Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
englezizgmiky je napisao/la:kakvi su ovo glupi termini u engleza? inače igra jedna tekma ranije 13.45, većina u 16 a jedna kasnije u 18.30 a gle danas al su ih raskupusali, prva već u 13 pa druga 15:05 pa većina u 16 i onda u 17.15, biti će belaja

dr svaka čast nadam se da su se uzele paredr.van nostrand je napisao/la:sutra se pare uzimaju na U-dogovima nemoguce jucer svi dobili, dva puta zaredom da se dogodi isto, jasta radi.

Davos-Medveščak 1 1.65, 1/1 2.40, h 0:1 1 2.05
Medvjedi su imali veliku čast da nastupe na ovom najstarijem turniru Spengler kupu u Davosu, po meni ide lagana pobjeda Davosa a medeki će pričekati neko druge izdanje ovaj puta su samo sudjelovali a Davos ide po drugu pobjedu
Medvjedi su imali veliku čast da nastupe na ovom najstarijem turniru Spengler kupu u Davosu, po meni ide lagana pobjeda Davosa a medeki će pričekati neko druge izdanje ovaj puta su samo sudjelovali a Davos ide po drugu pobjedu
-
- Kontakt:
Mojne protiv svojih burazerzgmiky je napisao/la:Davos-Medveščak 1 1.65, 1/1 2.40, h 0:1 1 2.05

btw.

convicts nema to veze ko je čiji, kad neko nije dobar onda nije, ako je protivnik bolji nema se tu šta, neće si Davos dozvolit da im medvjedi uzmu pobjedu, očekujem da odigraju ozbiljno i ako će htjeti mogu i samljeti medeke,po meni je realno nekih 4 razlike 

-
- Kontakt:
Sigurno, zezam se malo, nikad navijački se ne treba kladiti, jedno od vrijednih kockarskih pravilazgmiky je napisao/la:convicts nema to veze ko je čiji, kad neko nije dobar onda nije, ako je protivnik bolji nema se tu šta, neće si Davos dozvolit da im medvjedi uzmu pobjedu, očekujem da odigraju ozbiljno i ako će htjeti mogu i samljeti medeke,po meni je realno nekih 4 razlike

hvala al neće mi trebati, jednosmjerna tekmaConvicts1988 je napisao/la:Sigurno, zezam se malo, nikad navijački se ne treba kladiti, jedno od vrijednih kockarskih pravilazgmiky je napisao/la:convicts nema to veze ko je čiji, kad neko nije dobar onda nije, ako je protivnik bolji nema se tu šta, neće si Davos dozvolit da im medvjedi uzmu pobjedu, očekujem da odigraju ozbiljno i ako će htjeti mogu i samljeti medeke,po meni je realno nekih 4 razlikeGL

Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Može li ko postaviti koji par igrača da se isprati za večeras, neko ko pomno prati NBA?
Hvala unaprijed!
Hvala unaprijed!

Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
adis30 je napisao/la:Mega Leks - Levski 160,5 manje
Šta ce to bit da ode na moju stranu jednom

adis30 je napisao/la:Schwenninger - Hamburg 2 1,80
Schwenninger ocajan izgubio 8 od 9 zadnjih utakmica,Hamburg 3 na tabeli u dobroj formi ima 4 pobijede u nizu
U medjusobnim duelima Schwenninger nikada nije pobijedio Hamburga niti je utakmica otisla u produzetke.
Takav epilog ocekujem i danas,a za hrabrije bi preporucio pobjedu Hamburga od 2 gola razlike po kfc.od 2,40

momčiluci šta će biti s ovom prvom tekmom cleveland-detroit? stalno mrdaju sa marginama za tu tekmu, prvo je bilo 211.5 i bio sam zicer da ide under, pa su stavili 203.5 i sad evo 205.5? šta odigrati tu ipak under? od igrača monroe 16.5 over?šta je s LBJ 27.5? Love 18.5 under?
hvala
hvala
Zgmilky druze ja mislim da james ide under,monroe preko i da cavsi nece uzeti sa hendikepom 

-
- Kontakt:
ma spucaj 7,5 h1, i LBJ over 27,5, keš kešzgmiky je napisao/la:momčiluci šta će biti s ovom prvom tekmom cleveland-detroit? stalno mrdaju sa marginama za tu tekmu, prvo je bilo 211.5 i bio sam zicer da ide under, pa su stavili 203.5 i sad evo 205.5? šta odigrati tu ipak under? od igrača monroe 16.5 over?šta je s LBJ 27.5? Love 18.5 under?
hvala

Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
8 korneraklada84 je napisao/la:Mozda nije neki par,alu dosta puta sam ovo igrao i pogodio ove sezone
Aston Vila-Sandrlend 10,5 kornera manje
Sretno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1.85 kvota
Nadam se da je neko ispratio

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ne igra ti Irving.zgmiky je napisao/la:momčiluci šta će biti s ovom prvom tekmom cleveland-detroit? stalno mrdaju sa marginama za tu tekmu, prvo je bilo 211.5 i bio sam zicer da ide under, pa su stavili 203.5 i sad evo 205.5? šta odigrati tu ipak under? od igrača monroe 16.5 over?šta je s LBJ 27.5? Love 18.5 under?
hvala
cudna ekipa taj Detroit, nije po ovoj margini ali uopceno imaju omjer u bobu over/under (igrali 29 ut.) znaci samo jedna ut. razlika , pa ti sad vidi.
proslu ut. su perfektno gadjali protiv Pacersa, imaju u nizu 4 ut. sa overom, idu 4 ut. sa 100+ itd.
po zakonu brojeva, red je za under.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
i mene vuče na under ali mi nije fora to igrati
ma da iako ne volim igrati undere, odlučio sam se za underašku tekmu, sve under pa šta bude
LBJ 27.5 under 1.85
Love 18.5 under 1.95
Cleveland 107.5 under 1.85
ipak nisam ja za NBA, mišljena su dobrodošla ima li šanse

ma da iako ne volim igrati undere, odlučio sam se za underašku tekmu, sve under pa šta bude
LBJ 27.5 under 1.85
Love 18.5 under 1.95

Uvijek ima šanse, samo što su ti tu šanse minimalne. S obzirom da nema Irvinga, LBJ i Love će morati povući i jedan 99% ide preko.zgmiky je napisao/la:
LBJ 27.5 under 1.85
Love 18.5 under 1.95
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Love ako krene 1/4 blijedo, ostaje ispod
, dok vec za Jamesa se ne moze reci, on u jednoj qtr. moze ubaciti 15p
problem je sto Love ne igra mnogo odbranu, a sutira za 3p cesto... nezgodno, da igra Irving, ali ovako ?

problem je sto Love ne igra mnogo odbranu, a sutira za 3p cesto... nezgodno, da igra Irving, ali ovako ?
Zadnja izmjena: dr.van nostrand, dana/u 28 dec 2014, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
-
- Kontakt:
Ja sam mu Clutch rekao dobitni, a on kako hoće

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.