Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gaston
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gaston » 27 dec 2014, 10:12

keno94 je napisao/la:Igrao je par puta u Leverkuzenu i u reprezentaciji. Osim tiga bio je i lijevi bek i box-to-box vezni i krilo. Nema sta nije bio. Svakako zasluzuje vecu minutazu i nije mi jasno zasto dosad nije dobijao priliku. Samo se nadam da ce vise igrati u veznom jer pruza ono sto nam dosta nedostaje, snagu i energiju.
Primjetio sam da je igrao u repki zato sam i napisao gore u klubovima ali eto izgleda da ima vise iskustva na toj poziciji nego sto sam mislio :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 27 dec 2014, 12:30

Brendan Rodgers: "He's got a big future here, Emre. He's a player I know can play in a number of positions and play them well. He's someone whose influence will become greater as the season goes on."

Ovaj igrac bi mogao postati bitna karika u nasem timu. :thumbup:
ZZ

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 27 dec 2014, 14:44

moj uzor-S.G je napisao/la:Brendan Rodgers: "He's got a big future here, Emre. He's a player I know can play in a number of positions and play them well. He's someone whose influence will become greater as the season goes on."

SAmo ga forsirati sto vise, uvijek se takvog igraca moze naci mjesta u ekipi. Dosta podsjeca na Mascha s obzirom na polivalentnost i borbenost :cool: Samo letvu napokon sutnuti iz prve, dat ga Rafi djabe, u seriji a on bi izgledao kao makelele.

Curry
Kontakt:

Post Postao/la Curry » 27 dec 2014, 15:07

kumkalesic je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:Nisam gledao ceo mec, ali vidim da je Cou igrac utakmice, po komentarima bar. Valjda pocinje da lici na ono sto smo i ocekivali od njega, samo kad bi to bilo u kontinuitetu. 3 boda su najbitnija. Can kao treci stoper je inovacija koja mi se svidja i koju sam prizeljkivao, kad smo vec u nedostatku dovoljno kvalitetnih.

Ma možda bi i pružao nešto više i igrao onako kako očekujemo od njega da ga ovaj naš "menadžer" ne rotira po raznim pozicijima u ofanzivnom dijelu momčadi, uostalom kao i ostale igrače u rosteru...kako je krenuo sa svojim "genijalnim" idejama uskoro možemo očekivati i Balotellia na poziciji štopera :roll:
Ako misli da ovo doprinosi razvijanju ovih mladih nogometaša onda je u velikoj zabludi, mnogo većoj nego što sam i ja pretpostavljao...
Danas je Coutinho u prvom poluvremenu bio strašno loš igrajući na desnom krilu, ali je u drugom poluvremenu na poziciji desetke zablistao i za tih malo manje od trideset minuta koliko je još igrao je baš ono "razvalio"...
Yebo to vidim strasan si na fantasyu :D

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 27 dec 2014, 15:22

moj uzor-S.G je napisao/la:Brendan Rodgers: "He's got a big future here, Emre. He's a player I know can play in a number of positions and play them well. He's someone whose influence will become greater as the season goes on."

Reče Rodgers i ostavi ga da sjedi 10 utakmica na klupi.
Kocka je bačena

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 27 dec 2014, 15:56

Uvjek sam se divio Profesoru na igracima kakve jw dovodio,a za relativno malu sumu.Viera,Ebou,Gilberto S.Henry,pa doktorati sa Persijem Cescom,Clishiem,Galasom,pa i Adebayorom.Al cinjenica je da sw u zadnjih pae god kod vas uhljebilo fin broj igraca mentola.Tipove koji uzimaju.mnogo a ustvari ponasaju ss kao glumci,zvijezde Tu Lord,Giroud,Podolski,Arteta,toga prije nije bilo zna se kako se SA takvima radilo prije

Curry
Kontakt:

Post Postao/la Curry » 27 dec 2014, 15:59

MrParanoic je napisao/la:Uvjek sam se divio Profesoru na igracima kakve jw dovodio,a za relativno malu sumu.Viera,Ebou,Gilberto S.Henry,pa doktorati sa Persijem Cescom,Clishiem,Galasom,pa i Adebayorom.Al cinjenica je da sw u zadnjih pae god kod vas uhljebilo fin broj igraca mentola.Tipove koji uzimaju.mnogo a ustvari ponasaju ss kao glumci,zvijezde Tu Lord,Giroud,Podolski,Arteta,toga prije nije bilo zna se kako se SA takvima radilo prije
Ofirno "slucajno" pises postove na pogresnim temama misleci da ces biti primjecen. Sta je sljedece,da hvalis Pardewa na temi Evertona ?

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 27 dec 2014, 15:59

Oj evo vidim Lavezzi se spominje.Joj kako bi dobro bilo da on dođe. :pray:
You'll never walk alone.

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 27 dec 2014, 16:04

Treba mi malo forumske slave :D curry

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 27 dec 2014, 16:19

Ne pamtim kad smo gore igrali, a na kraju pobijedili i to bez primljenog gola :D :urnebes:
Najvažnije su 3 bobe, očekujem još 3 u ponedeljak :pray:
Emre Can je igrač koji ne smije sjediti na klupi :nene: lik je za Lucasa doktor nauka, i toliko je siguran s loptom, nije paničar, igra mozgom, a uz to je jak na nogama i borben, ukratko pametan i vrijedan igrač, nadam se da će odsad startati svaku utakmicu :pray:
Bolje stavit na go nekog igrača nego onog Mignoleta, ono je strašno i komično kako je frajer ograničen s mozgom :facepalm:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 27 dec 2014, 16:30

Znaci za par sezona ekipa ce da izgleda ovako:

------Can----------
---Can---Can--Can--
---Can----Can---Can-
-------Can--------------
Can--------------Can---
---------Can------

:opaopa: :opaopa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 27 dec 2014, 17:28

Rekao je BR da on promasi neki trening i ima male provleme sa povredama.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 27 dec 2014, 17:32

Believe je napisao/la:Oj evo vidim Lavezzi se spominje.Joj kako bi dobro bilo da on dođe. :pray:
:nene:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 27 dec 2014, 17:46

Kakav crni Lavezzi.

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 27 dec 2014, 19:27

Paradajz je napisao/la:Kakav crni Lavezzi.
:?: :?:
You'll never walk alone.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 dec 2014, 19:29

Emre = Carragher. Isti broj, obojica mogu igrati na milion pozicija, obojica su mnogo borbeni.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 27 dec 2014, 19:30

Carlo je napisao/la:Emre = Carragher. Isti broj, obojica mogu igrati na milion pozicija, obojica su mnogo borbeni.
Nadam se da nisu bas u svemu isti, valjda ce nam Emre zabit manje golova :mrgreen:
ZZ

Curry
Kontakt:

Post Postao/la Curry » 28 dec 2014, 22:56

Raja,smatram da imamo idealnu priliku da se primaknemo vhu ako osvojimo 6 bodova :) jos sljedece kolo soton asnl i spursi chelsea
COME ON YOU MIGHTY REDS :)

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 28 dec 2014, 23:16

Redovito kiksaju kada se ima prilika približiti 4. mjestu, slično očekujem i sutra.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 29 dec 2014, 04:36

Ne volim prognozirat ali ocekujem 2 minimalno u nasoj mrezi... za njihovu ne znam.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.