graziemiki_92 je napisao/la:fraktura lijevog zgloba ako se ne varamgojzerica je napisao/la:koju povredu je imao Beal?
gledam nešto sad Rasual bolji od Caron Butlera, mada je kroz karijeru Caron dosta bolji bio
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
graziemiki_92 je napisao/la:fraktura lijevog zgloba ako se ne varamgojzerica je napisao/la:koju povredu je imao Beal?
bolje da niste uvodili i Bradu a posebno Howarda ..ovi momci s klupe stigi i cim su ovi uli ode sve u pmalemsa je napisao/la:Uzas
Bit' ce bolje
Pierce
Jesi vidio sad Bradinih 9 poena zaredomSaltCityAttack je napisao/la:bolje da niste uvodili i Bradu a posebno Howarda ..ovi momci s klupe stigi i cim su ovi uli ode sve u pmalemsa je napisao/la:Uzas
Bit' ce bolje
Pierce
Kad sam ja to govorio. Ali eto marketing je to sve radi napuhanog lebronalet3 je napisao/la:Wall i Beal, otac i majka Istoka
i sramota je da Wizardsi nemaju svoju temu ovdjeal' bitno je da nakav Klivlend ima
Curry je napisao/la:Kad sam ja to govorio. Ali eto marketing je to sve radi napuhanog lebronalet3 je napisao/la:Wall i Beal, otac i majka Istoka
i sramota je da Wizardsi nemaju svoju temu ovdjeal' bitno je da nakav Klivlend ima
Wizardse ocekujem u finalu konferencije sa torontom
do kad ce se tolerisati ovakvi troleri?let3 je napisao/la:Wall i Beal, otac i majka Istoka
Pa eto otvori temu, sta bez potrebe pametujes? Vidis li da forumasi ovdje otvaraju teme NBA klubova? Boze sacuvaj, kakav liklet3 je napisao/la:Wall i Beal, otac i majka Istoka
Pa gubit cemo jos, dodalo se par igraca koji igraju velike minute, rotacije su drugacije, trebat ce malo vremena.Curry je napisao/la:Houston gubi drugu tezu utakmicu zaredom,play off im je beton,beal se popisao po njima.
6.mjesto zapada i ispadanje u play offu odmah vam je domet.alemsa je napisao/la:Pa gubit cemo jos, dodalo se par igraca koji igraju velike minute, rotacije su drugacije, trebat ce malo vremena.Curry je napisao/la:Houston gubi drugu tezu utakmicu zaredom,play off im je beton,beal se popisao po njima.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.