Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- fanatic1991
- Kontakt:
Re: Football Manager 2015
jebga, ne sjećam se koliko sam dobio na početkuQUARTERBACK je napisao/la:Kontao i ja da pocnem s Villarrealom, de mi reci koliko para dobijes na pocetku i daje li uprava sta u prve dvije sezone dodatne love?
Gabbiadini, Vazquez, Dybala extra jeftini, a odlični
uglavnom, imaš moju preporuku da ih povedeš
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Aham.. A ne znam za Brunu, nesto ga gotivim plus kapiten, zao bi mi ga bilo prodati.Chinaglia je napisao/la:jebga, ne sjećam se koliko sam dobio na početkuQUARTERBACK je napisao/la:Kontao i ja da pocnem s Villarrealom, de mi reci koliko para dobijes na pocetku i daje li uprava sta u prve dvije sezone dodatne love?al' može se odmah u prvoj sezoni odličan posao s transferima napravit', prodaš Musacchija, Dos Santosa i Brunu
svaki moj transfer je do €3 mln odmah, ostalo kroz 48 mjeseci
![]()
Gabbiadini, Vazquez, Dybala extra jeftini, a odličniKranevitter također
uglavnom, imaš moju preporuku da ih povedeš
Znam za Dybalu i Kranevittera da se dobro razviju jer sam ih dovodio u Dortmund al sam tamo dobio otkaz jer je Gundogan htio u Bayern ja mu nisam dao i onda se cijela ekipa naljutila sto mu stajem na put snovima hahaha i ono squad harmony pao na 20% i dali mi otkaz bogalji a imao sezonu bez poraza do tog trenutka. Eto koliko je realno ovo gofno od FM 15-ke..
Evo sad kontao krenuti sa Villarrealom pa da vidimo dokle se moze dogurati.. S kojom formacijom i taktikom ti igras, da mi je sto bolji start imati pa bih onda kasnije pravio svoje formacije i taktike?
- fanatic1991
- Kontakt:

dominacija!
EDIT
do sad najbolji igrac iz omladinskog pogona na fm15 (moze igrati i za GER i za BIH

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Kako nabavite ove orginalne grbove svih timova ?
- fanatic1991
- Kontakt:
ma na svakom koraku imas te packove jest da je ovaj pack sto sam aj skinuo oko 4GB al bolje izgledaMElloo je napisao/la:Kako nabavite ove orginalne grbove svih timova ?
Can i have yours?
Can i have yours?
kako uslikati sliku na Fm 2015 jer kad odem ono klasincno prtscr samo mi uslika desktop
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- fanatic1991
- Kontakt:
ja igram u windowed modu i slikam normalno tako da i tebi savjetujem da prebacis u windowedphily je napisao/la:kako uslikati sliku na Fm 2015 jer kad odem ono klasincno prtscr samo mi uslika desktop
Can i have yours?
Can i have yours?
Ima li kakvih novih patcheva,citao sam da ima neki 2.0 tako nesto 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ima al to je za one sto su kupili igru..Redprime je napisao/la:Ima li kakvih novih patcheva,citao sam da ima neki 2.0 tako nesto
za piratsku verziju zadnji patch je ovaj 15.1.3.. ceka se neka nova verzija vise, ovog je pun qrc..
ekipa Rome u drugoj sezoni
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ALT+F9, i bit će ti u folderu screenshotsfanatic1991 je napisao/la:ja igram u windowed modu i slikam normalno tako da i tebi savjetujem da prebacis u windowedphily je napisao/la:kako uslikati sliku na Fm 2015 jer kad odem ono klasincno prtscr samo mi uslika desktopa vjerovatno ima neka i precica da slika u folder fma al nezz
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
šta kažete?

- tuzlak1987
- Kontakt:
Kad bude para samo kupi Doriu i Rullija sebiMElloo je napisao/la:šta kažete?![]()
Kupio sam nekog rumuna Rotariu al na posudbi mi je 
- tuzlak1987
- Kontakt:
I Lucas Romero bi ti dobro legao po meni u vezi, a u odbranu i na gol ona dva sto sam rekao. Zavisi sve naravno jel neko od njih dostupan..MElloo je napisao/la:Kupio sam nekog rumuna Rotariu al na posudbi mi je
Desni bek znaci Darmian, ubija..
4-3-3 formacija, al' tri napadača u liniji, ne po krilimaQUARTERBACK je napisao/la:Evo sad kontao krenuti sa Villarrealom pa da vidimo dokle se moze dogurati.. S kojom formacijom i taktikom ti igras, da mi je sto bolji start imati pa bih onda kasnije pravio svoje formacije i taktike?
U sedmici dana dobio ponudu za posao od Real, At. Madrida i Valencie 
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemoj u Real biti ce ti monotono igrati..phily je napisao/la:U sedmici dana dobio ponudu za posao od Real, At. Madrida i Valencie
ma odbio sam sve 3 ponudetuzlak1987 je napisao/la:Nemoj u Real biti ce ti monotono igrati..phily je napisao/la:U sedmici dana dobio ponudu za posao od Real, At. Madrida i Valencie
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.