FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 29 dec 2014, 12:44

bulbasor je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Cuj uzeli mu terene.:mad:
Pa ako neplacas kiriju naravno da ces nogu dobiti.Da Sarajevo nije uzelo terene ,i ponudilo najviše para,uzeo bi Gracić ili neko drugi.Kad je pred.Zelje - Zujo kaparisao iste.Da su anamo oni uzali to bi bilo onako fer posteno.Jos se ispasti da smo fakat uzeli/oteli kako to dušmani zele podmetnuti.
Ja bi Paji ,zabranio na tribine Koseva da dolazi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nisam toliko informisan, par puta sam nesto procitao u novinama kako se Paja zali. On je ipak legenda Sarajeva, ne biste ga se trebali lako odreci.

p.s. Ja sam od onih koji se raduju bilo kakvom vecem uspjehu i Zeljeznicara i Sarajeva. A ovaj kamp je ogroman uspjeh uprave Sarajeva.
Procitao si kako se Paja zali.:idea:Sto nisi procitao i drugu stranu.Gdje se kaze da Paja duguje opstini i poljeprivrednom dobru (a i tamo radnici hoce platu)vise od 200k km.Da se dobro omrsio na tom zemljistu.Zamisli ne placas kiriju,a od djece za clanarinu uzima 50 km.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 29 dec 2014, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.

Benko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benko » 29 dec 2014, 12:45

zavrsite pricu o piricu kada uopste je upitno da li ima vise od 1% šanse da dođe

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 29 dec 2014, 12:58

Sto se tice pasica nemate ga sta zaliti.. Dosao je iz inostranstva poslije samog rata otvorio skolu nogometa u biti, nije placao teren , opremu djeca sama placala , putovanja itd.. Znaci dosao iz vana i nije mogao marke ulozit u Bosnu ili ti ga svoje Sarajevo ako tako gledas.. Pa sta hoces?! Ko si ti? Citav zivot na tudjoj grbaci biti ,,, dosta mi je takvih likova i profitera... Cao zdravo ima ko hoce i platiti i napravit i ulozit... Paja je legenda al ipak neke granice postoje..

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 29 dec 2014, 13:04

Buba00 je napisao/la:Sto se tice pasica nemate ga sta zaliti.. Dosao je iz inostranstva poslije samog rata otvorio skolu nogometa u biti, nije placao teren , opremu djeca sama placala , putovanja itd.. Znaci dosao iz vana i nije mogao marke ulozit u Bosnu ili ti ga svoje Sarajevo ako tako gledas.. Pa sta hoces?! Ko si ti? Citav zivot na tudjoj grbaci biti ,,, dosta mi je takvih likova i profitera... Cao zdravo ima ko hoce i platiti i napravit i ulozit... Paja je legenda al ipak neke granice postoje..
ja ne znam je li neko gledao te terene kada je FKS prvi put otislo dole... sviju mi ono je raj da krene ekidemija kolere ili tifusa
prvo tereni užas, svlacionice fuj, a o tome da je postalo i okupljaliste igla-boysa da i ne pricam... ako je on dole ulozio pare koje tvrdi ja mu se javno izvinjavam, ali neka pokaze gdje je to ulozio?!

dakle, dole nemas NISTA iskoristiti osim stativa (ni to, izlupane su) i povrsne.. sve nanovo, sve ispočetka

paja, manipulator djecom, roditeljima i E. Canton

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 29 dec 2014, 13:09

joker90 je napisao/la:
bulbasor je napisao/la:U kakvom su stanju sadasnji tereni u Butmiru, mozda se nece morati sve novo praviti. I red bi bio da klub da Paji neku funkciju u klubu za rad sa mladim, ako ce mu vec uzeti terene.
Ne bi meni Paja "ugrozeni" sto smo kuka po medijima nikad vise prisao FK Sarajevu!! Kakav je cudi me da nije negdje u medijima do sada rekao: "ovo mi rade jer sam srbin". Do sada se pozivao na taj fazon vise puta.
I reko je slično, na samom početku plana F.K. Sarajevo, kad se javila Ilidža, bio tekst čini mi se oslobođenje naslov "Teško je biti srbin u Sarajevu" gdje je pričo kako mu opština neda da radi ali ne spominje da je dužan toj opštini preko 300k.
Fino upakovan tekst neznalica bi reko " je.bo te šta rade čojeku".
Također jako bitno spomenuti, F.K. Sarajevo je ponudilo Predragu da bude trener u akademiji, odbio je.
Kad ja npr. ne mogu podići vozačku ili registrovati auto dok ne platim kaznu, što bi se nekome drugom to opraštalo. Ovdje Pašić nema šta da traži, čak mu je ilidža prije raskida ugovora poslala opomenu da će raskinuti ugovor shodno nekoj stavki u istom ako ne izmiri obaveze za mjesec dana da će bit prinuđeni poništiti isti.
Jasno ko dan.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 dec 2014, 13:46

Ma Paja je igrao na kartu legende,patriote,Srbina iz ratnog Sarajeva.Vremenom legende i patriote padaju u zaborav,a ni nacionalnost vise ne pije vode.Doslo je vrijeme kapitalizma,profita, interesa,vise nikog nije briga ko si sta,samo kapital lova.
Kasno je to Paja skontao,mislio je da moze tako do beskonacnosti.I dobro se zajebao,nije dobro kad se pohasiš,a on je to radio.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 29 dec 2014, 14:17

Kelava,Huseinovic,Vranjes i eventualno Alispahic! tA 3-4 igraca bi za klub prestavljala pojacanja,koja uz kvalitetne pripreme mogu poboljsati igru SARAJEVA,Uz Benku naravno,mogla bi se osvojiti dupla kruna opusteno,i spremno docekati ljeto i evropske utakmice!

EncoSA
Kontakt:

Post Postao/la EncoSA » 29 dec 2014, 14:36

Paja će uvijek biti naša igračka legenda. Al kao čovjek...
Kad je bio belaj u Posušju umjesto da stane u našu zaštitu, jer je bio direktor kluba, on se nas javno preko medija odrekao. S tim što se dole događalo može se samo porediti, tragični događaj u lištici. Prava je sreća, hvala Bogu, što dole u Posušju nije niko nastrado.
U srcu mome samo živiš ti, Saraj`vo moja ljubavi. O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim ja.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 dec 2014, 15:16

Pa legenda pored igrackih mora posjedovati i ljudske kvalitete da bi bio legenda kluba.:idea:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 dec 2014, 15:38

Kada je suvojen novi statut, iznos novca koji je bio potreban za potpunu kontrolu nad skupstinom kluba je 4.500.000 KM. Da su prave legende Pape, Paja i Hadzibegic uplatili bi po 1.5 miliona (imaju te pare sigurno) imali bi kompletnu kontrolu nad klubom i mi bi ih cijenili jos vise. Medjutim nisu, hvala im za igracke dane to nikad necemo zaboraviti ali neka sad ih sto dalje od kluba. MI imamo nove ljude koji nisu klubu okrenuli ledja u najtezim danima i podrzavamo ih.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 29 dec 2014, 15:44

hilmo je napisao/la:Kada je suvojen novi statut, iznos novca koji je bio potreban za potpunu kontrolu nad skupstinom kluba je 4 500 000 KM. Da su prave legende Pape, Paja i Hadzibegic uplatili bi po 1.5 miliona (imaju te pare sigurno) imali bi kompletnu kontrolu nad klubom i mi bi ih cijenili jos vise. Medjutim nisu, hvala im za igracke dane to nikad necemo zaboraviti ali neka sad ih sto dalje od kluba. MI imamo nove ljude koji nisu klubu okrenuli ledja u najtezim danima i podrzavamo ih.
+1
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 dec 2014, 15:55

[quote="hilmo"]Kada je suvojen novi statut, iznos novca koji je bio potreban za potpunu kontrolu nad skupstinom kluba je 4.500.000 KM. Da su prave legende Pape, Paja i Hadzibegic uplatili bi po 1.5 miliona (imaju te pare sigurno) imali bi kompletnu kontrolu nad klubom i mi bi ih cijenili jos vise. Medjutim nisu, hvala im za igracke dane to nikad necemo zaboraviti ali neka sad ih sto dalje od kluba. MI imamo nove ljude koji nisu klubu okrenuli ledja u najtezim danima i podrzavamo ih.[/quot

Svaka cast Hilmo.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 29 dec 2014, 15:58

LOS 22 MÁXIMOS GOLEADORES EN 2014:

1.- Cristiano Ronaldo (Real Madrid): 61 goles (60 partidos)

2.- Leo Messi (Barcelona): 58 (66)

3.- Jonathan Soriano (RB Salzburgo): 55 (52)

4.- Eran Zahavi (Maccabi Tel Aviv): 40 (47)

5.- Evgeni Kabaev (JK Sillamäe Kalev): 38 (39)

6.- Karim Benzema (Real Madrid): 35 (66)

7.- Aleksandr Subbotin (FC Amkar Perm): 34 (41)

8.- David Lafata (Spartak de Praga): 34 (47)

9.- Zlatan Ibrahimovic (PSG): 33 (42)

10.- Neymar (Barcelona): 33 (50)

11.- Jackson Martínez (Porto): 33 (60)

12.- Lacazette (O. Lyon): 32 (55)

13.- Alexis Sánchez (Barcelona/Arsenal): 32 (71)

14.- Bradley Wright-Phillips (New York RB): 31 (36)

15.- Kjartansson (Vålerenga): 31 (36)

16.- Gutkovskis (FC Skonto Riga): 31 (41)

17.- Enner Valencia (Pachuca/West Ham): 31 (50)

18.- Mandzukic (Bayern/Atlético): 31 (54)

19.- Müller (Bayern de Múnich): 31 (61)

20.- Kouadio (FK Sarajevo): 30 (31)

21.- Lasse Vibe (IFK Göteborg): 30 (42)

22.- Sergio Agüero (Manchester City): 30 (45)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 29 dec 2014, 18:26

Svaka čast Kuoadiu, samo ovako nek nastavi. Staviti anex na ugovor, ko ponudi 15mil €, nek ga vodi :lol:
4.10.2009.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 dec 2014, 18:29

Znao sam ja da će od njega biti nešto :D :D :opaopa:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 29 dec 2014, 18:33

ubica, prodajte Benku :D

nadam se da nasim igracima fali para jer su premije za titule(u) ogromene za nase uslove!

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 29 dec 2014, 18:41

Pozdrav momci, novi sam, da nam povecam brojcano stanje nakon banova ovih nasih dobrih momaka :D Ne trebaju nam banovi, mi imamo svoj cilj sa nasim voljenim klubom, 'ta ce drugi :lol: Sve ostalo je suvisno kad znamo da nema objektivnosti, ovako opusteno. Ova pauza je uzasna, blagooo englezima... Da hoce vise ta prozivka pa da bar stalno nesto citamo o pripremama kad vec nema tekmi. Mozda ce fakat neko traziti Koudia ahaha, decko ispred aguera.. :lol:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 29 dec 2014, 18:48

Schwarz je napisao/la:LOS 22 MÁXIMOS GOLEADORES EN 2014:

1.- Cristiano Ronaldo (Real Madrid): 61 goles (60 partidos)

2.- Leo Messi (Barcelona): 58 (66)

3.- Jonathan Soriano (RB Salzburgo): 55 (52)

4.- Eran Zahavi (Maccabi Tel Aviv): 40 (47)

5.- Evgeni Kabaev (JK Sillamäe Kalev): 38 (39)

6.- Karim Benzema (Real Madrid): 35 (66)

7.- Aleksandr Subbotin (FC Amkar Perm): 34 (41)

8.- David Lafata (Spartak de Praga): 34 (47)

9.- Zlatan Ibrahimovic (PSG): 33 (42)

10.- Neymar (Barcelona): 33 (50)

11.- Jackson Martínez (Porto): 33 (60)

12.- Lacazette (O. Lyon): 32 (55)

13.- Alexis Sánchez (Barcelona/Arsenal): 32 (71)

14.- Bradley Wright-Phillips (New York RB): 31 (36)

15.- Kjartansson (Vålerenga): 31 (36)

16.- Gutkovskis (FC Skonto Riga): 31 (41)

17.- Enner Valencia (Pachuca/West Ham): 31 (50)

18.- Mandzukic (Bayern/Atlético): 31 (54)

19.- Müller (Bayern de Múnich): 31 (61)

20.- Kouadio (FK Sarajevo): 30 (31)

21.- Lasse Vibe (IFK Göteborg): 30 (42)

22.- Sergio Agüero (Manchester City): 30 (45)
Sta je ovo ? :lol:
1946

ehoraje
Kontakt:

Post Postao/la ehoraje » 29 dec 2014, 18:59

Benko je napisao/la:
Buba00 je napisao/la:Sto se tice pasica nemate ga sta zaliti.. Dosao je iz inostranstva poslije samog rata otvorio skolu nogometa u biti, nije placao teren , opremu djeca sama placala , putovanja itd.. Znaci dosao iz vana i nije mogao marke ulozit u Bosnu ili ti ga svoje Sarajevo ako tako gledas.. Pa sta hoces?! Ko si ti? Citav zivot na tudjoj grbaci biti ,,, dosta mi je takvih likova i profitera... Cao zdravo ima ko hoce i platiti i napravit i ulozit... Paja je legenda al ipak neke granice postoje..
ja ne znam je li neko gledao te terene kada je FKS prvi put otislo dole... sviju mi ono je raj da krene ekidemija kolere ili tifusa
prvo tereni užas, svlacionice fuj, a o tome da je postalo i okupljaliste igla-boysa da i ne pricam... ako je on dole ulozio pare koje tvrdi ja mu se javno izvinjavam, ali neka pokaze gdje je to ulozio?!

dakle, dole nemas NISTA iskoristiti osim stativa (ni to, izlupane su) i povrsne.. sve nanovo, sve ispočetka

Cuj ovog Paja dosao poslije rata,,pa bolan ne bio Paja je najvece fudbalsko ime koje je ostalo u Sarajevu za vrijeme rata,Bubamaru osnovao 93 u RATNOM Sarajevu tutnjao cijelom Evropom sa djecom,cak mislim da su nasa djeca i u Maleziji bili!!!To je tad bilo cudo otpora ,ali kao sto rekoste brzo se to zaboravlja,!!!Paja je legenda,svidjalo se to nekome ili ne ,kapiten sampionske generacije,najbolji igrac bivse Juge 85 godine,dijete KOSEVA kojem legende kao sto su Cantona ili Klinsmann na noge dolaze,nosilac UEFA priznanja za razvoj fudbalske igre,ali TO OVDE NE PIJE VODE,nama sad strategiju odredjuje napadacki nogomet,uzima repa se raznim menadzerima iz SRBIJE I TUZLANSKOG KANTONA,ali valjda to tako i treba da bude!!!Ti si mali ,ali velike lazi pises ,ne valja ti to!!!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 29 dec 2014, 19:20

ehoraje je napisao/la:
Benko je napisao/la:

Cuj ovog Paja dosao poslije rata,,pa bolan ne bio Paja je najvece fudbalsko ime koje je ostalo u Sarajevu za vrijeme rata,Bubamaru osnovao 93 u RATNOM Sarajevu tutnjao cijelom Evropom sa djecom,cak mislim da su nasa djeca i u Maleziji bili!!!To je tad bilo cudo otpora ,ali kao sto rekoste brzo se to zaboravlja,!!!Paja je legenda,svidjalo se to nekome ili ne ,kapiten sampionske generacije,najbolji igrac bivse Juge 85 godine,dijete KOSEVA kojem legende kao sto su Cantona ili Klinsmann na noge dolaze,nosilac UEFA priznanja za razvoj fudbalske igre,ali TO OVDE NE PIJE VODE,nama sad strategiju odredjuje napadacki nogomet,uzima repa se raznim menadzerima iz SRBIJE I TUZLANSKOG KANTONA,ali valjda to tako i treba da bude!!!Ti si mali ,ali velike lazi pises ,ne valja ti to!!!
Plati pa se klati, a ako on misli na osnovu tih "patriotskih" priča dobiti besplatno na korištenje terene na butmiru onda se je zajebao pošteno! :nene: A i tu dušmansku spominjanjem nekih menadžera, srbije i sl. možeš okačit mačku o rep i slobodno razguliti sa teme! :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: UltraNorth, VolimoSarajevo i 31 gost.