Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Pa sve to već ima na iOS-u, a i android radi većinu toga sa Airdroidom.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
AA23 je napisao/la:neko mišljenje o Acer Liquid Z500? u imtecu 350 km i kontam dal bi mogao uzeti bolji za taj novac![]()
ima dobru kameru i jacu prednju (2mp) al kazu neki da se pregrije kad se puni i da kasnije pocne lagat malo, jel neko imao ovaj mob dosad da kaze kakav je ?
iko

Izvoli i citaj 
http://mob.hr/acer-liquid-z500-recenzija/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://mob.hr/acer-liquid-z500-recenzija/" onclick="window.open(this.href);return false;
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Ako kupujes u kesu i ne smeta ti polovan telefon, uzmi Nexus 4, novih mislim da nema u prodaji, ali bolji telefon za te pare neces naci
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
E hvala momci puno
prije ovog sam mislio uzet samsung core 2 al ovaj 50 km skuplji samo + veći ekran, kamera bolja, više rama, procesor malo jači itd
i mislim da je ovaj trenutno najbolja opcija

- sagitarius
- Kontakt:
I nije mu kamera nestoAA23 je napisao/la:E hvala momci punoprije ovog sam mislio uzet samsung core 2 al ovaj 50 km skuplji samo + veći ekran, kamera bolja, više rama, procesor malo jači itd
i mislim da je ovaj trenutno najbolja opcija

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
- Kontakt:
Hehe, njima je 'revolucionarno' nešto što ios i android imaju od DAVNINA, a ne smeta im što wp još uvijek nema obični FILE EXPLORER app. Ispade Symbian pojam za MS-ovu smijuriju. Sreća pa su to i pametni Finci uvidjeli pa već uveliko kruže glasine da će se vratiti Nokia Android telefonom (uzimajući u obzir da su već izbacili Android tablet koji je dočekan dosta pozitivno ) dok im istekne ugovor sa Američkim levatima.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa sve to već ima na iOS-u, a i android radi većinu toga sa Airdroidom.

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a drugo je to kad je integrisano u sistemrio_Ferdy88 je napisao/la:Pa sve to već ima na iOS-u, a i android radi većinu toga sa Airdroidom.

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jel to opet iz supljeg u prazno?BordoArmy88 je napisao/la:Hehe, njima je 'revolucionarno' nešto što ios i android imaju od DAVNINA, a ne smeta im što wp još uvijek nema obični FILE EXPLORER app. Ispade Symbian pojam za MS-ovu smijuriju. Sreća pa su to i pametni Finci uvidjeli pa već uveliko kruže glasine da će se vratiti Nokia Android telefonom (uzimajući u obzir da su već izbacili Android tablet koji je dočekan dosta pozitivno ) dok im istekne ugovor sa Američkim levatima.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa sve to već ima na iOS-u, a i android radi većinu toga sa Airdroidom.
evo file explorer od microsofta
http://www.windowsphone.com/en-us/store ... 26f54fc25e
symbian je pojam i za android
symbian je imao svoju posebnu particiju za operativni sistem, a drugu za memoriju, ako si procitao da nokia 808 dodje sa 16 gigabajta interne memorije, onda ima dostupnih 16 gigabajta, a sistem ima svoju memoriju na drugoj particiji
i ko je to rekao da se nokia vraca androidu? ovo sad nije nokija, vec foxconn sa nokijinim imenom, nokija se tek vraca nekad poslije 2016te

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Isti klinac, drugo pakovanjeQUARESMA 18<<< je napisao/la:a drugo je to kad je integrisano u sistemrio_Ferdy88 je napisao/la:Pa sve to već ima na iOS-u, a i android radi većinu toga sa Airdroidom.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Windows mozes silovati nece stekati, naspram androida, nisi ni metno on vec zastopo 

Mia San Mia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa jest i nije, drugacije to ide kad se integrise u sistemrio_Ferdy88 je napisao/la:Isti klinac, drugo pakovanjeQUARESMA 18<<< je napisao/la:a drugo je to kad je integrisano u sistemrio_Ferdy88 je napisao/la:Pa sve to već ima na iOS-u, a i android radi većinu toga sa Airdroidom.

dodjes kuci on automatski prebacuje dokumente na pc
onda cortana, zapovjedis joj da imas nekakav meeting tad i tad, ti sjetis za pc.em i ona ti javlja ne zaboravi imas to i to, bar ja tako zamisljam
ovo ce mnogodobro doci svim lumia telefonima, ovo ujedinjenje OSa, steta sto microsoft nije ovako zamislio od prvog dana kad je izbacen WP os, ali dobro, bolje ikad nego nikad
ono sto bih ja volio jeste da sve sve svede i na jedan account, jer ja imam sad jedan outlook acc, drugi yahoo, ovaj drugi primarni ovaj drugi sekundarni mail
nekako bih volio sve ujediniti da je pod jednim
inace evo jednog koncepta sto je nokia imala nekad davno

[youtube][/youtube]
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
evo Joe ukratko pokazao kakav bi to mogao biti windows 10
usput ko ima vremena neka pogleda video, ima dobrih stvari, svidja mi se ova zastita s telefonom
evo Joe ukratko pokazao kakav bi to mogao biti windows 10
usput ko ima vremena neka pogleda video, ima dobrih stvari, svidja mi se ova zastita s telefonom
-
- Kontakt:
Slabo si informisan, NOKIA postoji itekako a foxconn samo pravi pod budnim okom Finaca:QUARESMA 18<<< je napisao/la:jel to opet iz supljeg u prazno?BordoArmy88 je napisao/la:Hehe, njima je 'revolucionarno' nešto što ios i android imaju od DAVNINA, a ne smeta im što wp još uvijek nema obični FILE EXPLORER app. Ispade Symbian pojam za MS-ovu smijuriju. Sreća pa su to i pametni Finci uvidjeli pa već uveliko kruže glasine da će se vratiti Nokia Android telefonom (uzimajući u obzir da su već izbacili Android tablet koji je dočekan dosta pozitivno ) dok im istekne ugovor sa Američkim levatima.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa sve to već ima na iOS-u, a i android radi većinu toga sa Airdroidom.
evo file explorer od microsofta
http://www.windowsphone.com/en-us/store ... 26f54fc25e
symbian je pojam i za android
symbian je imao svoju posebnu particiju za operativni sistem, a drugu za memoriju, ako si procitao da nokia 808 dodje sa 16 gigabajta interne memorije, onda ima dostupnih 16 gigabajta, a sistem ima svoju memoriju na drugoj particiji
i ko je to rekao da se nokia vraca androidu? ovo sad nije nokija, vec foxconn sa nokijinim imenom, nokija se tek vraca nekad poslije 2016te
http://n1.nokia.com/en" onclick="window.open(this.href);return false;
The Nokia N1 is an Android tablet developed by Nokia. Unveiled on 18 November 2014, it is Nokia's first mobile device since the sale of its original mobile phone business to Microsoft earlier in the year.[1] It will be released in China on 7 January 2015.
According to Nokia's product chief Sebastian Nystrom, work on the tablet began on 28 April just days after the acquisition of its former mobile phone division by Microsoft.[2] The unveiling of the N1 came shortly after an announcement on 17 November 2014 by Nokia technologies head Ramzi Haidamus that the company would begin to contract the manufacturing of future Nokia products to third-party companies, to ensure a continued consumer presence for the "valuable" Nokia brand. As part of the sale, Nokia is subject tonon-compete clauses forbidding it from producing Nokia-branded smartphones until the end of 2015, and feature phones for 10 years after the closure of the Microsoft sale, but is still free to produce devices in other product segments, such as tablets.[3]
[youtube][/youtube]
Valjda MS u ugovoru nije naveo zabranu za tablet uređaje već samo za smartphone, pa su to Finci iskoristili i krenuli sa tabletima, a kasnije će vjerovatno isto tako izbaciti nokia android smartphone. Bitno je da su Finci potvrdili da će pomno analizirati izradu tableta i od foxconna tražiti max kvalitet izrade, kao da se proizvodi u finskoj.

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sve je to tanko, pisalo se da je to zapravo foxconov proizvod a nokia posudjuje svoje ime
mislim da je cak i foxconn zaduzen za marketing, dovoljno govori, a i nokija nema odijel za uredjaje, koji sada pripada microsoftu
a i vidis sam kako reklamiraju N1 tablet
mislim da je cak i foxconn zaduzen za marketing, dovoljno govori, a i nokija nema odijel za uredjaje, koji sada pripada microsoftu
a i vidis sam kako reklamiraju N1 tablet
- rob do bagro
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Skinuo sam sebi neke melodije za zvono, al kako postavit da zvoni? jel ima ta opcija..a yebem ti windows da ti yebemBrezovac je napisao/la:Mozel mala pomoc drugovi?
Imam Lomuiu 530,i posto je Windows operativni sistem ne znam kako muziku skinut, eh pa ako ima neko da mi to malo pojasni ko vec koristi isti OS. Skiao sam neke mp3 downloadere al slaboo

Prikacis fon na komp, i presnimis tu pjesmu u Ringtones direktorijum!Brezovac je napisao/la:Skinuo sam sebi neke melodije za zvono, al kako postavit da zvoni? jel ima ta opcija..a yebem ti windows da ti yebemBrezovac je napisao/la:Mozel mala pomoc drugovi?
Imam Lomuiu 530,i posto je Windows operativni sistem ne znam kako muziku skinut, eh pa ako ima neko da mi to malo pojasni ko vec koristi isti OS. Skiao sam neke mp3 downloadere al slaboo

http://www.windowsphone.com/en-us/store ... 0931094197" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.windowsphone.com/en-us/store ... cbb4ba8300" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ti i aplikacija za rezanje pjesme tj. da ti sam sebi napravis dio koji ce da pjeva/svira kao melodija
http://www.windowsphone.com/en-us/store ... a64f9142e5" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: semir01, dana/u 30 dec 2014, 15:56, ukupno mijenjano 3 puta.
Nazirel se lizalica za g3 imal ko upuceniji
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
- Kontakt:
Xperia t3?? Jel zna neko kakav je telefon?? Kontam da zamijenim za lumiu 920..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.