A sto to nece moci molim te? Drugi su dobili priliku a covjek koji je tu godina ne moze?darknes001 je napisao/la:Stvarno ovdje ne mozes doci i vidjeti kvalitetan post,svi sve znaju i svi su jako pametni,pa lagano do kluba i to iznesite ljudima u upravi. Nimalo me nije iznenadilo ovo, jednostavno nama je svima jasno kao i gredi da ako ostane Memic na klupi mi Evropu necemo ove sezone vidjeti, kazu pa sto je postavljen onda, a svi znamo da bi se Amar pitao za sve a memo to pretvarao na terenu, a posto Amar odlazi logicno je da Memo to sam nece moci, i onda ostadosmo bez para od Evrope i onda tek sranja pocinju, e da je kako Odovica nafatat to bi najvise volio
LIjep pozdrav za sve iskrene Manijake i ne trebaju nam sad prepucavanja nego jedinstvo, vise nego ikad nam je potrebno jedinstvo
Daj pusti te suplje.
Drukcije malo to postavi, tj, sa ovom ekipom Zeljo ce imati jedna pokusaj za evropu, a hoce li uspijeti, to ostaje pitanje?
Tako, pustite se vrijedanja covjeka koji nije dobio prilike uopste da pokaze sta zna.
Adzema ste dizali u nebase kao da Capelo a ne pocetnik, tako da pustite covjeka da radi, a rezultati ce pokazati koliko moze, tj ne moze...
A to sto mi pametujemo, tj komentarisemo i diskutujemo nije problem, niti imamo mi sta ici u upravo i davati savjete kada nismo placeni za taj dio posla. Ima tamo neko, tko je placen za to, pa neka pronalazi rijesenje.

I da, oprosti, nije ovo za tebe vec generalno.
Pitanje evrope? Tj, sta je za evropa zapravo za Zelju?
Dva pretkola i blamaza?
To vise za mnoge navijace nije evrope, to je kratka ekskurzija koje svake godine zavrsi blamaznije...
Nemoj se sta uvrijediti, ali ovo su samo pocetni pokazatelji stanje, nakon Amarovog odlaska. U prevodu, Zeljo je u kurcu.
Zelji treba osoba tipa Amar, tko ce biti "Bog i batina" i tko ce biti zapravo spreman investirati.
Ne mogu da svatim vid razmisljanja koji se svodi na velicanje Adzema i Mulalica koji su pocetnici u ovome poslu, dok ste Dinu i evo sada Memica omalozavali kako ste stigli, a ljudi imaju iskustva i to dobrog u trenerskim vodama?