FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Sv: FK Sarajevo
@moustapha"
Znaci amidza dosao i sada treba stati? Ja sam vise mislio na clanove i marketing kluba.
Dobro dosao HordeBL!
Znaci amidza dosao i sada treba stati? Ja sam vise mislio na clanove i marketing kluba.
Dobro dosao HordeBL!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- molotovljev
Re: FK Sarajevo
tvsa - kod zalizanog ( cao, cao vozdrica, cickovo ulje, kosica )koalem je napisao/la:Na kojoj TV je gostovao? Vidim na oficijelnoj youtube nema ništa.

F.K.SARAJEVO
Čudi me da fksinfo tim nije snimio tu emisiju i postavio na youtube, a i @vedator zakazao
Dosta je stvari direktor rekao koje bi se dale prokomentarisati.

Dosta je stvari direktor rekao koje bi se dale prokomentarisati.
Gledao sam emisiju i mislim da Dino nije rekao nista ni novo ni zakukuljeno,tj da nema nekih skrivenih poruka.Meni se cini da pokusava malo da spusti loptu i euforiju oko svega sto se desava u zadnjih 10-12 mjeseci i mislim da su i oni(uprava)tek sad svjesni posla koji ih tek ceka u buducnosti.Nase je da nadjemo sto vise strpljenja,sabura ili sta vec i da podrzimo projekat maximalno bez Prevelikih ocekivanja i bez euforije koja nas trese(mene prvog non stop)jednostavno nema nista preko noci ovo je projekat koji trazi malo vise vremena.januar ili najkasnije do ljeta radovat cemo se i vise nego sto smo ocekivali u to sam siguran.samo jos malo vremena i stvari ce se posloziti
Pozdrav za brata fcsforevera btw
Potpis na realno sagledavanje stvari ...**** je napisao/la:Gledao sam emisiju i mislim da Dino nije rekao nista ni novo ni zakukuljeno,tj da nema nekih skrivenih poruka.Meni se cini da pokusava malo da spusti loptu i euforiju oko svega sto se desava u zadnjih 10-12 mjeseci i mislim da su i oni(uprava)tek sad svjesni posla koji ih tek ceka u buducnosti.Nase je da nadjemo sto vise strpljenja,sabura ili sta vec i da podrzimo projekat maximalno bez Prevelikih ocekivanja i bez euforije koja nas trese(mene prvog non stop)jednostavno nema nista preko noci ovo je projekat koji trazi malo vise vremena.januar ili najkasnije do ljeta radovat cemo se i vise nego sto smo ocekivali u to sam siguran.samo jos malo vremena i stvari ce se posloziti
- moustapha
- Kontakt:
Re: Sv: FK Sarajevo
Mislio sam na ove stvari poput organizovanja nekakvih večeri u kojima se pokušava okupiti što veći broj navijača u dijaspori. Ako je već pokrenuta stranica na kojoj je moguće učlaniti se, onda treba uložiti napore da ona bude što bolje organizovana i da vrijeme registracije novog člana traje što kraće.MCMXLVI je napisao/la:@moustapha"
Dobro dosao HordeBL!
Klub se navijačima u inostranstvu može približiti na druge načine. Zašto ne kroz organizovanje neke utakmice. Koliko sam upratio u St. Louisu već imamo bratski klub.
Možda sam pogrešno protumačio, ali nekakve bordo večeri u inostranstvu me asociraju na donatorske večeri, a što u prevodu znači prošenje.
#divovi
Utakmice vecere, turnir-I, prijateljska utakmica sa cardifom u st louisu sigurno bi privukla preko 15000 ljudi da gleda...pripreme ljetne pred evropu Posto u St Louisu imas recimo oko 20 bosanski kompanija kamijona koje imaju po 30 I vise kamijona plus 5-6 koje imaju preko 60 kamijona koje bi sigurno pomogli recimo da plate putovanje smjestaj hranu u vidu sponzorstva a da nekazem gdje su druge kompanije Iz drugi drzava...Ja u OVOM uopste nevidim nikakvo prosenje nego iskorak I dostupnost FC SARAJEVA svima Nama gdje god bili a mi gdje god bili duznismo pomoc FC SARAJEVO koliko mozemo....
Reprezentacija je pokazala da se mogu zaradit grdne pare nekazem ja da FC SARAJEVO ima vise navijaca od repke u USA (ja licno volim FC SARAJEVO vise nego repku) al bi raja I koja ne navija za FC SARAJEVO dosli da vide utakmicu I Ako bi se recimo skupilo 15000 ljudi sledeci godina bi nam drugi timovi koji se budu pripremali placali sve troskove samo da bi igrali sanama odnosno da bi zaradili od navijaca koji prate SARAJEVO ..kosto Mexico radi sa nasim repkom
Amidza je reko da ce kupit Tim u USA sto bi Nama jos bolje pasalo plus promovisanje igraca na BBC NA FOX HBO bi diglo cjenu nasih igraca u to Sam ubjeden...
Nadam se da ovo nece naic na ogromne kritike ..ovo je moguce izvest Samo je pitanje Dali uprava ima tako nesto uplanu ...mislim da idemo Tim putem da budemo od nk dinamo za cetiri stepenice veci bolji...
Reprezentacija je pokazala da se mogu zaradit grdne pare nekazem ja da FC SARAJEVO ima vise navijaca od repke u USA (ja licno volim FC SARAJEVO vise nego repku) al bi raja I koja ne navija za FC SARAJEVO dosli da vide utakmicu I Ako bi se recimo skupilo 15000 ljudi sledeci godina bi nam drugi timovi koji se budu pripremali placali sve troskove samo da bi igrali sanama odnosno da bi zaradili od navijaca koji prate SARAJEVO ..kosto Mexico radi sa nasim repkom
Amidza je reko da ce kupit Tim u USA sto bi Nama jos bolje pasalo plus promovisanje igraca na BBC NA FOX HBO bi diglo cjenu nasih igraca u to Sam ubjeden...
Nadam se da ovo nece naic na ogromne kritike ..ovo je moguce izvest Samo je pitanje Dali uprava ima tako nesto uplanu ...mislim da idemo Tim putem da budemo od nk dinamo za cetiri stepenice veci bolji...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Ne znam za vas ali kada vidim mladog, obrazovanog i uspješnog čovjeka na čelu našeg kluba a uz to i mrtvog Pitara, srce mi ko Trebević od radosti i ponosa. Živio ti nama još 100 godina Dino, samo guraj, gazi i ne j.ebi živu silu, U INAT DUŠMANIMA!keramikr je napisao/la:

Bara- bara sa onim Čelikovim Dj-om
Zaje. se , Dino je daleko najbolji direktor u BiH, fakat ono školovan momak sve po ps-u ,svaka mu cast

Zaje. se , Dino je daleko najbolji direktor u BiH, fakat ono školovan momak sve po ps-u ,svaka mu cast

- franklampard8
- Kontakt:
Jel moguce da je prije njega na ovoj poziciji bio Baljak ?keramikr je napisao/la:
1946
Re: Odg: FK Sarajevo
Jebote kad je Baljak otišao da je došao Muco,sigurno bi imali 1-2 titule više.On bi nas zadužio,kao sto je Amaw uradio malenim.Uzeo titule,sebe digao u nebesa,a klub doveo pred bankrot.Hvala bogu,pa smo odabrali prave ljude,i napokon posle kup-a mozemo ocekivati,titule.Dinu,Kusturici i dr.treba spomenik dici.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I falat Benko-Velkoski ce biti nocna mora protivnickim igracima.Imamo strasnu tu ofanzivnu liniju.
nema potrebe da se objavljuju slike vezane za njih sa druge strane, i oni su se tako nasladjivali godinama pa im se sve vraca sa kamatom, ne treba na kraju ni obrcati paznju na to sta se desava kod njih, vec se okrenuti nasim projektima, podrzati ljude u klubu koji rade fantastican posao i ici naprijed 

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- franklampard8
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: hotonjskimaher, mosarajvosa83 i 30 gostiju.