FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

losmi
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la losmi » 27 mar 2010, 21:42

dajte strem,da i ja malo uzivam :D
MVP - Messi-Villa-Pedro

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 mar 2010, 21:43

juzni vjetar! je napisao/la:haris@ malo ulizivanja ovom moderatoru njemcu :mrgreen:
Joj care, popravi mi dan/noc. :D Sta bi mi bez naseg humora? :lol:

Hajmo opet tema....
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 mar 2010, 21:46

geronimo je napisao/la:
juzni vjetar! je napisao/la:haris@ malo ulizivanja ovom moderatoru njemcu :mrgreen:
Joj care, popravi mi dan/noc. :D Sta bi mi bez naseg humora? :lol:

Hajmo opet tema....
Cuj ulizivanja pa ja mu kazem sto pas sa maslom nebi polizao.Ali niti je pas niti bas gotivi maslo i to jos biljno. :mrgreen:
Ali....joj Ibrahimsoooon kakva je higijena u gradu .......super.....majke mi. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 mar 2010, 21:55

Kraj pobjeda od 1-0, golom Ibrahimovica. I to je ta strasna Mallorca koja je u jednom trenutku imala samo 25 % posjeda lopte, i koja nije u drugom poluvremenu stvorila priliku kako treba. Da su Messi i ostali imali malo vise koncentracije mogla je i pobjeda biti ubjedljivija. Nadam se sutra kiksu Reala i sada se lagano treba spremati za Arsenal.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 27 mar 2010, 21:58

ma **** ovu majorku,ja konto igrat ce normalno a oni samo na kontre ufatili :mrgreen: ,istina da su imali nekoliko dobrih sansi al igraju ko da su zadnji na tabeli a ne 4..........
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 27 mar 2010, 21:59

Odlicno.Pobjedili smo hvala Bogu i to je najbitnije.Odlicna igra,kroz citavu utakmicu smo imali oko 70% posjed lopte,napadali,bilo je tu rupa u odbrani Mallorce koja apsolutno nista nije pokazala.Opet Ibra zabio,bravo za njega i nek samo nastavi ovako,a i dobro je igrao,nema sta.Messi usao,napravio par prodora,imao 100%tnu sansu ali je fulio jbg.Raduje me povratak Xavia,dobra njegova partija,drzao je vezni red.Uglavnom,moglo je biti i vise razlike,ali eto,ni teren nije bio bas idealan,grbav pomalo,sta je tu je.

Nova 3 boda hvala Bogu i idemo dalje.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 27 mar 2010, 22:00

Čestitke.
FK Pjetlovi

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 27 mar 2010, 22:04

reds je napisao/la:Čestitke.
Hvala.

I jos da kazem,ovaj Milito otkako se vratio,igra perfektno,svaka mu cast,samo nek nastavi ovako.A i Guardiola je hrabar pravo,ubacio je mladog JDS i ovaj nije lose igrao,dobro je bilo.

Cini mi se da Alvesa nece bit protiv Bilbaa,a Iniesta je cini mi se teren napustio povrijedjen.Ne znam jos tacno,moram provjeriti sta je.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 mar 2010, 22:05

amerosm je napisao/la:Kraj pobjeda od 1-0, golom Ibrahimovica. I to je ta strasna Mallorca koja je u jednom trenutku imala samo 25 % posjeda lopte, i koja nije u drugom poluvremenu stvorila priliku kako treba. Da su Messi i ostali imali malo vise koncentracije mogla je i pobjeda biti ubjedljivija. Nadam se sutra kiksu Reala i sada se lagano treba spremati za Arsenal.
To je samo jedan detalj da ta ekipa bude cetvrta u u toj spanskoj ligi koji nazivaju najboljom na svijetu.
Fakticki Barcelona i ponekad u deset godina Real da su normalne ekipe.Sevilja je malo mjesala trbusni i to bi bilo sve.
Inace tarabici liga da ne moze biti zesca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 27 mar 2010, 22:56

Iniesta je povrijedjen napustio teren.Povrijedio je tetivu,kazu da nije toliko ozbiljno kako se cinilo,ali moramo sacekat sutra ako Bog da,da vidimo hocel biti spreman za Arsenal.

Blaugrana

Mes Que Un Club

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 27 mar 2010, 23:00

nisam gledao tekmu.nisam bio kuci
vidim solidno smo odigrali,ibra zabio sto mi je jako drago
jos sutra da realovci kiksaju i to bi bilo to
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 27 mar 2010, 23:02

ocekivao sam ubjedljiviju pobjedu barce ali izgleda niste bili bas raspolozeni za zabijanje golova
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 27 mar 2010, 23:06

Mirza_Hordas je napisao/la:ocekivao sam ubjedljiviju pobjedu barce ali izgleda niste bili bas raspolozeni za zabijanje golova
Fulili smo par dobrih sansi,ali ja zadovoljan,3 boda su tu.Ipak,prvo poluvrijeme smo igrali bez Xavia,Messia,a Abidal i Pique nisu ni igrali.

6 utakmica u 16-17 dana nije malo,moraju igraci malo se cuvat,a svaka utakmica je vazna.

Blaugrana

Mes Que Un Club

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 mar 2010, 23:07

Ne želim ništa loše Inesti al nadam se da neće bit spreman za Arsenal ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 27 mar 2010, 23:14

Ponovo Ibrakadabra!!!Još jedan bitan gol.Idemo sad dalje korak po korak i uz Božiju pomoć da osvojimo zacrtane trofeje. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 mar 2010, 00:09

Znacajna nam je ova pobjeda bila, Ibro se dize u formi sad kad je najpotrebniji, znao sam da ce biti tako. Milito nas je isto dobro pojacao, a Alves je namjerno mislim zuti dobio da se ocisti od kartona pred el clasico. Mislim da ce ga Ibro zadati i na Emiratima.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

el_fenomeno
Kontakt:

Post Postao/la el_fenomeno » 28 mar 2010, 00:47

mozel link od Ibrinog gola

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 28 mar 2010, 00:49

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 mar 2010, 01:00

Ni ja nisam gledao tekmu,ni sad nevidim dze gledam :mrgreen: ,dobro je sto smo pobjedili posebno sto je Pep odmarao neke igrace poceo je sa Pedrom i Jefrrenom kolko vidim,drago mi je za Ibru ovo je gol u stilu Pipa,izuzetno bitna pobjeda

Kakvi su ovo sorcevi zuti,ja kontam Villareal igra :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 28 mar 2010, 11:40

harishp je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Kraj pobjeda od 1-0, golom Ibrahimovica. I to je ta strasna Mallorca koja je u jednom trenutku imala samo 25 % posjeda lopte, i koja nije u drugom poluvremenu stvorila priliku kako treba. Da su Messi i ostali imali malo vise koncentracije mogla je i pobjeda biti ubjedljivija. Nadam se sutra kiksu Reala i sada se lagano treba spremati za Arsenal.
To je samo jedan detalj da ta ekipa bude cetvrta u u toj spanskoj ligi koji nazivaju najboljom na svijetu.
Fakticki Barcelona i ponekad u deset godina Real da su normalne ekipe.Sevilja je malo mjesala trbusni i to bi bilo sve.
Inace tarabici liga da ne moze biti zesca.
ponovno dokazujes svoje ''znanje '' barca i real da se takmice u bilo kojoj ligi bilo bi ovako 20 razlike o odnosu na treceg na tabeli , znas li ti da u zadnjih 10 godina 4 lige prvaka ,3 kup uefa , alaves i valencia 2 finala u evropi i jos deportivo razvaljivao u evropi ti govoris tarabici liga :lol: gledaj ostale lige ko je sta uradio ili ti osvojio vise od pomenute ?! mallorca je 4 na tabeli trenutno npr,,zaragoza je jaca 5 puta po igracima ali na 15 mjestu ili villareal ,Atletico ,sevilla, itd. LA LIGA THE BEST LEAGUE IN THE WORLD!!
Zadnja izmjena: juzni vjetar!, dana/u 28 mar 2010, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.