kad je tako, nek' ti Selji budu bordo dresoviFaraonTM je napisao/la:Dres k'o dres

Moderator/ica: Pasha
kad je tako, nek' ti Selji budu bordo dresoviFaraonTM je napisao/la:Dres k'o dres
Željo ima plav grb, plavi mu dresovi. Naša zastava je koje boje? Ne znam šta je problemChinaglia je napisao/la:kad je tako, nek' ti Selji budu bordo dresoviFaraonTM je napisao/la:Dres k'o dres
A yebiga, sve ja to razumijem al' meni lično ne smeta. Uglavnom da ne tušimo temu sa glupostimaChinaglia je napisao/la:znaš ti dobro šta je problem
historijski gledano, naše boje su plava i bijela, ove nametnute boje i zastava, kao što su i Kosovu, meni ne predstavlja ništaza mene je to krpa obična
al' stvarno ne bih dužio o tome, da ne bi bilo sankcija
al' kad je već takva zastava, nekako je logično (iako logično, ne slažem se) da i dresovi naših reprezentativnih selekcija budu u tim bojama, međutim, u fudbalu su dresovi bijeli i plavi, u košarci također, u rukometu također (za sad)ali, bili su i u košarci žuti, plavi, fudbalu također
uglavnom, ako će bit' po bojama sadašnje zastave, onda ne treba dominantnija boja bit' žuta, nego plava
ja kako znam nemamo rezerve za vrazalica momak nije los kao sto se zeli predstaviti ja sam ga gledao par puta, u premijer ligi na svojim pozicijama on i kadic su ponajbolji ali kadic je ipak stariji,nije ni eres los ali premlad je bice vremena za njegarobben je napisao/la:Nije mi jasno zbog cega je ovaj zulfic na spisku za katar jer fkt momak ne zasluzuje to mjesto al et.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pravimo se da ne znamo.shaman7 je napisao/la:Prisustvovao sam treninzima reprezentacije i reci cu vam da je Delic za klasu bolji od Mikica. E sada sta je tu presudilo samo selektor zna. Sa Gradjanom je gomilanje pivota. Ima 4 pivota i 4 krila , nema nikakve logike. Isto tako deficit sa bekovima, ima 2 nespremna beka i izdvoji spremnog Mandica.va
ja sam bio ubjedjen da ce ostati Mandic,prvenstveno zbog odbrane,ali eto pogresna procjena.Ne mogu da vjerujem da je Milas ispred Mandica... Nikakva igra u napadu, u odbrani tu i tamo dobar kada ga ide... Mikic bio zamjena Delicu na početku kvalifikacija dok se ovaj nije povrijedio, sad Mikic ispred njega... Doborac je korisniji i od Perica i Jankovica ali ga nije zvao u kvalifikacijama pa zato. Otpast će još 1 - 2 jer 18 smije se prijaviti ja mislim. Vidjet ćemo da li je selektor u pravu sto se ovoga tice, ali iz gresaka Hrvatske reprezentacije smo mogli nauciti da je korisnije voditi 3 krila nego 4 pivota, sto se pokazalo 2009.g u Hrvatskoj na SP kada Gorana Sprema nije islo u najvaznijim utakmicama a nije ga imao tko zamijeniti... Ili je u pravu ili ide Papetovom stazom
Uigrava Mandica umjesto Panica 10 dana i onda ga prekrizi ... haman da mu je nesto novogradacac10 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je Milas ispred Mandica...
Slažem se za Nikolu P, ali mislim da ce Karacic moci odgovoriti zadatku. Na kraju krajeva, igrao ej sa slomljenim prstom i nije htio na klupu pa slomio i drugi...Mislim da ce on moci izgurati koliko toliko. Na krjau krajeva, vec je u trenaznom procesu...ali Prce s druge strane je tek poceo trenirati i to ne punim intenzitetom (lagano trcanje)...zgembo89 je napisao/la:Ma ja sam siguran da nedovoljno oporavljeni Prce i takodje Karacic koji je imao slomljene prste nece moc idati neki veci doprinos..Da Prce nije u formi bio i prije ove povrede je bilo jasno u mecevima protiv Bjelorusije i Danske zbog toga povreda Panića dobija još više na težini..Ako uspijemo dobiti 3 utakmice to će biti vrhunac ali mislim da ćemo se raspasti na turniru nakon prve dvije utakmice zbog nedovoljno kvalitetne klupe..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.