Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Zadnju utakmicu Stivija na Anfieldu ce biti tuzno gledati,srcecjepajuce.Ti si ovom klubu dao sve , a navijaci te vole i ti to dobro znas Stivi 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Tog momenta i tog dana ću lagano uzet fin i čvrst štrik da ne puca lako, i okačit se za drvo u centru gradaSuki46 je napisao/la:Zadnju utakmicu Stivija na Anfieldu ce biti tuzno gledati,srcecjepajuce.Ti si ovom klubu dao sve , a navijaci te vole i ti to dobro znas Stivi

HORDE ZLA SARAJEVO 1987
Od tog dana vise nista nece biti isto.Uzmi kakav duzi strik pa cemo zajedno ispred katedrale u SarajevuDalabu je napisao/la:Tog momenta i tog dana ću lagano uzet fin i čvrst štrik da ne puca lako, i okačit se za drvo u centru gradaSuki46 je napisao/la:Zadnju utakmicu Stivija na Anfieldu ce biti tuzno gledati,srcecjepajuce.Ti si ovom klubu dao sve , a navijaci te vole i ti to dobro znas Stivi![]()

Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Sljedeće sezone osvajate ligu 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- alan_kardec
- Kontakt:
ako je sve ovo istina, a čini se da jeste, kao neko ko dugo godina navija i prati LFC, mogu samo reći da mi je jako žao što se živa legenda kluba odlučila na ovakav korak. Možda mu je sve doqrčilo nakon razočaravajućeg finiša prošle sezone, kriminalnog ljetnog prelaznog roka, očajnih partija ove sezone... Šta su pravi razlozi, možda nam Gerrard kaže kad nekad u budućnosti eventualno bude napisao autobiografiju, a do tada možemo samo nagađati.
Sad mi je samo krivo što nikad nije uzeo taj yebeni Premiership, a neki klocevi koji sa njim ne mogu ni u istu rečenicu, osvajali su ga po nekoliko puta. Yebi ga, to je sport, ovakvih primjera ima masa jedna.
Steven, thanks for all.
Sad mi je samo krivo što nikad nije uzeo taj yebeni Premiership, a neki klocevi koji sa njim ne mogu ni u istu rečenicu, osvajali su ga po nekoliko puta. Yebi ga, to je sport, ovakvih primjera ima masa jedna.
Steven, thanks for all.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- reds_forever
- Kontakt:
Vala mi sad na zivac idu izgovori tipa da je u pitanju prava odluka za obje strane jer nije i ne moze biti...krivo mi je sto su se osule kritike po njemu u zadnje vrijeme jer, za cudo Bozije, sa 35 godina ne moze igrati kao sa 25, a razumljivo je sto godinama nismo u stanju nac igrac koji ima mrvu njegovog talenta...Gledati njega bez titule...najveca sportska nepravda!
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Ponos Torina
- Kontakt:
Gerrard i ako ide sigurno je tako sam odlucio,jer ne moze vise da igra na vrhunskom nivou..Mislim da je prosle sezone dao svoj maksimum cak ako ne i vise,forsirao se maksimalno u pohodu na titulu...
On napusta klub jer zna i sam da vise nije na visokom nivou,njeogov tijelo vise nije u stanju izdrzati 60-70 trcanja kada je EPL u pitanju i ne zeli da bude kocnica u timu...
Covjek je sam tako odlucio,uostalom ko to moze njega otjerati ??
On napusta klub jer zna i sam da vise nije na visokom nivou,njeogov tijelo vise nije u stanju izdrzati 60-70 trcanja kada je EPL u pitanju i ne zeli da bude kocnica u timu...
Covjek je sam tako odlucio,uostalom ko to moze njega otjerati ??

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 02 jan 2015, 01:35, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- BeyKopites
- Kontakt:

16 maj i utakmica protiv CP na Anfieldu će da bude nešto posebno.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Dajte u cast Stivena potrudite se i osvojite ove godine bilo koji trofej bio to FA CUP , Capital One Cup ili Europa league.Dajte da vidimo jos bar samo jednom tog covjeka na tronu sa trofejom u ruciBeyKopites je napisao/la:
16 maj i utakmica protiv CP na Anfieldu će da bude nešto posebno.

Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ustajem,palim comp. i prvo sto sam procitao ode Gerrard
Zavrsava jedna era Engleskog fudbala,jedna era Liverpoola.Ja jos ne mogu doci sebi
Kakva ce to biti zadnja utakmica 16. maja,koliko ce samo ljudi da place.
16.maj ce biti Dan zalosti

16.maj ce biti Dan zalosti

"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
[youtube][/youtube]
Nista nece biti isto bez Gerrarda.
Kakvi su sve panjevi osvojali EPL a on ostao bez istog
Nista nece biti isto bez Gerrarda.
Kakvi su sve panjevi osvojali EPL a on ostao bez istog

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Molim vas ako može bez užadi, kolektivnih samoubistava i tako to. Svemu dođe kraj, nije mogao doživotno igrati.
- Carragher23
- Kontakt:
Sad je i definitivno da nas kapiten i jedan od najvecih igraca u povijesti liverpoola napusta sretno legendo hvala za sve lijepe trenutke i uspomene znaj da nikada neces hodati sam tuzan ce biti posljedni mec na Anfieldu hvala jos jednom
LIVERPOOL FC

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
U pravu si 100%.lfckop je napisao/la:Molim vas ako može bez užadi, kolektivnih samoubistava i tako to. Svemu dođe kraj, nije mogao doživotno igrati.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
[youtube][/youtube]
Moj omiljeni go koji je kapiten postigao u zivotu, bilo je mnogo vaznijih ali ovaj najvise volim, kao da je juce bila ova utakmica
Iako je tek pocela, za mene je 2015. godina zavrsena, umro sam
Hvala ti za sve Stevie, nikad ti necu moci dovoljno zahvalit, cast mi je sto sam navijac kluba ciji si kapiten, cast mi je sto sam imao priliku da te gledam pa makar na tv-u, cast mi je sto sam zivio u tvoje vrijeme
Moj omiljeni go koji je kapiten postigao u zivotu, bilo je mnogo vaznijih ali ovaj najvise volim, kao da je juce bila ova utakmica

Iako je tek pocela, za mene je 2015. godina zavrsena, umro sam

Hvala ti za sve Stevie, nikad ti necu moci dovoljno zahvalit, cast mi je sto sam navijac kluba ciji si kapiten, cast mi je sto sam imao priliku da te gledam pa makar na tv-u, cast mi je sto sam zivio u tvoje vrijeme

HORDE ZLA SARAJEVO 1987
Kako zalosna poruka za pocetak dana za sve prave liverpool navijace nakon uzasne predstave protiv leichestera. Nadam se da ce se vratiti ponovo kad zavrsi karijeru LEGENDA
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Sta se deprimirate, ode na max 2 godine uzet koji milion i eto njega opet u Liverpool. Vjerovatno pomoćnik kao npr Giggs u manura.

zalosno, igrac kojeg ne mozes mrziti i kojeg moras voliti.
znam kako vam je braco, i kod nas je ne tako davno otisao veliki broj legendi, ali izgura se nekako.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
desava vam se ono o cemu mi fanovi rome pricamo, razmisljamo i od cega strepimo zadnjih par sezona, a to je odlazak ikone, legende, idola i mnogima od vas razloga zbog kojeg ste poceli navijati za ovaj klub. sigurno vam nije lahko.
o gerrardu je suvisno bilo sta napisati. jedan od licnih favorita
o gerrardu je suvisno bilo sta napisati. jedan od licnih favorita

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.