Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Pa ovo mu je trebalo, takooo je 

Ljudi moj nešto mi je bilo cudno da kod rezultata 88-93 kad je zvao onaj Holins tajm-out i ostavio Teletovica da igra imo sam neki osjecaj da ce ubaciti koju trojku 

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ipak ima naznakaChinaglia je napisao/la:kriza se nastavlja i nema naznaka da će bit' bolje, nažalost

Braco ja kasnim,kako to Mirza igra kad je u igri skoro 27 minuta 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Tako je majstorem, rijesi ih!
muda do poda
muda do poda

- Ponos Torina
- Kontakt:
Marcus
kucanje

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ih sad i ja vidjeh ove 2 trice, kod mene opet pocelo kasniti
Tooooooooooooooooooooooooo kralju!

Tooooooooooooooooooooooooo kralju!

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Mirzine trojke su odlucile pobjednika.
Odlično na kraju, strašno je bitno što je pogodio ove dvije zaredom. Laku noć braćo
Kolko zabi na kraju brat ? 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
to je presudilo i odvelo netse ka pobjedimirzatele je napisao/la:Odlično na kraju, strašno je bitno što je pogodio ove dvije zaredom. Laku noć braćo
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Bio je na kraju odlican i u odbrani.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Hollins ga je maksimalno ispostovao sto se tice minutaze a i u onom trenutku kada su se Kingsi priblizili su nakon time outa odigrali dvije akcije na Mirzu koje je obje pogodio sto je na kraju donijelo prevagu.
Hollinse ne zasluzujemo te
Bice i sutra velika minutaza za Mirzu.
Hollinse ne zasluzujemo te

Bice i sutra velika minutaza za Mirzu.
Nigdje ga nije bilo cijelu utakmicu i onda ubaci dvije kljucne trojke i prakticno obezbjedi Netsima pobjedu. Od one povrede kao da nije isti igrac i opet je poceo da pravi one pocetnicke greske. Ovih 30-ak minuta je njegova realna minutaza i treba se maksimalno potruditi da je iskoristi na pravi nacin.
Novo druzenje vec za 22 sata kada Netsi igraju protiv Bullsa. Mirza bi mogao startati obzirom da je B2B utakmica.
Novo druzenje vec za 22 sata kada Netsi igraju protiv Bullsa. Mirza bi mogao startati obzirom da je B2B utakmica.

mirza dobar
vedator good job
hollins legenda
I was happy for him
Kevin Garnett , 38, showed he could get up in
the air, converting an alley-oop at the end of
the second quarter. "I know I'm like 150 years
in dog years, but I can actually dunk the ball,"
Garnett said. "My daughter was like daddy you
dunked."

vedator good job
hollins legenda
I was happy for him
Kevin Garnett , 38, showed he could get up in
the air, converting an alley-oop at the end of
the second quarter. "I know I'm like 150 years
in dog years, but I can actually dunk the ball,"
Garnett said. "My daughter was like daddy you
dunked."

Vidim Plumlee i dalje dere, fino fino. On je itekako zahvalan u napadu kada se ispravno koristi i kada igra u okviru svojih granica.
Mirza napokon normalan procenat za 3...
Nisam gledao zadnje dvije tekme, sto to DWill i Brook s klupe pocinju, jel to DWill nije dovoljno oporavljen ili pusu novi vjetrovi Brooklynom. Mislim, nije da se bunim, volio bi da on i Mirza idu skupa s klupe.
Mirza napokon normalan procenat za 3...
Nisam gledao zadnje dvije tekme, sto to DWill i Brook s klupe pocinju, jel to DWill nije dovoljno oporavljen ili pusu novi vjetrovi Brooklynom. Mislim, nije da se bunim, volio bi da on i Mirza idu skupa s klupe.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
ma Panjlee je panjina, taj upisuje poene samo na lob pasove, pasove ispod koša, ili slobodna (sinoć je imao bruku slobodnih, a popravio ih je pravo, haman ih ispali po 200 na treningu
)
poenta je da u tim situacijama niko ne može da ga brani, ne jer je on dobar, nego jer bi bilo 2+1 skoro pa sigurno
nikad ga nisam vidio da pogodi s distance, da igra leđima, otjeraj ga tri metra od koša, beskoristan je
imao je i povredu, al' mislim da je to najmanji razlog što ulazi s klupe 

ma trade je aktivan, a i Jack igra bolje od njega ako ćemo iskreno_dreamer_ je napisao/la:Nisam gledao zadnje dvije tekme, sto to DWill i Brook s klupe pocinju, jel to DWill nije dovoljno oporavljen ili pusu novi vjetrovi Brooklynom. Mislim, nije da se bunim, volio bi da on i Mirza idu skupa s klupe.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
More igraca u NBA je efektivno samo na 3m od kosa pa se ne nazivaju panjevima,vec izuzetno korisnim igracima,jer kosarka nije samo napad.Posebno se ne moze nazvati panjem neko ko je "vertikalno opasan po kos"(jako mali broj je takvih atleta na C pozicji) i koji tako uvijek okupira jednog odbrambenog igraca,samo ga treba znati koristiti.Plumlee nema tehniku,lose sutira slobodna,ali je itekako koristan za ekipu BKN plus je mlad i samo ce napredovati.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, galia95 i 22 gosta.