FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
fala bogu da ćemo uzeti zar iko sumnja u to?
- Милош Обилић
- Kontakt:
' " 4:0 & " ? $...Borčevac je napisao/la:fala bogu da ćemo uzeti zar iko sumnja u to?

? & ?, & $ " ње...
-
- Kontakt:
sve cete vi uzimati dok nedodzete velikom zelji na grbavicu,i u kupu dok nedobijete po usima
onda se zalite vodovodu
samo pismene zalbe se uvazavaju naravno 

- Милош Обилић
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pa kontam da podjelimo misljenja malo...i vas navijac je maloprije dosao na nasu temu!!!dao je komentar dobio odgovor i nestao...pa rekoh da ga potrazim
p.s. nemate vi iskustva u borbi za titulu...kada ste je osvojili zadnji put...

- Simpatizer
- Kontakt:
Gledam Zelju i mogu reci da nisu nista bolji od ove nase nove ekipe, Slavija stoji bolje u polju i ima daleko bolje tehnicare. Jedini problem je sto su previse petljali u ovoj utakmici.Zeljo opasan iz prekida i nista vise. Da nije bilo poklonjenog penala ko zna kako bi ovo zavrsilo. Ali to neka je njima na obraz!
Uglavnom, sutra da dobijemo Zvijezdu i vracamo se tamo gdje nam je mjesto!
HAJ FAJV
-
- Kontakt:
svaka cast pa se vidimo na grbavici za titulu. posteno 

tako je i babilon govorioSimpatizer je napisao/la:Gledam Zelju i mogu reci da nisu nista bolji od ove nase nove ekipe, Slavija stoji bolje u polju i ima daleko bolje tehnicare. Jedini problem je sto su previse petljali u ovoj utakmici.Zeljo opasan iz prekida i nista vise. Da nije bilo poklonjenog penala ko zna kako bi ovo zavrsilo. Ali to neka je njima na obraz!
- Simpatizer
- Kontakt:
Napisao sam nesto netacno? Samo bih zamolio da preskocis djecije postapalice! 

HAJ FAJV
-
- Kontakt:
Ovo sto sam veceras na tv gledao i ono neki dan sa zrinjskim sto sam gledao u zivo, su dvije razlicite ekipe zeljeznicara.
Daleko slabije, i ocito je da je ona igra sa zrinjskim u stvari bila jedan dobar bućanov dan.
E sad, da sam navijac zeljeznicara ne bi se dicio ovom pobjedom!
Ni u kom slucaju.
Iako je drugi go zeljeznicara sasvim regularan, to nista ne znaci. Rezultat je u najmanju ruku trebao biti 1-1 jer slaviji nije svirao cist penal a zeljeznicaru je penal izmisljen. Da je bilo posteno Slavija bi povela -1-0 vrlo rano, i tad bi to bila neka sasvim drugacija prica jer bi zeljo morao vise da reskira.
No na stranu to, desava se u fudbalu ( nekad namjerno nekad greskom, zelio bih da vjerujem da je ovo samo sudijina greska , ali ipak....)
Zeljeznicar Borac su bara bara ekipe, s tim da borcu igra jednostavno mora narasti i tad vise nece biti bara bara ekipe, i mislim da im mi n a po grbavice mozemo uzeti sva tri boda, i taj rezultat ce u prvenstvu zavisiti iskljucivo od toga koja ekipa bude imala bolji dan.
Daleko slabije, i ocito je da je ona igra sa zrinjskim u stvari bila jedan dobar bućanov dan.
E sad, da sam navijac zeljeznicara ne bi se dicio ovom pobjedom!
Ni u kom slucaju.
Iako je drugi go zeljeznicara sasvim regularan, to nista ne znaci. Rezultat je u najmanju ruku trebao biti 1-1 jer slaviji nije svirao cist penal a zeljeznicaru je penal izmisljen. Da je bilo posteno Slavija bi povela -1-0 vrlo rano, i tad bi to bila neka sasvim drugacija prica jer bi zeljo morao vise da reskira.
No na stranu to, desava se u fudbalu ( nekad namjerno nekad greskom, zelio bih da vjerujem da je ovo samo sudijina greska , ali ipak....)
Zeljeznicar Borac su bara bara ekipe, s tim da borcu igra jednostavno mora narasti i tad vise nece biti bara bara ekipe, i mislim da im mi n a po grbavice mozemo uzeti sva tri boda, i taj rezultat ce u prvenstvu zavisiti iskljucivo od toga koja ekipa bude imala bolji dan.
TREĆI PUT ČASTIMO !
&_", ? се са ' ", & - & све $ & & " све / " ? у ?. " ово " " сезоне, $ је " % у " за ?, " " ? заостају, ? " " % $ " " ' $ се & за &.
а сутра прво $ ' $ " " се за " " првог $ сезоне!!!
а сутра прво $ ' $ " " се за " " првог $ сезоне!!!

Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 27 mar 2010, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
"" ПУТ ""
Slazem se da ce biti zanimljivo do kraja sezone, sve ce se vrtitit oko Borca i Zelje za titulu, a i za Kup, to finale ce biti praznik fudbala u BiH." je napisao/la:&_", ? се са ' ", & - & све $ & & " све / " ? у ?. " ово " " сезоне, $ је " % у " за ?, " " ? заостају, ? " " % $ " " ' $ се & за &.
× Plava krv ispod koze ×
@borcev_navijac, isto tako moras priznati da protiv onakvog Zelje kakav je bio protiv Zrinjskog, niko u ovoj ligi ne moze igrati. Medjutim, isto tako treba biti svjestan da nije lako ponoviti onakvu igru, ali Zeljo sigurno moze dosta bolje od ovog veceras. I teren ce se malo oporaviti, trenutno je katastrofa.
Uglavnom, radujem se utakmici protiv Borca i s nestrpljenjem je ocekujem, nece valjda biti pred praznim tribinama
.
Uglavnom, radujem se utakmici protiv Borca i s nestrpljenjem je ocekujem, nece valjda biti pred praznim tribinama

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
drug ovo je naj gora zeljina utakmica do sadaSimpatizer je napisao/la:Gledam Zelju i mogu reci da nisu nista bolji od ove nase nove ekipe, Slavija stoji bolje u polju i ima daleko bolje tehnicare. Jedini problem je sto su previse petljali u ovoj utakmici.Zeljo opasan iz prekida i nista vise. Da nije bilo poklonjenog penala ko zna kako bi ovo zavrsilo. Ali to neka je njima na obraz!
Moze li se neko sjetiti koliko smo utakmica kazne dobili da igramo pred praznim tribinama kad je onaj narkoman uletio u teren i udario igraca Sarajeva?
Koliko se ja sjecam bilo je tri utakmice pred praznim tribinama.
Posto je slucaj identican ovome veceras i kazna ce biti identicna,a to znaci da cemo igrati na Grbavici pred praznim tribinama,a to povecava nase sanse za pobjedu u toj utakmici,mada ne znam da li da mi bude drago,jer bio bi to pravi spektakl.
Dobro za Borac a steta za fudbal i prave navijace.
Posto je slucaj identican ovome veceras i kazna ce biti identicna,a to znaci da cemo igrati na Grbavici pred praznim tribinama,a to povecava nase sanse za pobjedu u toj utakmici,mada ne znam da li da mi bude drago,jer bio bi to pravi spektakl.
Najvise jedna utamica, a mozda i samo novcana kazna...Schlager je napisao/la:Moze li se neko sjetiti koliko smo utakmica kazne dobili da igramo pred praznim tribinama kad je onaj narkoman uletio u teren i udario igraca Sarajeva?

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
drug ovdje je razlika velika navijac nije uletio sa trbine nego su ga specijalci privodili i covjek im se oteoSchlager je napisao/la:Moze li se neko sjetiti koliko smo utakmica kazne dobili da igramo pred praznim tribinama kad je onaj narkoman uletio u teren i udario igraca Sarajeva?
Kralju,Schlager je napisao/la:Moze li se neko sjetiti koliko smo utakmica kazne dobili da igramo pred praznim tribinama kad je onaj narkoman uletio u teren i udario igraca Sarajeva?
U Engleskoj premijer ligi, takve scene i ne snimaju...a kamo li kažnjavaju klubove se nekoliko utakmica pred praznim stadionom...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Simpatizer
- Kontakt:
Bile su 3, ali poslije zalbe smanjeno na 2.Schlager je napisao/la:Moze li se neko sjetiti koliko smo utakmica kazne dobili da igramo pred praznim tribinama kad je onaj narkoman uletio u teren i udario igraca Sarajeva?
HAJ FAJV
-
- Kontakt:
Nema sanse Schlager!Schlager je napisao/la:Moze li se neko sjetiti koliko smo utakmica kazne dobili da igramo pred praznim tribinama kad je onaj narkoman uletio u teren i udario igraca Sarajeva?
Sad bi se smio opkladiti u koliko hoćeš da će to biti neka novčana kazna i eventualno 1 utakmica neigranja iako i u to sumnjam.
Ja bi bez obzira sto bi Borcu bilo lakše, u interesu fudbala volio da se igra ped punim tribinama, ali ipak mislim da jednaki aršini moraju biti za sve.
Teško ćemo mi do prvog mjesta , sa ovakvim odnosom saveza posmatrano kroz sudjenje prema nama, i očitim duvanjem u ledja želji.
Znaš kad bi se nama svirao onakav penal??
NIKAD!
TREĆI PUT ČASTIMO !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.