tuzlak1987 je napisao/la:Shaq
Znam da je tada bas mu sve svirano, a on bio drvo za slobodna
nije on nikad imao toliko asista
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
tuzlak1987 je napisao/la:Shaq
Znam da je tada bas mu sve svirano, a on bio drvo za slobodna
BernardBarnjak je napisao/la:hahhah, naravno da je centar bio. Hm, Ewing? KAJ? David Robinson?
Preskocio si moje pitanjeBernardBarnjak je napisao/la:Evo od mene pitanje: jedina 2 igraca houstona koja imau preko 1000 odigranih utakmica?
Curry je napisao/la:Preskocio si moje pitanjeBernardBarnjak je napisao/la:Evo od mene pitanje: jedina 2 igraca houstona koja imau preko 1000 odigranih utakmica?
KobeBernardBarnjak je napisao/la:Curry je napisao/la:Preskocio si moje pitanjeBernardBarnjak je napisao/la:Evo od mene pitanje: jedina 2 igraca houstona koja imau preko 1000 odigranih utakmica?
U pravu si. Izvini. Odg; Jordan? Kobe?
filip13 je napisao/la:olajuwon i možda calvin murphy?
filip13 je napisao/la:jedini igrač sa mvp nagradom i nagradom za najboljeg 6. igrača?
Evil Genius II je napisao/la:filip13 je napisao/la:jedini igrač sa mvp nagradom i nagradom za najboljeg 6. igrača?
tuzlak1987 je napisao/la:Jordan kao slabiji suter za tri sigurno ne pa mozda Kerr kojem je to manje vise najjaci segment igre..
Hinrichfilip13 je napisao/la:najvise trojki u jednoj sezoni za bullse ima koji igrac?
KK_Bosna je napisao/la:hodges?
filip13 je napisao/la:najvise trojki u jednoj sezoni za bullse ima koji igrac?
Paradajz je napisao/la:filip13 je napisao/la:najvise trojki u jednoj sezoni za bullse ima koji igrac?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.