozbiljan čovjek temu o korupciji u ovom slučaju? Zar može biti riječi o korupciji kada su sve zakonske odredbe (Krivičnog zakona Bavarske) ispoštovane u ovom slučaju... Zakon poznaje mogućnost da Uli dobije djelimičnu slobodu nakon pola godine izdržane kazne, uz ispunjenje određenih uslova. S obzirom na dobro vladanje, na brojne pozitivne pretpostavke te na to da će tokom dana obavljati posao u FC Bayernu, zadovoljeni su uslovi. U večernjim satima će se Uli vraćati u zatvor, a početkom 2016. godine možda dobije i apsolutnu slobodu.

Samo što neki spominju Promi Bonus u ovom slučaju, ali nigdje zakon nije prekršen.
Isto tako ne treba zaboraviti da je Uli prva osoba koja je prijavila utaju poreza u Njemačkoj a otišao je u zatvor. Razlog je bio jer je sud utvrdio da je Uli prijavu napravio kada je već istraga bila u začetku. Ali je ipak to bio prvi takav slučaj...Prijavom utaje poreza, brojni su se prije toga oslobodili krivične odgovornosti.
O tome da je imao privilegija što je poznata ličnost, može se samo nagađat, činjenica je da nema osnova spominjat korupciju u ovom kontekstu... ;) A generalno o slučaju Hoeness, koliko je kriv, koliko je oštetio državu, dal je oštetio druge građane i slično, dovoljno sam pisao i nemam namjeru ponovo.... ;) Ko je htio shvatit, shvatio je....Ali mi pogotovo ko narod odmah u svemu vidimo vještice i zavjere.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.