AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Luca Antonelli could make a return to #ACMilan in exchange for Pablo Armero towards
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
To onaj iz Genove Antonelli, pa zar je on igrao za nas ikad? Znam za Antoninija aka novog Jankulovskog al' za ovog ne znam 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nakon jedne sezone i tri nastupa za Milan otišao je u Bari na posudbu i više se nije vraćao. Još jedna panjuga u nizu.After spending a few seasons in the AC Milan youth teams, Antonelli made his first team debut in a Coppa Italia game against Brescia on 8 November 2006. On 23 December, he made also his Serie A debut, in a match against Udinese.
Forza Milan!
Antonelli bi vam za promjenu bio pojačanje 

Mozda da posudimo od Lazia, tamo je sve klasa do klase.
Eto zavrsi se i ovo oko Cercija, koja mustra je ovaj Galiani, pa to nisu istine.
Pa da je njemu budzet jednog Reala ili Manchestera, gdje bi nam bio kraj.
Lopez
Abate - Alex - Rami - Sciglio
Monto - De Jong - Jack
Cerci - Menez - Saravi
vala ako ne uspiju do 3/4 mjesta, treba im svima ebat mamu... ma pucati na to trece mjesto pa sta bude, bit ce gutavo sa Napolijem, ali mogli bi iskoristiti to sto ne igramo u Evropi i sto imaju jak motiv isprati onu sramotu od prosle sezone i vratiti se u LS.

Eto zavrsi se i ovo oko Cercija, koja mustra je ovaj Galiani, pa to nisu istine.

Lopez
Abate - Alex - Rami - Sciglio
Monto - De Jong - Jack
Cerci - Menez - Saravi
vala ako ne uspiju do 3/4 mjesta, treba im svima ebat mamu... ma pucati na to trece mjesto pa sta bude, bit ce gutavo sa Napolijem, ali mogli bi iskoristiti to sto ne igramo u Evropi i sto imaju jak motiv isprati onu sramotu od prosle sezone i vratiti se u LS.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Uvrijedio si Chinagliu s ovim oko borbe za 3.mjesto. Sas si gotov 

Il Club più titolato al mondo!
Cerci is expected to arrive in Milano tomorrow. He will undergo the medicals and sign the contract on Tuesday.
Cerci's first training session with Milan will take place on January 2nd at Milanello (first training session after the Dubai trip).
Probable line-up vs. Real Madrid (4-3-3): Lopez; Bonera, Mexes, Zapata, Armero; Poli, De Jong, Montolivo; Bonaventura, Menez, El Shaarawy.
Milan are still interested in signing Okaka, and they will try to sign him in the upcoming transfer window. [GdS]
Cerci's first training session with Milan will take place on January 2nd at Milanello (first training session after the Dubai trip).
Probable line-up vs. Real Madrid (4-3-3): Lopez; Bonera, Mexes, Zapata, Armero; Poli, De Jong, Montolivo; Bonaventura, Menez, El Shaarawy.
Milan are still interested in signing Okaka, and they will try to sign him in the upcoming transfer window. [GdS]
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Taarabt: "Galliani and Kia Joorabchian (his agent) could've met in Brazil, but really don't know if they talked about me."
Ovaj njegov agent je agent i onim iz Shaktara, Costi i L.Adrianu ja mislim, daj gale sredi tog Adriana pa da ti dignem spomenik od snijega ispred kuce, jos kad se zna da ovom ugovor istice na ljeto mogao bi ga kaparisat veoma jeftino 

Fasisti nam se uobrazili, zonfa oni se kao bore za trece mjesto, a ustvari ce grohunuti ispod ko i svaki put.
Al' et aj, nek' se raduju dok mogu, nece jos dugo.
Cast svima vala, al' Milan je Milan, ako ko mora u LS preko tog treceg mjesta onda je to on i vjerujem da bi se velika vecina neutralnih slozila s tim.
Jarane moj samo napadace hoce dovoditi, pa kud cemo sa svima njima u pm.
Nama ako je ko trebao onda je to devetka, Cerci je u svemu tome bio nepotreban jer se Menez mogao pomjeriti na svoju prirodnu poziciju, al' kasno je sad pricati, zapeli za Cercija pa haj k'o da je glavom i bradom Messi. Ni Adriano i pogotovo ne daj boze Taarabt ne dolaze u obzir, bar zasad.
Ima vala i precih pozicija za popuniti, a nije bas da pare kapaju s neba, valja to sve platiti i isplatiti i opet cemo jednih imati visak (napadaca) i manjak (svih ostalih).

Cast svima vala, al' Milan je Milan, ako ko mora u LS preko tog treceg mjesta onda je to on i vjerujem da bi se velika vecina neutralnih slozila s tim.
Jarane moj samo napadace hoce dovoditi, pa kud cemo sa svima njima u pm.

Ima vala i precih pozicija za popuniti, a nije bas da pare kapaju s neba, valja to sve platiti i isplatiti i opet cemo jednih imati visak (napadaca) i manjak (svih ostalih).
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Od svih igrača koje zastupa taj agent,najviše bi volio kad bi ćelo ugrabio Adriana.Jer mi trenutno u ekipi nemamo pravog,sposobnog napadača.Menez jeste efikasan ali ni on nije pravi killer.Pazzo je propao gore nego Torres,a Niang stagnira,jer nikad ne igra.A vjerujem da je sposobniji od Pazzinija. Još kad see zna da Adrianu istice ugovoru za pola godine,a ne nazire se kraj krize u Ukrajini,onda mislim da ćelo može klepiti Adriana za 10-12 miliona.
Sa Cercijem,eventualno Adrianom ijos jednim pojacanjem,mi bi postali veliki favoriti za tu famoznu trecu poziciju.Osim ako Pippo ne bi sve zeznuo svojim neiskustvom.
Edit: Sportmediaset(ne znam koliko su pouzdani),javlja da će Milan dovesti Nastasića na posudbu.Također Okaka i Destro su još uvijek u kombinacijama kao zamjena za Torresa.
Sa Cercijem,eventualno Adrianom ijos jednim pojacanjem,mi bi postali veliki favoriti za tu famoznu trecu poziciju.Osim ako Pippo ne bi sve zeznuo svojim neiskustvom.
Edit: Sportmediaset(ne znam koliko su pouzdani),javlja da će Milan dovesti Nastasića na posudbu.Također Okaka i Destro su još uvijek u kombinacijama kao zamjena za Torresa.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Dos'o Cerci, jos samo med. preglede da prodje.
imat cemo pravo seksi napad.
Ne treba nam vise niko jer ih sad ko go'vana ima (pogotovo napadaca), frcaju na sve strane. Ovo je sad zasad sasvim dovoljno da se izganja ta treca pozicija, a od ljeta neka se smisleno prave novi planovi oko ekipe i koga prodati/ ne prodati i koga dovesti/ne dovesti.
A ovo je posebno delikatna situacija, prije smo mistera x cekali zadnjeg dana merkata, a sad ne da nam je uranio vec je preuranio.

Ne treba nam vise niko jer ih sad ko go'vana ima (pogotovo napadaca), frcaju na sve strane. Ovo je sad zasad sasvim dovoljno da se izganja ta treca pozicija, a od ljeta neka se smisleno prave novi planovi oko ekipe i koga prodati/ ne prodati i koga dovesti/ne dovesti.
A ovo je posebno delikatna situacija, prije smo mistera x cekali zadnjeg dana merkata, a sad ne da nam je uranio vec je preuranio.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sad ce nam i Nastasic huhuhuh 

šprdaj se koliko hoćeš, Antonelli bi vam bio pojačanjerope11 je napisao/la:Mozda da posudimo od Lazia, tamo je sve klasa do klase.![]()
Lazio će grohnut', a vi ćete kao u LP?rope11 je napisao/la:Fasisti nam se uobrazili, zonfa oni se kao bore za trece mjesto, a ustvari ce grohunuti ispod ko i svaki put.Al' et aj, nek' se raduju dok mogu, nece jos dugo.

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Kako sve znas

nazovi to intuicijomUrbyEmanuelson je napisao/la:Kako sve znas![]()

Koliko vidim, nigdje ja nisam rekao da cemo sto posto izboriti 3 mjesto, ali rekao sam da imamo ogromne sanse za to i da ce biti cupavo sa Napolijem do samog kraja. Vas i ove ostale pm iz Genoe ne uzimam za ozbiljno, kao ni manji klub u gradu Milanu.
sad bih se kladio da ce milan na kraju biti iznad lazia, al' ne znam u sta.., nebitno, ostat ce pisani dokaz za licnu satisfakciju.

sad bih se kladio da ce milan na kraju biti iznad lazia, al' ne znam u sta.., nebitno, ostat ce pisani dokaz za licnu satisfakciju.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !

Milan are in talks with Udinese about loaning out Niang. They have also talked about Muriel (Sampdoria in pole position for him). [Sky]
GdS reports that Milan could include Niang in the deal for Muriel.
Današnji meč će biti emitovan u 122 zemlje.Veliki je to marketinški kolač obje ekipe,ali samo da nas Real ne osramoti pred čitavim svijetom.A do toga može doći ako oni odigraju i sa 70% snage.
@francobaresi
da vas hoće nabit' jedno 5-0 

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ima da u 17:00 sjednes,i uzivas u mecu dva najveca kluba na planeti. Ipak su htjeli mec sa Milanom,a ne tamo nekim Laziom :p
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.