Tukao ih je Pardew obojicu. I Jozu i Pochettina.Greivis je napisao/la: Covjek pobjedi kmecavog lagano. Nesto sto Wenger nece u zivotu uspjeti izgleda.
Wenger redovno tuče Pardew-a. Pa?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Tukao ih je Pardew obojicu. I Jozu i Pochettina.Greivis je napisao/la: Covjek pobjedi kmecavog lagano. Nesto sto Wenger nece u zivotu uspjeti izgleda.
Wenger je u puno boljoj poziciji od Pardewa. I ocekuje se da ga tuce.rambo16 je napisao/la:Tukao ih je Pardew obojicu. I Jozu i Pochettina.Greivis je napisao/la: Covjek pobjedi kmecavog lagano. Nesto sto Wenger nece u zivotu uspjeti izgleda.
Wenger redovno tuče Pardew-a. Pa?
Jedan dan mi se qurac digo i rek'o navijaj za Arsenal i prizeljkuj poraze dok je voajer na klupi, jasnije?topnik1 je napisao/la:Ne znam fakat ni što pratite Arsenal ako će vam to biti komentari.. i priželjkivati poraze.
Dobijao je zato od drugih Wenger porcije. I uvijek se moze desiti da izgubis od slabijeg. Samo sto je sramota kada nekoliko godina ne mozes da dobijes odredjenog menadzera.rambo16 je napisao/la:Pa u boljoj je poziciji i Jozo u odnosu na Pardew-a pa je opet dobio porciju
Wenger nije
Head je napisao/la:Jedan dan mi se qurac digo i rek'o navijaj za Arsenal i prizeljkuj poraze dok je voajer na klupi, jasnije?topnik1 je napisao/la:Ne znam fakat ni što pratite Arsenal ako će vam to biti komentari.. i priželjkivati poraze.
vau...Head je napisao/la:Jedan dan mi se qurac digo i rek'o navijaj za Arsenal i prizeljkuj poraze dok je voajer na klupi, jasnije?topnik1 je napisao/la:Ne znam fakat ni što pratite Arsenal ako će vam to biti komentari.. i priželjkivati poraze.
Rastjera francuski pusac kurca sve sto valja a ostavlja drvene kite da mu igraju.dr.van nostrand je napisao/la:Podolski loan move to Inter Milan to be completed in next 48 hours.
TY kills me. The guy is deluded and needs his head checking. I swear if he found Arsene Wenger smashing his wife from behind he'd say 'yeah it's dissapointing but there's positives'.
Vodi si ga kuci.Head je napisao/la:Rastjera francuski pusac kurca sve sto valja a ostavlja drvene kite da mu igraju.dr.van nostrand je napisao/la:Podolski loan move to Inter Milan to be completed in next 48 hours.
Barcod je napisao/la:Evo ga Claude vs TY opet
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ovu dvojicu možeš komotno sa našim nekim forumašima uporedit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.