Uvijek mu je ekipa bila bitnija od licne statistike. Zbog toga se mora cijeniti.rambo16 je napisao/la:A ne vjerujem da će stići KAJ-a
Pa čak mislim da ga to i ne zanima previše
2014/2015 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2014/2015 NBA Sezona
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- wadethegreat
- Kontakt:
Kako smo samo losi. Sinoc wade strasan u posljednjoj al promasi za pobjedu dvojica mu skocila u blok **** ne moze sve. Bosh tek treba da se vrati u formu (iako je bio slodian sinoc) bice poraza protiv ovih cumez ekipa jos. Fali nam jos neko konstantan pod kosem (mcroberts) sa nekih 8 poena sigurnih efikasnih po tekmi. Valjda ce na bolje ovo samo povrede napokon da nas zaobiđu.
Pojavile se glasine o sukobu igrača i trenera u Cavsima, prvenstveno LeBrona. Ne igra večeras LBJ
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
http://espn.go.com/espn/fp/flashPollRes ... Id=4640720" onclick="window.open(this.href);return false;
Cak i California
Cak i California

- Donnie Darko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Aaaa tek sad vidim ovo, vjerovatno je bilo al jbt
Dio sa Melom

Aaaa tek sad vidim ovo, vjerovatno je bilo al jbt

Dio sa Melom

- IlCapitano
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:[youtube][/youtube]
Aaaa tek sad vidim ovo, vjerovatno je bilo al jbt![]()
Dio sa Melom![]()

Durant i Bosh

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- adriano_leite
- Kontakt:
Kakav sukob? Kakve glasine? Lik dao intervju pred utakmicu za stranicu CavsaLeBronfan je napisao/la:Pojavile se glasine o sukobu igrača i trenera u Cavsima, prvenstveno LeBrona. Ne igra večeras LBJ

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Taj Windy je neko djubre. Ovo u vezi sukoba je s jednom drugog foruma
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma kakav sukob. Nemoj citati gluposti ziv bio. Pogotovo ih nemoj ovako prenositi bez neke provjere. Bukvalno svi igraci su puni rijeci hvale za Blatta. James istice svakodnevno da ljudi zele instant uspjeh a da je to nemoguce. Love istice kako je sve to proces i da mora proci vrijeme da se ostvari hemija jer su prvi puta zajedno. Kyrie kaze da bi uradio sve za trenera Blatta. Ne treba ti da citas gluposti kad mozes samo gledati intervjue prije utakmica poslije utakmica nakon treninga i vidjeti jednostavno u ocima i po ponasanju da li neko laze.LeBronfan je napisao/la:Taj Windy je neko djubre. Ovo u vezi sukoba je s jednom drugog foruma
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ok. Ma svi zele neuspjeh Cavsa kaki bi mogli komentirati negativno sve. Veceras ne ocekujem nista sto je mozda i dobro. Ocekujem ulazak u pravu formu iza POa
- adriano_leite
- Kontakt:
Kyrie odlucio da razvali sam Atlantu. James zbog koljena ne igra, ne zbog svadja
.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Meeks usao s klupe i gada trice 5/5. Pistonsi igraju kao preporodeni
Cavsi lice na ekipu kada nema kraljice, pohvalno
Ma taj Meeks je **** podcjenjen suter, jedini u ligi koji me podsjeca u tom dijelu igre na Ray Allena. Jako brz i ima onaj automatik izbacaj bez rotacije, cudi me da nije negdje starter.LeBronfan je napisao/la:Meeks usao s klupe i gada trice 5/5. Pistonsi igraju kao preporodeni
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Guarin14 je napisao/la:Cavsi lice na ekipu kada nema kraljice, pohvalno
brate ja ga stvarno ne volim pa nekad tr i razumijem kad ga malo popljujes, ali fakat ne mozes tako reci da su Cavsi bolji bez njega..pa igrali su bez njega evo par godina vidio si na sta su licili ..koliko god ga mi pljuvali zbog ljudskih osobina ipak lik je igracina i najbolji je igrac danasnjicee ... istina ima tu manu u zavrsni utakmice ali brate opet gledano njegove fizikalije i igracko i kvalitet koji posjeduje ne moze se reci da je neko bolji bez njega nego sa njim
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- adriano_leite
- Kontakt:
Ballhandling Irvinga 

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Nisam ja jara rekao da su bolji bez njega ili da bi bili bolji bez njega. Golim okom je vidljivo da igraju bolje nego proslu utakmicu kada je on bio tu. Igracina je on, to samo ludjak moze demantovati, ali ovakav kakav je sada nije najbolji igrac lige. Irvibg nakon odlicnog pocetka, previse solira sad..SaltCityAttack je napisao/la:Guarin14 je napisao/la:Cavsi lice na ekipu kada nema kraljice, pohvalno
brate ja ga stvarno ne volim pa nekad tr i razumijem kad ga malo popljujes, ali fakat ne mozes tako reci da su Cavsi bolji bez njega..pa igrali su bez njega evo par godina vidio si na sta su licili ..koliko god ga mi pljuvali zbog ljudskih osobina ipak lik je igracina i najbolji je igrac danasnjicee ... istina ima tu manu u zavrsni utakmice ali brate opet gledano njegove fizikalije i igracko i kvalitet koji posjeduje ne moze se reci da je neko bolji bez njega nego sa njim
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma niko ne moze pogoditi, ni kod njih ni kod nas, haman 3 minute bez poena, morao je Kyrie pokusati. Love ne moze dobiti faula veceras ni kad bi ga neko cekicem zakucao u celo.Guarin14 je napisao/la:Nisam ja jara rekao da su bolji bez njega ili da bi bili bolji bez njega. Golim okom je vidljivo da igraju bolje nego proslu utakmicu kada je on bio tu. Igracina je on, to samo ludjak moze demantovati, ali ovakav kakav je sada nije najbolji igrac lige. Irvibg nakon odlicnog pocetka, previse solira sad..SaltCityAttack je napisao/la:Guarin14 je napisao/la:Cavsi lice na ekipu kada nema kraljice, pohvalno
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.