Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Nadam se da ce Martinez ostati. Nisu dobro usli u sezonu, ali nije ni neka katastrofalna situacija. Vjerujem da su njega doveli sa ciljem da nesto napravi na duze staze, kao Moyes prije njega.
- plavipatriota
- Kontakt:
sve zavisi ko će doći umjesto martineza ako ovaj ode.. najbolje za bešića je da ostane jer mu vjeruje, ali ako dođe neko ko cijeni trku, borbu, tj. igrače kao bešić, ne bi ni to loše bilo.. ali je to kocka velika!
edit: a zavisi i gdje martinez ode (ako ode), možda i povuče sa sobom muhameda
edit: a zavisi i gdje martinez ode (ako ode), možda i povuče sa sobom muhameda

Martinez je dobar trener a Everton nije Real da moze mjenjat trenere tako lako ipak to kosta jer sigurno ima ugovor.Navijaci Newcastela su pozivali da Pardew dobije otkaz i sad se usutili.calcio je napisao/la:Nadam se da ce Martinez ostati. Nisu dobro usli u sezonu, ali nije ni neka katastrofalna situacija. Vjerujem da su njega doveli sa ciljem da nesto napravi na duze staze, kao Moyes prije njega.
ništa Roberto ne miksa, nego imaju puno povreda, stalno im se neko povrijedi, tako je prisiljen da ubaci onog koga ima na raspolaganju
zna se koja je ekipa koju on forsira
danas su Lukaku i Barkley bili na hlađenju zbog loših igara, Howard, Naismith i Stones nisu bili u sastavu zbog povreda, Mirallas je meč počeo na klupi jer je imao blažu povredu
meni nije jasno zašto gura Barkleyja na krilo, zašto Eto'o igra iza napadača, zašto u isto vrijeme na terenu drži Barkleyja, Naismitha i Eto'oa, pri čemu niti jedan od njih trojice ne igra na svojoj poziciji
da se ja pitam, k'o što se ne pitam, iskorisio bi najjači adut, vezni red u vidu Barkleyja-McC-Bešića, u formaciji 4-3-3
pri tome im fali samo dobro desno krilo i ovo bi bila odlična ekipa 
kad je Moyes bio tu 11 godina, a imao je teških sezona, siguran sam da Roberto ne ide nigdje i da računaju na njega da bude kao i Moyes
nije Kenwright neko ko voli smjenjivat' trenere
pa ljudi su na Goodison postavili ogroman njegov poster, valjda i to dovoljno govori
prošla odlična sezona nije bila slučajnost, ove im ništa ne polazi za nogom, al' ima vremena da se podignu i dokuče EL ponovo
na našu žalost, Roberto baš gotivi Barryja i mnogo mu vjeruje, iako ovaj igra očajno, danas je i kapiten bio
jebga, 33 godine i novi trogodišnji ugovor, to dovoljno govori koliko mu Roberto vjeruje i koliko ga smatra bitnim igračem
al' imat' će Momo svoje minute ove sezone 

kad je Moyes bio tu 11 godina, a imao je teških sezona, siguran sam da Roberto ne ide nigdje i da računaju na njega da bude kao i Moyes

na našu žalost, Roberto baš gotivi Barryja i mnogo mu vjeruje, iako ovaj igra očajno, danas je i kapiten bio

- plavipatriota
- Kontakt:
meni je najveća martinezova greška panj barry, meni iskreno nikad nije bio neki igrač, al eto, stvar ukusa..
što je najgore, sad je gori nego ikad, a mora igrat.. izravno kriv za pola golova primljenih ove sezone..
što je najgore, sad je gori nego ikad, a mora igrat.. izravno kriv za pola golova primljenih ove sezone..
Nije samo Barry .Sve sto rade je nekako ma ni nasta ne lici .Nemogu da stvore sansu u 90 minuta a imaju Etoo-a i Lukaku-a koji nikako nebi trebali igrati zajedno.Gledao sam sve i jednu tekmu i svaku u kojoj si igrali njih dva u isto vrijeme bilo je lose.plavipatriota je napisao/la:meni je najveća martinezova greška panj barry, meni iskreno nikad nije bio neki igrač, al eto, stvar ukusa..
barry igra radi prosle sezone kad je stvarno odlicno odigrao i s tim dobio povjerenje martineza i naravno radi velikog iskustva. jedan takav igrac je potreban svakom timu u PLu. medjutim biti ce vremena i za besica, samo polako.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Re: AW: Muhamed Bešić
Nije brige za Mo-a. Tek je dosao i sigurno igra i cesce nego smo se svi nadali. Nek dobija svaku drugu utakmicu u prosjeku to je vec vise nego solidno. Nece ni Barry dovijeka, ima rotacija dok ne ode u penziju, a kad ode Mo ce postati kult igrac ako nastavi ovako napredovat i sa ovim stavom.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Stvarno sumnjam da će Martinez dobiti nogu, nije Everton takav klub, mada se u današnjem fudbalu sve manje drži do tradicije.
Opet mislim da je svejedno, Bešićev potencijal je ogroman i logično je da svaki trener želi takvog igrača u timu.
Opet mislim da je svejedno, Bešićev potencijal je ogroman i logično je da svaki trener želi takvog igrača u timu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nece Martinez dobiti nogu, proslu sezonu je odlicno odradio, ove kubure sa povredama i losom formom kljucnih igraca, ali ima fore okrenuti vodu na svoj mlin do kraja. Nije Everton jedan od onih klubova koji cesto mjenjaju trenere, vjerujem da Martinez od svih ima punu podrsku, kako uprave tako i igraca.
Berija veze dobar ugovor i generalno njegova reputacija u EPL i svakom treneru bi on uvijek bio prvi izbor, ali vec polako pada i za ocekivati je da se Mume ustali u prvoj postavi iduce sezone uz McC, nista sto vec nismo ocekivali.
I da, fali im desno krilo, pozli mi kad vidim onog MekGidija, koja ubleha od igraca majko moja. Inace su ok ekipa, fali im samo malo da potrefe pravu kombinaciju i udju u formu mada ce ove sezone izboriti LE biti veoma tezak zadatak, dosta je velika konkurencija.
Berija veze dobar ugovor i generalno njegova reputacija u EPL i svakom treneru bi on uvijek bio prvi izbor, ali vec polako pada i za ocekivati je da se Mume ustali u prvoj postavi iduce sezone uz McC, nista sto vec nismo ocekivali.
I da, fali im desno krilo, pozli mi kad vidim onog MekGidija, koja ubleha od igraca majko moja. Inace su ok ekipa, fali im samo malo da potrefe pravu kombinaciju i udju u formu mada ce ove sezone izboriti LE biti veoma tezak zadatak, dosta je velika konkurencija.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Everton XI (to face Hull City): Joel, Baines, Jagielka, Alcaraz, Coleman, Barry, Besic, Barkley, Naismith, Mirallas, Kone.
Unica grande amore
dobar potez beshe u pocetku, crnjo zajeba. ovaj barry je katastrofa, cist penal skrivi
- NoName
- Kontakt:
Barry ima nivo fudbalske inteligencije kao i obična klada. Besic odlično oduzeo loptu Jelaviću i istrčao napadbaglama je napisao/la:dobar potez beshe u pocetku, crnjo zajeba. ovaj barry je katastrofa, cist penal skrivi
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Rekoh da vidim igra li i kliknem na livescore
nisam ni dosao do line-up-a:

odoh gledati
nisam ni dosao do line-up-a:

odoh gledati

Semper Fidelis
- NoName
- Kontakt:
To je već standardna situacija 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Ovaj je kasnije zamijenjen zbog povrede.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
o Bože, Barry ih uništava čitavu sezonu, šta se dešava sa čovjeka