Izgleda da ćeš ponovo kleknuti momčiluko, ko zna koji put po redubhfanatic14 je napisao/la:Virtual placenikuti si grobar bh.fudbala !!!!!!!!!!!!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Izgleda da ćeš ponovo kleknuti momčiluko, ko zna koji put po redubhfanatic14 je napisao/la:Virtual placenikuti si grobar bh.fudbala !!!!!!!!!!!!
Chelsea,Sevilla,Arsenal,Bordeaux,Inter, ... grohotom se smijem ... Safeta smo se rijesili,sad je ovaj grobar na redu ! Sve za dobrobit bh.fudbalaVirtu4l je napisao/la:Izgleda da ćeš ponovo kleknuti momčiluko, ko zna koji put po redubhfanatic14 je napisao/la:Virtual placenikuti si grobar bh.fudbala !!!!!!!!!!!!
![]()
Zasto i ti kao navijac reprezentacije ne bi bio euforican zbog prelaska naseg igraca u jedan veliki klub?DonCorleone je napisao/la:Da se primjetiti koliko su pojedinci u ocaj pali da i na spekulacije reaguju euforicno. Valjda isto kao da su i oni presli u Inter, iz Molina. Bitno je da ga traze
.
Euforican sam tog trenutka kada predje pa i u Inter iz Molina. Ovi sto su poletili da budu euforicni pokrivaju ponajvise Sajin potez a to je providno.Pelo je napisao/la:Zasto i ti kao navijac reprezentacije ne bi bio euforican zbog prelaska naseg igraca u jedan veliki klub?DonCorleone je napisao/la:Da se primjetiti koliko su pojedinci u ocaj pali da i na spekulacije reaguju euforicno. Valjda isto kao da su i oni presli u Inter, iz Molina. Bitno je da ga traze
.
Opet ti kažem da pišeš gluposti kad kažeš da hrvatski mediji lupetaju, a od njih nije potekla nijedna vijest o Tinu nego su samo preuzimali ono što su pisali strani mediji. Koliko u transferu ima istine nemam pojma, vrijeme će pokazati.rishaaa je napisao/la:
Ja ti kazem,slobodno nek pređe u Inter,ja bi volio.. klubu u rasulu...
Taman sam i ja htio napisat da mogu shvatit sve i svasta sta se ovdje napisalo,ali ovo da je Hajduk u rasuluNemaStrancaDoBosanca je napisao/la:Opet ti kažem da pišeš gluposti kad kažeš da hrvatski mediji lupetaju, a od njih nije potekla nijedna vijest o Tinu nego su samo preuzimali ono što su pisali strani mediji. Koliko u transferu ima istine nemam pojma, vrijeme će pokazati.rishaaa je napisao/la:
Ja ti kazem,slobodno nek pređe u Inter,ja bi volio.. klubu u rasulu...
Klub u rasulu, a u dvije godine vratili 15 milijuna maraka duga. Ove godine u prvih 9 mjeseci od sponzora, ulaznica, hajdučkih proizvoda, UEFA-e, TV prava zaradili 12 milijuna maraka. Prvi put nakon 5 godina igračima ne kasni nijedna plaća, a zaposlenicima kašnjenje s 5 smanjeno na 2 mjeseca. Hajduk od sponzora ima koliko svi hrvatski prvoligaši zajedno.
Hahahahaha kralju. Ma ako dodje i do Vuckovaca, svaka mu cast. Skidam mu kapuastra1922 je napisao/la:uzmi im pare tino obezbjedi egzistenciju i dodi u gradacac igrat lopte
rishaaa je napisao/la:Ma Virtual i kompanija uopšte se ne raduju bilo kakvom transferu Tine... Jedina istina je da samo pokusavaju preko malog Tine,da sebe dignu iz onih g.ovana koja su izasrali tekstovima o Papetu,i trolanja,naprijed Pape,pape dijeli pljuske i ostale glupost... A mi na 2 boda! Momak nije kriv za ova s.ranja oko repke al se zna ko jeste,i koga je i doveo bez ikakvog razloga i potrebe u repku!
TSS je bolji igrac od Stilica u svim aspektima igre osim iz prekida. Perspektivan igrac i jos mladzi 5 god. od njega.SjeverniVjetar je napisao/la:Susic u Interu zvuci kao,npr, Stilic u Atletiko Madridu! Zasto Stilic u A.M.? Zato sto je najbolji igrac poljske lige.
E pa ne ide, svi znamo da ,npr, Stilic ne bi imao sta da trazi u Atletiku, Sevilji, cak u bilo kom timu liga 5, to isto vazi i za Susica.
Mogu pisati sta hoce , to nece promijeniti cinjenicu da su obojica limitirani igrac, toga je vecina svjesna, a amidza je TSS je dodatni uteg na ramenima, bar kod Bh navijaca.
Ide prelazni rok, vidjecemo, cekamo zvanicne ponude . TSS je imao odlican marketing, kako reprezentativni, tako i klupski, plus ova naklapanja po novinama,iako to ne pije vode, ako se sada ne proda, tesko da ce ikada.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], hurem, Micron, Proximic, Tracy3McGrady i 60 gostiju.