FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dovzon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dovzon » 27 mar 2010, 23:15

Bio sam na sjeveru i gledam kako neka 2 sa istoka idu prema sjeveru uz pratnju specijalca i nekog covjeka i kad su dosli kod sjeverne tribine specijalci se okrenuse prema nekom drugom i njih 2 osdadose sami i samo pocese trcat te ovaj jedan usprinta prema golmanu i opali ga (znate vec kako) te otrca u susret murjacima.
P.S. OCITA NAMJESTALJKA, TAKO SU IH OFIRNO PUSTILI SPECIJALCI DA SAMI HODAJU IZA GOLA I OD KUD UOPSTE ONI NA ISTOKU NEZZ KAD SU SOKOLOVI IZASLI ONI SE STVORILI NA ISTOKU A ZNATE DA SU ONA **** OD SPECIJALACA ZAUSTIVILI SVE MANIJAKE

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 27 mar 2010, 23:16

Grbavica moj zivot je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:evo ko ima FB neka nade BIHSoocer.com i imate prikaz kako je onaj "udario" golmana ustvari (gurnuo) i imate utakmicu u sest djelova :D :D
Daj ti nama profil s FB onog mazluma sto udari septe golmanu da mu se potpišem na zid i ''pozdravim'' mu svo žensko čeljade u kući!
eih kad bi znao glupan onaj retardirani neznam sta mu je trbalo ali evo ja mislim da mu je golman nesto dobaciju a vala ga ovaj nije nesto ni puko ali eto nezna niko od vas kako je kad zavrsite u marici ili u murji :mrgreen: :mrgreen:
Palica im se polzalita ako ga izdegeneče! :mrgreen:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2010, 23:16

ŽELJO dobio, popeo se na prvo mjesto nakon nekoliko sezona, a ovdje se 10 stranica posvećuje nekom pijanom navijaču :roll: Kao da se ista stvar ne dešava čak i na teniskim mečevima, gdje i goli ljudi ulijeću u teren. Nisam vidio je li udario golmana, pa o tome neću ni pričati.
Imali smo sreće večeras, al' kad je može imat' Barcelona, zašto i mi ne bi mogli?! Na kraju krajeva, oni su imali jedan opasan šut i to je sve od njihovih prilika. Ne možemo ni mi svaku do kraja izdominirat'.
Najslađi je ovaj navijač Borca što se zgražava kako je navijač uletio u teren, a njihovih stotinu sudije i igrače tuklo na terenu.
Hajde sad opletite još 58 stranica o katastrofalnom potezu navijača koji je toliko grozan da je zasjenio i pobjedu i lidersku poziciju i sve živo.
Nije nam trebalo ono "ubij srbina". Takvo ponašanje je obično rezervirano za ove paćenike što ne znaju nizašta drugo, osim za nacionalnost. Manja grupa je to skandirala. Al' eto, ko jeste, neka se zapita.

ŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 27 mar 2010, 23:17

voltron30 je napisao/la: Palica im se polzalita ako ga izdegeneče! :mrgreen:
budi siguran u to mislim da je vec na hitnoj et ima u pon slucajevi X pa ce mo vidjet :D :D
svoj ti pos'o !

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 27 mar 2010, 23:17

Dovzon je napisao/la:Bio sam na sjeveru i gledam kako neka 2 sa istoka idu prema sjeveru uz pratnju specijalca i nekog covjeka i kad su dosli kod sjeverne tribine specijalci se okrenuse prema nekom drugom i njih 2 osdadose sami i samo pocese trcat te ovaj jedan usprinta prema golmanu i opali ga (znate vec kako) te otrca u susret murjacima.
P.S. OCITA NAMJESTALJKA, TAKO SU IH OFIRNO PUSTILI SPECIJALCI DA SAMI HODAJU IZA GOLA I OD KUD UOPSTE ONI NA ISTOKU NEZZ KAD SU SOKOLOVI IZASLI ONI SE STVORILI NA ISTOKU A ZNATE DA SU ONA **** OD SPECIJALACA ZAUSTIVILI SVE MANIJAKE

Zaboravih to naglasiti, vjerovali ili ne ali ovo je istina, specijalci su bukvalno pustili uhapsenog navijaca...Osiguranje ce odgovarati 100%, a ne Zeljo.
Zadnja izmjena: muamer10, dana/u 27 mar 2010, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.

vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la vendetta87 » 27 mar 2010, 23:18

Ovo za skandiranje ubij srbina stvarno me iznendilo.Bio sam na sjeveru pa nisam čuo.Znam da se skandiralo za četnike.Ali ovo za srbe da su ovako skandirali stvarno je grozno.
Za ovog što je uletio isto nemam riječi.Pa zar neko može biti onako glup da pri rezultatu 2-0 u 90. min. onakvo sranje napravi.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 27 mar 2010, 23:20

muamer10 je napisao/la:
Dovzon je napisao/la:Bio sam na sjeveru i gledam kako neka 2 sa istoka idu prema sjeveru uz pratnju specijalca i nekog covjeka i kad su dosli kod sjeverne tribine specijalci se okrenuse prema nekom drugom i njih 2 osdadose sami i samo pocese trcat te ovaj jedan usprinta prema golmanu i opali ga (znate vec kako) te otrca u susret murjacima.

Zaboravih to naglasiti, vjerovali ili ne ali ovo je istina, specijalci su bukvalno pustili uhapsenog navijaca...Osiguranje ce odgovarati 100% a ne zeljo.
Jarane voli bi da si u pravi više nego išta ,ali Željo je organizator utakmice a ne Biga,Gama qurci-palci.
Šta placaju te kretene tolike pare kad nisu ustanju da naprave obezbjedjenje kako treba :evil: :o :oops:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 27 mar 2010, 23:20

atomski mrav je napisao/la:nikad mi nije mučnije bilo na stadionu , onom degeneriku treba proslijediti novčanu kaznu koju dobijemo od saveza
a što se tiče skandiranja srbi , četnici trebalo je imati malo mozga pa vidjeti satav tima ( Bogičević , Culum , Radovanović, Bajić, Popović )
četnik i Srbin nije jedno te isto!
napravi paralelu između ta dva pojma.

što se tiče utakmice, na onakvom terenu i nije se moglo bolje očekivati.
a oni preko brda, nadam se da više neće dolaziti u Sarajevo. uostalom imaju i snimke koje ukazuju da su oni prvi počeli, a policija je nijemo reagirala, i što je najgore od svega niti jedan specijalac nije digo pendreka na 'njih'

jedino što sam zapazio vrijedno pomena je lajanje vučijaka.
svaka čast onom momku što je uletio na teren, i trebo je jače udariti golmana, dok ovaj ne zna simulirati. nakon jedne minute poslije udarca, pada ko pokošen.

sada Slavija može uložiti žalbu, ali džaba im sve kada imaju snimke bosanskohercegovačke televizije!

a onom sudiji želim sve najgore, i da sudi po Tomislavgradu, a ne po šeheru!
Zadnja izmjena: 1921, dana/u 27 mar 2010, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 27 mar 2010, 23:20

Željovac je napisao/la:ŽELJO dobio, popeo se na prvo mjesto nakon nekoliko sezona, a ovdje se 10 stranica posvećuje nekom pijanom navijaču :roll: Kao da se ista stvar ne dešava čak i na teniskim mečevima, gdje i goli ljudi ulijeću u teren. Nisam vidio je li udario golmana, pa o tome neću ni pričati.
Imali smo sreće večeras, al' kad je može imat' Barcelona, zašto i mi ne bi mogli?! Na kraju krajeva, oni su imali jedan opasan šut i to je sve od njihovih prilika. Ne možemo ni mi svaku do kraja izdominirat'.
Najslađi je ovaj navijač Borca što se zgražava kako je navijač uletio u teren, a njihovih stotinu sudije i igrače tuklo na terenu.
Hajde sad opletite još 58 stranica o katastrofalnom potezu navijača koji je toliko grozan da je zasjenio i pobjedu i lidersku poziciju i sve živo.
Nije nam trebalo ono "ubij srbina". Takvo ponašanje je obično rezervirano za ove paćenike što ne znaju nizašta drugo, osim za nacionalnost. Manja grupa je to skandirala. Al' eto, ko jeste, neka se zapita.

Ma Jesmo zasjeli večeras na prvo mjesto...ali trebamo sačekati da dođe Borac, pa da tu i ostanemo sa 3 boda razlike...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2010, 23:22

vendetta87 je napisao/la:Ovo za skandiranje ubij srbina stvarno me iznendilo.Bio sam na sjeveru pa nisam čuo.Znam da se skandiralo za četnike.Ali ovo za srbe da su ovako skandirali stvarno je grozno.
Za ovog što je uletio isto nemam riječi.Pa zar neko može biti onako glup da pri rezultatu 2-0 u 90. min. onakvo sranje napravi.
Što vas to nešto šokira, kad svi pjevate "po islamu odabrana" i "privatizujete" lagano ŽELJU. Razumijem revolt iz kojeg je ta pjesma nastala. Ali je taj dio krajnje suvišan.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 27 mar 2010, 23:22

AYAN je napisao/la:
Željovac je napisao/la:ŽELJO dobio, popeo se na prvo mjesto nakon nekoliko sezona, a ovdje se 10 stranica posvećuje nekom pijanom navijaču :roll: Kao da se ista stvar ne dešava čak i na teniskim mečevima, gdje i goli ljudi ulijeću u teren. Nisam vidio je li udario golmana, pa o tome neću ni pričati.

Ma Jesmo zasjeli večeras na prvo mjesto...ali trebamo sačekati da dođe Borac, pa da tu i ostanemo sa 3 boda razlike...
ma za borac se ne treba sikirat treba uzet nas na grbavici ,pitare na kosevu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2010, 23:24

Ayan, mi ćemo na prvo mjesto već sljedeće kolo aBd, kad Borac ide pod Bijeli brijeg ;)
Naravno, ako sutra ne zijane, što nije nemoguće. Krajnje su neubjedljivi.
Od igrača bih posebno pohvalio Bogičevića! Ekstra pojačanje! I Mešić je strašan stoper, Lucio. Samo izgubi onu loptu kad su imali jedini opasan šut na gol. Naravno, Baji svaka čast i posebno Ćulumu!
Naročito je lijep bio način na koji smo podržali tim u minutama dominacije Slavije na terenu. Za svaku pohvalu! Nekad bi se zviždalo u onim situacijama.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 27 mar 2010, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.

Visca el Višća!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 27 mar 2010, 23:25

Ne obracajte paznju na ove ljubomorne duse, samo ih ignorisite.Sto se tice skandiranja ubi cetnika to je stvarno zalosno, jesu i oni nama spominjali nesto nisam najbolje cuo ali trebali smo uzvratiti samo aplauzom a mi (neki pojedinci) jos veci primitivci od njih, nije nam to trebalo, jer ima navijaca koji su srpske nacionalnosti, znam ih par licno koji su bili veceras, jos tu su Culum i Lazo pa udjite u njihovu kozu nebi vam bilo prijatno, ovo nam netreba.
TITULAAAAAAAAAAAA FORZA ZELJO

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 27 mar 2010, 23:25

Nakon pobjede nad Slavijom

OSIM: PREZADOVOLJAN SAM

U posljednjem susretu današnjeg programa 20. kola Premijer lige Željezničar je na Grbavici sa 2:0 svladao Slaviju, a nakon susreta trener plave momčadi Amar Osim rekao je da mora biti zadovoljan novim trijumfom.

"Večeras smo igrali protiv jako kvalitetne momčadi, kojoj smo se do prije neki mjesec divili i moram biti zadovoljan postignutim rezultatom. Nastavili smo pobjednički niz i to je u ovom trenutku najbitnije", rekao je Osim i dodao:

"Na kraju kada se sve sabere mislim da smo zasluženo slavili, možda malo i na mišiće, no pobjeda je zaslužena. Slavija je aktuelni osvajač Kupa, ekipa koja ima i glavu i rep i samo spletom nesretnih okolnosti nalaze se pri dnu tabele. Zbog toga sam i više nego zadovoljan večerašnjom pobjedom."
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 27 mar 2010, 23:25

Nama je vazan i derbi sa Pitarima, treba i tu koji bod otkinut. :roll:
× Plava krv ispod koze ×

atomski mrav
Kontakt:

Post Postao/la atomski mrav » 27 mar 2010, 23:26

1921 je napisao/la:
atomski mrav je napisao/la:nikad mi nije mučnije bilo na stadionu , onom degeneriku treba proslijediti novčanu kaznu koju dobijemo od saveza
a što se tiče skandiranja srbi , četnici trebalo je imati malo mozga pa vidjeti satav tima ( Bogičević , Culum , Radovanović, Bajić, Popović )
četnik i Srbin nije jedno te isto!
napravi paralelu između ta dva pojma.

što se tiče utakmice, na onakvom terenu i nije se moglo bolje očekivati.
a oni preko brda, nadam se da više neće dolaziti u Sarajevo. uostalom imaju i snimke koje ukazuju da su oni prvi počeli, a policija je nijemo reagirala, i što je najgore od svega niti jedan specijalac nije digo pendreka na 'njih'

jedino što sam zapazio vrijedno pomena je lajanje vučijaka.
svaka čast onom momku što je uletio na teren, i trebo je jače udariti golmana, dok ovaj ne zna simulirati. nakon jedne minute poslije udarca, pada ko pokošen.

sada Slavija može uložiti žalbu, ali džaba im sve kada imaju snimke bosanskohercegovačke televizije!

a onom sudiji želim sve najgore, i da sudi po Tomislavgradu, a ne po šeheru!
nema potrebe da pravim nikakvu paraleleu samo ti kažem šta sam čuo i to na jugu
a to što čestitaš onom momku koji je udario golmana , samo se pitam da je neko onako udario Šehića ili bilo kojeg našeg igrača šta bi onda rekao
Željo nije nikad niti će biti papanski klub koliko god neko to želio da napravi , a onom tvom heroju treba zabraniti da gleda fudbal na tv

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 27 mar 2010, 23:26

Utakmicaa tvrdaa nije bilaa zaa oko toliko dobra,teren je bio uzasan kisa je neprastano padala,Igraci su igrali koliko im je trebalo,Zeljo nastavio niz koji ce ko zna kad zavrsit 8-)

A desavanja na tribini mislim ko je bio u lukavici u 1 dijelu sezone sve cemu biti jasno,nije trebao onaj "navijac" uci na teren,Nedo Bog da se utakmica prekinula :shock:

Sve u svemu odlicno Zeljo nastavio niz ;)

Dosta vise o navijacu koji je uletio na teren i "J.ebanje cetnika" ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

TOON SA
Kontakt:

Post Postao/la TOON SA » 27 mar 2010, 23:28

Željovac je napisao/la:
vendetta87 je napisao/la:Ovo za skandiranje ubij srbina stvarno me iznendilo.Bio sam na sjeveru pa nisam čuo.Znam da se skandiralo za četnike.Ali ovo za srbe da su ovako skandirali stvarno je grozno.
Što vas to nešto šokira, kad svi pjevate "po islamu odabrana" i "privatizujete" lagano ŽELJU. Razumijem revolt iz kojeg je ta pjesma nastala. Ali je taj dio krajnje suvišan.

potpisujem. nekim stvarima jednostavno na utakmicama vise nije mjesto, pa ni ovome...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 27 mar 2010, 23:28

Samo ignorišite ove pacenike koji su svim srcem veceras navijali za Slaviju,klub u qurcu Travnik i Sloboda ih ponižavaju a oni imaju obraza da komentarišu Želju.
Ocekujemo da odsad pocnu svim srcem navijati za Borac ,jbg tako je to kad ti je komšija najveci dušman :oops:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 mar 2010, 23:28

Ja kontao navijači San Lorenza, kad tamo Manijaci. Odlično iz moga aspekta, tako treba. Prelijep ambijent.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: mavi i 36 gostiju.