Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

zgmiky
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la zgmiky » 31 dec 2014, 16:51

Indiana-Miami 189.5 under 1.80

On Wednesday the free NBA Totals system play is on the Under in the Miami at Indiana game at 3:05 eastern. The Heat have played under in all 5 games vs Central Division teams this year and have posted under the total in 3 of 4 games with home loss revenge as a well as 5 of 7 off a favored loss. The Pacers have stayed under in 10 of 15 at home. The System in this game is to play the under for rested road teams that scored 100 or more but failed to cover the spread as a home favorite of 5 or more, vs an opponent that scored 90 or more and covered as a home dog. These game shave stayed under the total over 80% of the time since 1995. Look for a close scoring game that stays under the posted total. On New Years eve another Powerful card takes center stage with Bowl systems and angles that are cashing over 90%. In Hoops NCAAB has been Dominant and their are 2 Powerful Dominator systems up as well as a Perfect system NBA Play. Jump on and End the year Big with the Most Powerful data in the Industry as we close out another banner year. For the free NBA Play take the under in the Miami at Indiana Game.

analiza je copy-paste

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 31 dec 2014, 16:54

slika

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 31 dec 2014, 16:57

Danas ću odigrati Rođu 24,5 i Greena 18,5 over

Smatram da u Bostonu obzirom na upitnog Sullingera i bez obzira na mogući povratak Thorntona, Jeff ide preko ove granice jer on bez obizra na sve uzme pozamašan broj šuteva. K tome Kingsi SF poziciju brane dosta loše primaju u prosjeku 20 poena s te pozicije. Ne očekujem BO i vjerujem da on ovo može prebacit.

Što se tiče Rođe on je prva napadačka violina Kingsa. Bude li u glavi sve ok, nebude li njegovih ludih mušica i nepotrebnih osobnih vjerujem da će on ovo prebaciti. Boston dosta loše brani viskoe pozicije i mislim da Rođu nema tko zadržati...

Odigrati ću i čovjeka kojeg mrzim ove sezone igrati ali moram jer si memogu pomoć.Uvijek centre igram više kontra Miamia i većinom se isplati.

Roy Hibbert 10,5 over- S njim nikad neznaš. Ove godine sam ga često igrao i često me koštao ali danas protiv lošeg reketa Miamia vjerujem da će odratiti svoje. Smatram da je Miami tamo najtanji. Primaju u prosjeku 20 poena s centarske pozicije. Zadnju su igrali prije mjesec i nešto dana ubacio im je 16 poena.

Odigrao bih i Anthonya 26,5 under. Iskreno očekujem BO i nevjerujem da će se Knicksi dugo držati samim time neće biti potrebe da Melo dugo igra. Ozljedio je koljeno zadnju tekmu i pitanje je koliko će uopće igrati i da li će uopće nastupiti...

isto tako, inače sve što stavim sada tu su copy-paste sa drugih stranica a staviti ću još par njih pa eto možda nekom pomogne jer nemaju svi vremena tražit po netu, samo oprez s ulogom jer ne znam koliko su pouzdani tipseri a i sve je to lutrija

Collison (17.5) under

-sto se tice ovoga para ja ga uzimam manje..znamo da covjek igra u zivotnoj formi sto pokazuje i njegova statistika zadnjih utakmica...Danas se sastaju sa ekipom Bostona koja dobro brani vanjsku liniju, te ocekujem da ce se vise orijentirati na razigravanje Cousinsa koji ce dominirati u svakom segmentu ispod kosa Bostona..Ne ocekujem neko izrazito forsiranje suteva prema kosu od strane Collisona u danasnjoj utakmici, nego vise orijentiranje na razigravanje momcadi..

Bosh (20.5)-under

Neki dan sam pisao o Indianinom reketu kako je jedan od najacih u ligi sto se obrane tice. Bosh se tek vratio proslu utakmicu nakon ozlijede i dao je 20 poena, sto je relativno puno s obzirom na to da je bio povrijedjen. Sad ako Vucevicu nije dao 21 poen valjda onda ni danas nece ni Hibbertu i Westu. Moguce da danas Bosh starta na pf, a Anderson na centru, bilo kako bilo Bosh ce danas bit dobro zatvoren. Vec su igrali jedanput ove sezone i Bosh im je dao 9 poena sa sutom 3-13.

Knight (18.5)-over

Prva napadacka opcija Bucksa, pogotovo nakon ozlijede Jabaria Parkera. Ima najvece ovlasti u Bucksima i ispucava najvise lopti, inace trosi po 18-19 lopti. Cleveland lose brani pg-a i primaju u prosjeku 21 poen, i opce je poznato da je Irvig los defender. Igrali su vec jednom ove sezone i Knight im je dao 27 poena. Kada se sve zbroji mislim da bi Knight danas bar mogo 19 dat.

D. Howard 17.5 over (maxbet)

Veceras Howard ide na relativno slabasnu odbranu charlota iz razloga zato sto im nedostaje glavni igrac a to je big Al. Iako Howard nije toliko ubitacan ove sezone jer se skoro Harden pita za sve i glavni je igrac u svim utakmicama, i normalnim i blowout. Ipak, mislim da vecerasnja utakmica ide u neki kasni blowout i da ce do tada Howard da izgradi svoju pozuciju pod kosem, uzme svoje suteve sa kojima ce prebaciti ovu granicu. Jos treba uzeti u obzir da je on jedini klasici centar u houstonu, verujem da ovo veceras ide over. U poslednjih par utakmica sa povredjenim big Alom charlote prima 20+ sa C pozicije, ne vidim zasto ne bi i veceras.

nbbbbbba
Kontakt:

Post Postao/la nbbbbbba » 31 dec 2014, 17:26

zgmiky je napisao/la:Danas ću odigrati Rođu 24,5 i Greena 18,5 over

Smatram da u Bostonu obzirom na upitnog Sullingera i bez obzira na mogući povratak Thorntona, Jeff ide preko ove granice jer on bez obizra na sve uzme pozamašan broj šuteva. K tome Kingsi SF poziciju brane dosta loše primaju u prosjeku 20 poena s te pozicije. Ne očekujem BO i vjerujem da on ovo može prebacit.

Što se tiče Rođe on je prva napadačka violina Kingsa. Bude li u glavi sve ok, nebude li njegovih ludih mušica i nepotrebnih osobnih vjerujem da će on ovo prebaciti. Boston dosta loše brani viskoe pozicije i mislim da Rođu nema tko zadržati...

Odigrati ću i čovjeka kojeg mrzim ove sezone igrati ali moram jer si memogu pomoć.Uvijek centre igram više kontra Miamia i većinom se isplati.

Roy Hibbert 10,5 over- S njim nikad neznaš. Ove godine sam ga često igrao i često me koštao ali danas protiv lošeg reketa Miamia vjerujem da će odratiti svoje. Smatram da je Miami tamo najtanji. Primaju u prosjeku 20 poena s centarske pozicije. Zadnju su igrali prije mjesec i nešto dana ubacio im je 16 poena.

Odigrao bih i Anthonya 26,5 under. Iskreno očekujem BO i nevjerujem da će se Knicksi dugo držati samim time neće biti potrebe da Melo dugo igra. Ozljedio je koljeno zadnju tekmu i pitanje je koliko će uopće igrati i da li će uopće nastupiti...

isto tako, inače sve što stavim sada tu su copy-paste sa drugih stranica a staviti ću još par njih pa eto možda nekom pomogne jer nemaju svi vremena tražit po netu, samo oprez s ulogom jer ne znam koliko su pouzdani tipseri a i sve je to lutrija

Collison (17.5) under

-sto se tice ovoga para ja ga uzimam manje..znamo da covjek igra u zivotnoj formi sto pokazuje i njegova statistika zadnjih utakmica...Danas se sastaju sa ekipom Bostona koja dobro brani vanjsku liniju, te ocekujem da ce se vise orijentirati na razigravanje Cousinsa koji ce dominirati u svakom segmentu ispod kosa Bostona..Ne ocekujem neko izrazito forsiranje suteva prema kosu od strane Collisona u danasnjoj utakmici, nego vise orijentiranje na razigravanje momcadi..

Bosh (20.5)-under

Neki dan sam pisao o Indianinom reketu kako je jedan od najacih u ligi sto se obrane tice. Bosh se tek vratio proslu utakmicu nakon ozlijede i dao je 20 poena, sto je relativno puno s obzirom na to da je bio povrijedjen. Sad ako Vucevicu nije dao 21 poen valjda onda ni danas nece ni Hibbertu i Westu. Moguce da danas Bosh starta na pf, a Anderson na centru, bilo kako bilo Bosh ce danas bit dobro zatvoren. Vec su igrali jedanput ove sezone i Bosh im je dao 9 poena sa sutom 3-13.

Knight (18.5)-over

Prva napadacka opcija Bucksa, pogotovo nakon ozlijede Jabaria Parkera. Ima najvece ovlasti u Bucksima i ispucava najvise lopti, inace trosi po 18-19 lopti. Cleveland lose brani pg-a i primaju u prosjeku 21 poen, i opce je poznato da je Irvig los defender. Igrali su vec jednom ove sezone i Knight im je dao 27 poena. Kada se sve zbroji mislim da bi Knight danas bar mogo 19 dat.

D. Howard 17.5 over (maxbet)

Veceras Howard ide na relativno slabasnu odbranu charlota iz razloga zato sto im nedostaje glavni igrac a to je big Al. Iako Howard nije toliko ubitacan ove sezone jer se skoro Harden pita za sve i glavni je igrac u svim utakmicama, i normalnim i blowout. Ipak, mislim da vecerasnja utakmica ide u neki kasni blowout i da ce do tada Howard da izgradi svoju pozuciju pod kosem, uzme svoje suteve sa kojima ce prebaciti ovu granicu. Jos treba uzeti u obzir da je on jedini klasici centar u houstonu, verujem da ovo veceras ide over. U poslednjih par utakmica sa povredjenim big Alom charlote prima 20+ sa C pozicije, ne vidim zasto ne bi i veceras.

http://nbaknights.com/forum/nba-tipovi/ ... ize-31-12/" onclick="window.open(this.href);return false;

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 31 dec 2014, 17:28

no napisao sam da je copy paste u čemu je problem? kupi si naočale ako ne vidiš dobro ili čitaj sve a ne svaki deseti red i nije dozvoljeno reklamiranje drugih foruma zato bolje izbriši svoj post

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 31 dec 2014, 17:53

Hapoel Holon - Hapoel Jerusalem 159,5 manje

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 31 dec 2014, 18:20

Samo nek' se prati :D
slika

slika
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

Lisac
Kontakt:

Post Postao/la Lisac » 31 dec 2014, 19:38

Jbt. ja Irwinga imam over 19,5 a kod vas granica 22,5 :o

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 01 jan 2015, 02:09

Raja sretna nova svima, da budete zdravi, živi i veseli, da Abd zatvorimo premier pa onda i ostale hah i jebbemo mater i milsapu i jefersonu i lebronu i svima redom u Americi

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 01 jan 2015, 10:16

Tottenham-Chelsea prvo pol 2ili vise golova u premieru 2.55 (za malo hrabrije)
Mi nikada odustati necemo...

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 01 jan 2015, 11:20

02.01.2015-Euroleague
Caja-Efes +4,5 2 1,60 wwin

Znaci max ulog ko hoce,Efes je uzeo Caji najboljeg igraca Huertela dok je Vujacic napustio tim,Efesu s huertelom i krsticem mnogo opasniji a da ne govorim prednost na klupi gdje sjedi Duda,plus Efes u naletu,dvije velike pobjede u tur.prv protiv Darussafake i Fenera.....

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 01 jan 2015, 12:29

Glentoran – Institute 1 @ 1.60

Glentoran na 5. mjestu (10-6-7) kući (7-1-3).U zadnjih 5 tekmi (3-0-2). Žele očuvati svoje peto mjesto koje im osigurava ulazak u grupu za prvaka u 2. fazi natjecanja. Predvodi ih sjajni napadači Allen(21ut./11g.) i Scullion(22ut./7g.). Gosti na 11. mjestu sa skorom (4-7-12) u gostima (2-2-7). Zadnjih 5 tekmi (0-3-2). Bore se za preživljavanje. U gostima su poprilično loši ove godine, a našao sam i podatak da u zadnjih 10 utakmica nisu upisali pobjedu( zadnji put su pobijedili 17.10. 2014.). Sve u svemu odron ekipa, koja je ogranicena kao balkon, i ne sumnjam da ce danas pasti.

SRETNA NOVA ovo ono
sve Vam zelim kako to vec ide...
:njanjanja:
Semper Fidelis

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 01 jan 2015, 12:56

fixator je napisao/la:Glentoran – Institute 1 @ 1.60

Glentoran na 5. mjestu (10-6-7) kući (7-1-3).U zadnjih 5 tekmi (3-0-2). Žele očuvati svoje peto mjesto koje im osigurava ulazak u grupu za prvaka u 2. fazi natjecanja. Predvodi ih sjajni napadači Allen(21ut./11g.) i Scullion(22ut./7g.). Gosti na 11. mjestu sa skorom (4-7-12) u gostima (2-2-7). Zadnjih 5 tekmi (0-3-2). Bore se za preživljavanje. U gostima su poprilično loši ove godine, a našao sam i podatak da u zadnjih 10 utakmica nisu upisali pobjedu( zadnji put su pobijedili 17.10. 2014.). Sve u svemu odron ekipa, koja je ogranicena kao balkon, i ne sumnjam da ce danas pasti.

SRETNA NOVA ovo ono
sve Vam zelim kako to vec ide...
:njanjanja:

Sve u svemu odron ekipa, koja je ogranicena kao balkon HAHAHHAHAHAHAHAHA kakav kralj

MrStone
Kontakt:

Post Postao/la MrStone » 01 jan 2015, 13:26

Jucer su bili veliki troskovi danas treba sta zaradit :D

slika

slika

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 01 jan 2015, 13:45

Manchester Utd danas neće pobjediti. ;)

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 01 jan 2015, 15:21

West Ham-WBA x2 1.85, 2 4.05

WBA ima novog managera, to je Tony Pulis i ovo će mu biti prva utakmica da vodi svoj novi klub, presretan i rekao je kako neće iznevjeriti povjerenje koje mu je ukazano, WBA se nalazi an 16.mjestu i vrijeme je da krenu s dobrim rezultatima pod palicom lani managera godine u premiershipu koji je lani doveo C.Palace do 11.mjesta.

SRETNA NOVA GODINA SVIM DRAGIM FORUMAŠIMA,ŠTO VIŠE DOBITNIH LISTIĆA I SRETNIH TRENUTAKA U NOVOJ!

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 01 jan 2015, 15:23

Barnet - Aldershot 3+ 1,70

Barnet kuci posljednjih 10 utakm sa najmanje 3 gola,Aldershot u gostima zadnjih 5 sa 3+,takodje i u medjusobnim duelima posljednja 3 meca isla sa 3 i vise golova,Nadam se da i danas nastavljaju sa golijadom.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 01 jan 2015, 15:26

zgmiky je napisao/la:West Ham-WBA x2 1.85, 2 4.05

WBA ima novog managera, to je Tony Pulis i ovo će mu biti prva utakmica da vodi svoj novi klub, presretan i rekao je kako neće iznevjeriti povjerenje koje mu je ukazano, WBA se nalazi an 16.mjestu i vrijeme je da krenu s dobrim rezultatima pod palicom lani managera godine u premiershipu koji je lani doveo C.Palace do 11.mjesta.

SRETNA NOVA GODINA SVIM DRAGIM FORUMAŠIMA,ŠTO VIŠE DOBITNIH LISTIĆA I SRETNIH TRENUTAKA U NOVOJ!
kakve su sanse da WH da gol?

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 01 jan 2015, 15:28

@benko trebali bi gi dati

Altrincham-Chester oba daju i 3+ 2.05, 4+ 2.75

ovdje bi trebala doći jedna efikasna utakmica pa da vidimo hoće li

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 01 jan 2015, 15:45

Aston Villa - Crystal Palace 1/1 4,25
Strijelac Agbonlahor 3,00

Kfc 12,75

Bez analize na dvije markice pa kud puklo :D

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.