Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Kakva crna titula ovde treba jos godina i godina rada da se mozes borit za titulu,oscilacije u svakoj gotovo utakmici nego ako se zadrzi 3 mjesto proslavit ko titulu i napasti trziste jer kad vidim ove u zadnjoj evansa i mcnera budem sretan sto smo i 3,krila nemamo nikako,di marija izgleda tesko moze da igra 10 utakmica u engleskoj da se nepovrijedi nazalost 3 mjesto ko dupla kruna
tacno tako ove 2 utakmice je odigrao na vrhunskom nivou i sam sam ga kritikovao zbog staticne igre i gusenja lopte ali sad igra sjajnotajger je napisao/la:Mata napokon igra odlicno ne vraca lopte unazad vec gura naprijed samo tako

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Na kraju samo mozemo zaliti za propustenim sansama, nisam zadovoljan sa bodom ovo smo trebali pobjedit, ali idemo dalje mi smo mufc.... 

04.10.2009 !!
-
- Kontakt:
Evo Chelsea 1-1.mislim da ligu osvaja City,ljudi fkt metu
Falio mam je beznjak,Roo je neodgovoran bio,puno puta je Carrick sam ostao. Mata WC .
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Bod je dobar s ovako teška gostovanja, u 1.poluvremenu smo trebali voditi i onda bi nam u nastavku bili mnogo lakše igrati, na kraju nas je malo Tottenham stisnuo ali bez značajnih prilika, 0-0 zadovoljavajuće za oboje. Okrećemo se sada Stokeu koji treba pasti
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
-
- Kontakt:
Kakvi kiksevi mi smo i zadovoljni bodom kod Tottenhama, City-Burnley 2:2 ,Soton-Chelsea 1:1 da smo uzeli tri boda danas bili bi u potpunosti u borbi za titulu ali sta je tu je idemo dalje!
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Da hocemo izgubiti jos 5 utakmica zaredom, samo radi ovih glory huntera i sanjara o tituli. Naravno da se treba uvijek ciljati na prvo mjesto, ali ne mozes preskociti 4, 3 ili drugo mjesto, kada si prethodne sezone bio 7.
-
- Kontakt:
Ja nmg prezalit 2 boda protiv Vile i danas 2.pa bili bi im za vratom cccc
- OnlyUnited
- Kontakt:
52 razlicite povrede do sada, Luj izveo isti sastav kao na proslom mecu, sto je naravno prvi put ove sezone. Kao rezultat povreda igraci poput Shawa, Rafe, Radamela, Smalla, nisu u stanju potpune spremnosti i normalno je da ce pasti tokom utakmice. Onda bez Andera, Angela, cije prisustvo bi mnogo znacilo.
Unatoc svemu, serija od 8 meceva bez poraza..
Sumiranjem prilozenog, mozemo biti sretni sto se na pola nalazimo na odlicnom 3. mjestu.
Unatoc svemu, serija od 8 meceva bez poraza..
Sumiranjem prilozenog, mozemo biti sretni sto se na pola nalazimo na odlicnom 3. mjestu.
- Ed Woodward for Prime Minister !
-
- Kontakt:
Tako je Only.Moramo samo nastaviti u ovom ritmu.Stoke mora pasti
Tottenham je jak protivnik, pogotovo kuci i kada su u seriji a ti imas probleme s povredama, i to velike. Ja najvise zalim za prvom tekmom protiv Swansea gdje smo mogli dobiti te bodovima protiv Burnelya, najslabija ekipa u ligi sigurno, i Leicestera kojeg smo imali u saci a onda se milion i jedna stvar desila i oduzela nam pobjedu. Za tim bodovima treba zaliti, to su ekipe i utakmice koje MORAS dobijati, Villa i Tottenham na strani su uvijek teski protivnici.MrParanoic je napisao/la:Ja nmg prezalit 2 boda protiv Vile i danas 2.pa bili bi im za vratom cccc
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
Ma znam al trebao se iskoristit crveni,a danas bar dvije od mnogo sansi u prvom.Znam i ja da ko su Vila i Spursi,al kazem moglo se.O Burnleyu i Lesteru ne zelim se sjecati
Znali neko sta je sa Herrerom?
Zeljeznicar! 1921 !

Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 28 dec 2014, 21:12, ukupno mijenjano 3 puta.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Nema potrebe za kukanjem, ovo je jednostavno "jedna od onih utakmica". Sve je bilo super u prvih 60 minuta, jedan krasan, dominantan UTD kakav godinama nismo gledali, 7-8 zicer šansi i... ništa:ništa. Džaba RVP, džaba Wayne, džaba Radamel, jednostavno nije bio naš dan. Nekada nam se moralo vratiti za ove utakmice ala Arsenal, gdje smo iz jednog šuta zabili dva gola. Sreća pa oni nisu smjestili neku frljoku, ovako dobar bod. Pomaže to što su i konkurenti kiksali, tako da osta ista meta isto odstojanje. Uglavnom, sve su ovo dječije bolesti, još je ovo projekat koji se razvija. Bitno je da primarni cilj ne bude ugrožen.
Inače interesantne izjave trenera na post match presici, onako djeluje, bar meni, kao dosta zadovoljan sastavom, onako između redova bi se dalo čitati da nema ništa od onih ranije najavljenih daljih bombastičnih kupovina. Još naglašava da je sretan što je ovo 6. clean sheet Davida de Geae... Kakav je manijak, mogao bi on nama mjesto defanzivca kakvo krilo dovesti, pošto je po njemu odbrana OK...
P.S. Zna li ko šta je sa Valencijom, ja sam gledao na BT Sportu, komentator kaže da je izveden kao "precautionary measure" zbog ozljede, pa zna li ko šta je sad s njim?
Inače interesantne izjave trenera na post match presici, onako djeluje, bar meni, kao dosta zadovoljan sastavom, onako između redova bi se dalo čitati da nema ništa od onih ranije najavljenih daljih bombastičnih kupovina. Još naglašava da je sretan što je ovo 6. clean sheet Davida de Geae... Kakav je manijak, mogao bi on nama mjesto defanzivca kakvo krilo dovesti, pošto je po njemu odbrana OK...
P.S. Zna li ko šta je sa Valencijom, ja sam gledao na BT Sportu, komentator kaže da je izveden kao "precautionary measure" zbog ozljede, pa zna li ko šta je sad s njim?
Jedne Norveske novine tvrde da je mali Ødegaard u Manchesteru i da ce posjetit i United i City. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Taj mali odradi turneju Bogami.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Mah proputova svijeta pa ce da izabere valjda, svaki dan negdje drugo a novinari, pogotovo ovi nasi, sve levat do levata, gdje god se pojavi oni vriste o iznenadnom obrtu. 
Herrera spreman za Stoke.

Herrera spreman za Stoke.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Toga nema gdje nije bilo u Minhenu, Madridu, Zagrebu, Milanu, Moskvi, Liverpulu, Becu evo sada u MancesteruCartman je napisao/la:Jedne Norveske novine tvrde da je mali Ødegaard u Manchesteru i da ce posjetit i United i City.

X
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.