Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Virtu4l » 29 dec 2014, 23:21

Kakva golčina, k'o Thierry Henry :tokralju:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 dec 2014, 23:22

Virtu4l je napisao/la:Kakva golčina, k'o Thierry Henry :tokralju:
Ma ko Maradona ba.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 dec 2014, 23:25

Nije Maradona ovako, on je išao okomito na gol, a Tino to radi šmekerski, prefinjeno, baš kao Henry.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 29 dec 2014, 23:26

Ta ce Maradona Susic mu kroz noge probacivo..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 dec 2014, 23:27

harixs je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:I Ediz Bahtirayoglu je nekada trebao zaigrati za nas. :hmmmmm: Mislim da je cekao nase papire, ali je preminuo prije 2-3 godine.
Steta on i Izet Zahirovic nikad ne zaigrase za jednu jedinu. :mrgreen:
Pramenkovic je tada bio u opticaju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 29 dec 2014, 23:31

SjeverniVjetar je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Misimovic,Misimovic,Misimovic,Arslanagic,Tankovic,Zukanovic,Martić,Djurić,Husić.
Štilić i Vrančić ili jedan od njih.

Taman toliko trenutno ima onih koje treba prebaciti na širi spisak od 30+,odnosno familijarno-menadzersko-talovskih ublehasa koje je instalirao Podravka i mesetarsko-novinarska svita.
Evo, po vaznosti, u odnosu na mjesta gdje skripi.
Tankovic (krilo, centarfor), Martic (desni bek) , Mahmutovic (krilo, centarfor), Horic (stoper i def. vezni), Scuk (def. vezni), Buric (2.golman), Arslanagic ( potencijal).
Vrancic i Stilic za sirinu kadra, nisu neophodni.
Zukanovica nisam uvrstio jer je suludo pomisliti da ga nece zvati, kao i Misketa, ukoliko zeli igrati.
Slazem se sve,jedino bi radije Djurića nego Mahmutovica.
Za Horica ne znam,citam da igra dobro ali ipak se radi o tananom klubu.Imati ga u vidu svakako,mozda i isprobati u nekoj prijateljskoj.
Ustvari,ja sam razumio Mesu da ce napraviti širu bazu od 35 igraca od kojih ce 23 najbolja u datom trenutku dobijati poziv.To je nesto sto ja odavno trubim.
Zna se 17-18 sigurnih,ovo ostalo prema formi,povredama i potrebama.Da se ne desava da se umjesto povrijedjenih i kartoniranih igraca ne poziva niko kao sto je radio trenerski mag Podravka.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 29 dec 2014, 23:37

Rusilac je napisao/la: Slazem se sve,jedino bi radije Djurića nego Mahmutovica.
Za Horica ne znam,citam da igra dobro ali ipak se radi o tananom klubu.Imati ga u vidu svakako,mozda i isprobati u nekoj prijateljskoj.
Ustvari,ja sam razumio Mesu da ce napraviti širu bazu od 35 igraca od kojih ce 23 najbolja u datom trenutku dobijati poziv.To je nesto sto ja odavno trubim.
Zna se 17-18 sigurnih,ovo ostalo prema formi,povredama i potrebama.Da se ne desava da se umjesto povrijedjenih i kartoniranih igraca ne poziva niko kao sto je radio trenerski mag Podravka.
Pa to je poenta, imati 30-35 igraca u opticaju.
Dakle probati nove igrace, porazgovarati, ocijeniti, vidjeti kako reguju, i igracki i mentalno, i drzati ih na stand byu, ukoliko zatreba.
Za to sluze prijateljske utakmice, a sto se tice gore nabrojanih, vecina bi mogla na spisak od 23.
Mahmutovica bi prije Djurica jer nudi ono sto nemamo, brzinu, prodornost, moze na krilo , a ima i odlican sut. Djuric je losa verzija Deke i Ibisevica, klasicni centarfor. Horica sam malo gledao, iali mi se cini da ima. Moderan defanzivac, dobar pregled, postavljanje , pas igra , moze komotno na def.veznog, kao rezerva.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 29 dec 2014, 23:44

SjeverniVjetar je napisao/la:
Rusilac je napisao/la: Slazem se sve,jedino bi radije Djurića nego Mahmutovica.
Pa to je poenta, imati 30-35 igraca u opticaju.
Dakle probati nove igrace, porazgovarati, ocijeniti, vidjeti kako reguju, i igracki i mentalno, i drzati ih na stand byu, ukoliko zatreba.
Za to sluze prijateljske utakmice, a sto se tice gore nabrojanih, vecina bi mogla na spisak od 23.
Mahmutovica bi prije Djurica jer nudi ono sto nemamo, brzinu, prodornost, moze na krilo , a ima i odlican sut. Djuric je losa verzija Deke i Ibisevica, klasicni centarfor. Horica sam malo gledao, iali mi se cini da ima. Moderan defanzivac, dobar pregled, postavljanje , pas igra , moze komotno na def.veznog, kao rezerva.
Razumijemo se.
Horića sam gledao dok je igrao u Čeliku i cinio mi se stalozen.srcan i borben igrac.
U Domzalama nisam gledao kako igra ali citam da ga hvale.
Kljucno je imati široku bazu igraca.

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 30 dec 2014, 01:17

Vidim gura se Buric! Dobar golman, treba biti u konkurenciji, ali ja ga vidim tek kao treceg golmana!

Nas drugi golman mora biti Sehic, bolji je, mladji i perspektivniji od Burica.

Buric, Fejzic...nek se bore za mjesto treceg golmana
FKS❤️1946

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 dec 2014, 09:05

djokica je napisao/la:Vidim gura se Buric! Dobar golman, treba biti u konkurenciji, ali ja ga vidim tek kao treceg golmana!

Asmir, Seha i Buric su nasa tri najbolja golmana. Buric je jako dobar golman, samo sto je sklon povredama, a Seha je nase zlato samo sto je on imao problem sa Safetom, navodno su Fejza treceligas i perspektive iz nase lige Avduka i Ratko bili bolji od njega. Vjerovatno je 'los' covjek. :lol:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 30 dec 2014, 10:13

djokica je napisao/la:Vidim gura se Buric! Dobar golman, treba biti u konkurenciji, ali ja ga vidim tek kao treceg golmana!

Nema ti ta argumenata ali nije ni bitno, neka se bore za svoje mjesto i jedan i drugi. Bitno je da obojica nadu svoje mjesto na spisku a ne neki domaci polovnjaci ili rezerva u njemackom drugoligasu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 30 dec 2014, 11:40

Horica,Burica i Sehica obavezno zvati
Limvo Likce

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 30 dec 2014, 12:48

Cartman je napisao/la:Niko ne moze cuvat odbranu kao Tinky:

slika

Hadzic, Sunjic i Vrsajevic iza. :bih:
:lol: :lol: :tokralju:
X

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 dec 2014, 14:17

Prioriteti bi trebali biti: Martic, Arslanagic, Scuk(Grahovac),TANKOVIC. Drugi golman Sehic a treci Husic. Racunam da su Vrancic i Zukanovic unutra. Djuric, E.Hadzic su igraci za siri izbor i rijesili bi pitanje 4. napadaca. Mi stvarno imamo poprilican broj igraca koji mogu zaostriti konkurenciju. Nadam se da Mesa nece puno pricati i udarati reklamu ovoj ekipi koja treba promjeniti sportsko drzavljanstvo. Treba poci kod njih da potpisu papire i da je prica zavrsena. Covjek po prvim izjavama djeluje vrlo razborito. Puno bolje nego sto sam ja ikad mislio. Nadam se da nas nece razocarati.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 dec 2014, 14:24

Zasto Grahovac @Dubrovnik. Ja zasad ne vidim nista po cemu bi Grahovac bio u reprezentaciji. Jako losa kopija Medunjanina, niti je brz, dinamican, u odbrambenim zadacima tanak, jacina mu je pregled igre, ali isti tip igraca kao Medo, samo sto kao sto rekoh, zasad dosta slabiji od njega. Uz to jos ni u Rapidu nije standardan, odigrao je tek nekoliko tekmi za njih, u kojima je bio prosjecan.

Potencira se prica da bi Pjanic trebao igrati na svojoj poziciji (dakle taj deep lying playmaker, Osminca ili kako vec), pozicija koju u repci igra Medunjanin, tako da tu mjesta nema.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 dec 2014, 14:33

Goalgetter je napisao/la:Zasto Grahovac @Dubrovnik. Ja zasad ne vidim nista po cemu bi Grahovac bio u reprezentaciji. Jako losa kopija Medunjanina, niti je brz, dinamican, u odbrambenim zadacima tanak, jacina mu je pregled igre, ali isti tip igraca kao Medo, samo sto kao sto rekoh, zasad dosta slabiji od njega. Uz to jos ni u Rapidu nije standardan, odigrao je tek nekoliko tekmi za njih, u kojima je bio prosjecan.

Potencira se prica da bi Pjanic trebao igrati na svojoj poziciji (dakle taj deep lying playmaker, Osminca ili kako vec), pozicija koju u repci igra Medunjanin, tako da tu mjesta nema.
Pa Grahovac je igrac koji je bio kapetan mlade repke i poceo je igrati u Rapidu. On nije brzanac ali zna oduzeti loptu i nije igrac kojega ces proci kao Medunjanina da ti niti ne zasmeta. Koliko sam pratio njegove igre u mladoj repki pa i u Borcu bio je jedan od najboljih mladih igraca u ligi. Po meni ga treba drzati na oku jer ja uvijek drzim da igrace sa 22 godine treba pratiti. Medo je igrac za jos 2 godine.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 dec 2014, 14:40

Zamora je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Niko ne moze cuvat odbranu kao Tinky:

slika

Hadzic, Sunjic i Vrsajevic iza. :bih:
:lol: :lol: :tokralju:
Torbicom ga Tinky ... gledaj Hadzic u crvenom kaze "ovoliki mi je " jos pokazuje rukama !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 dec 2014, 15:32

Grahovac je prosjecan igrac, uvijek bio. Vise borac nego talenat.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 30 dec 2014, 15:38

CartWomen za skauta nema druge... :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 dec 2014, 15:43

harixs je napisao/la:CartWomen za skauta nema druge... :mrgreen:
Koliko ti je trebalo da ovo smislis? Je li se citava Germania udruzila? :clap: I kaze se woman, ne women. Women je mnozina. Nije mi nick Cartmen. Vise srece sljedeci put. :thumbup:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.