MrMuscle je napisao/la:Niko nije branio Sparsima da uzmu Musu (doduse njega bas i ne al eto) I Antunovica.... legitimno su imali pravo da ih posude kao I svakog igraca iz bih prvenstva....
a znate li vi uopste po kojem principu funkcionise Stello Azura.... ljudima je prevashodni cilj razvijati djecu I prodavati ih drugim klubovima.... prvi tim im igra odron neku diviziju....pa ih I ne forsiraju u prvi tim...
I kako moze biti los dan a izgubis 15 razlike...samo mi to reci....
I pogledas koje su godiste Nikolic I Sikiras (odlicna minutaza a 2 god stariji protuigraci) I pogledas njihove minute I doprinos I vidis diferencijaciju u odnosu na baju I camparu...ista godista haman I pozicije iste...I vidis ko vise igra I daje poena, opcenito doprinos....
A ne mogu ovih sera.tora sto jest jest...ja navijao za Stello Azuro sto sam napisao da su prvi favoriti turnira...pa logicno da cu to znati kad sam upucen u oml kategorije I kad poznajem vecinu ovih momaka u ovih 8 ekipa I znam za koji igra najveci uzorak talwntovanih I najboljih mladih igraca u Evropi (ovo radim i pratim zbog vise drustvene koristi)...
I @nesto ima opasno nešto u glavi kad stvari vidi izokrenutim I pogresnim...nadji gdje pise da je gegic netalentovan...molim te... al ako ne nadjes molim te da odje.bes u skokovima.... jer mozes samo pronaci da pise da je medju 15 igraca u svom godistu I da je stagnirao...sto je nepobitna cinjenica...jer od jednog all round igraca sa dobrim sutom, postao je klasican ulaz igrac sa ocajnim sutom...pogledati cak I nase odron oml kantonalno prvenstvo...da ne govorim o oml europskom prvenstvu....a sto se tice defanzive, ona ga I vadi I svrstava medju 15-tak najboljih....
Imali su pravo legitimno, kako kazes, ali koliko bi to bilo uredu prema momcima koji igraju za Spars, o stvarnoj potrebi i koliko bi pomogli ne treba da pričamo.
Vidim jako su upućen i dobro pratiš, pa pišeš da se kopira INSEP majko mila, a i roster si upratio vidim pa si nas uspio uvjeriti da su najmlađi, pogotovo ovi iz Konga i Senegala što ih na vrijeme upišu u knjigu rođenih.
Al pošto imaš jako puno ideja i znanja kako tvrdiš zašto ti ne kopiraš sistem Sttele pa dovodiš igrače iz regiona.
Gegić nije među 15 igraca u svom godištu on je među 5, a za mene najbolji jer je naš,
što je potvrdio odlaskom u Ameriku, al eto ti si preko kompjutera uspio vidjeti da je on stagnirao, ma bravo stručnjak ....