FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisam pisao ovdje podugo, nemam nekog razloga, ništa se ne dešava, svi sve znaju, ali se ni to ne dešava, i tako...
Htio sam samo prokomentarisati forum i teme na njemu. Teme Saraj'va i Želje. Ima ona jedna turbo folk tema što je napravljena da pobudi ono najgore u ljudima i da se tu vrijeđaju i pljuju, a ne da raspravljaju. Onda imaju ove dvije. I one isto. Jbte led 15 ljudi sve skupa je na sve tri teme ispisalo 500 stranica mrtvih gluposti. I onda u jednom od momenata dana krene nešto normalno da se piše, da se piše o ova dva kluba i opet neki od petnaestak indijanaca uleti i... krah. Evo uleti čovjek ovdje i napiše nešto što uopšte nije provokatorski i svi se (pa i ja nekim dijelom) uhvatimo za to. Pustite čovjeka, nemojte ga niti bilo koga provocirati, nije on napisao ovo da provocira garant. Čak se smijem i zakleti u to. Čovjek je samo izuzetno ljut, i onda konta u svojoj glavi "ma pitari su krivi za ovo, sad ću ja njima reći ovo je vama najveći uspjeh, eto otišao je, jel vam drago!?" (grcajući u suzama od muke). Kriva CIA, KGB, kenguri, Srbi, elekroprivreda, svi. Evo ja sve nešto kontam o tome, ali Sarajevu je isto, i sa Amarom i bez njega, sa Karačićem i bez njega, nama preostaje da se uradi još mnogo, mnogo posla i da se ovaj klub gura naprijed. Nisam ja od onih koji ispisuju komentare "mi imamo milijarde", jer sam jako svjestan da je to SF i da takva izjava nema mjesta. Konačno u klubu imamo prave ljude koji rade pravi posao i konačno i očekujem nešto pozitivno. Mnogo se uradilo za nepunu godinu dana i tako treba da se nastavi, čak još jače i intenzivnije. Nismo mi u nešto bogzna boljoj situaciji od drugih klubova, ali kad se pogleda realno iz situacije u kakvoj smo bili prije 5-6 godina ovo je ultra. Pogotovo stvari koje su urađene po pitanju organizacije i stabilizacije kluba, i ne smije biti stajanja, i ne smije nam ništa značiti to što su drugi u bilo kojem aspektu oslabljeni.
Elem sviđa mi se ovo što se priča za Pirića, jer je momak realno veliki potencijal, a očito je ideja da mi dovedemo sve najpotencijalnije igrače iz lige i damo im priliku da se nadograde i promovišu taj svoj potencijal na najbolji mogući način. Sretni vam svima ovi hladni posljenji dani 2014-te!
Htio sam samo prokomentarisati forum i teme na njemu. Teme Saraj'va i Želje. Ima ona jedna turbo folk tema što je napravljena da pobudi ono najgore u ljudima i da se tu vrijeđaju i pljuju, a ne da raspravljaju. Onda imaju ove dvije. I one isto. Jbte led 15 ljudi sve skupa je na sve tri teme ispisalo 500 stranica mrtvih gluposti. I onda u jednom od momenata dana krene nešto normalno da se piše, da se piše o ova dva kluba i opet neki od petnaestak indijanaca uleti i... krah. Evo uleti čovjek ovdje i napiše nešto što uopšte nije provokatorski i svi se (pa i ja nekim dijelom) uhvatimo za to. Pustite čovjeka, nemojte ga niti bilo koga provocirati, nije on napisao ovo da provocira garant. Čak se smijem i zakleti u to. Čovjek je samo izuzetno ljut, i onda konta u svojoj glavi "ma pitari su krivi za ovo, sad ću ja njima reći ovo je vama najveći uspjeh, eto otišao je, jel vam drago!?" (grcajući u suzama od muke). Kriva CIA, KGB, kenguri, Srbi, elekroprivreda, svi. Evo ja sve nešto kontam o tome, ali Sarajevu je isto, i sa Amarom i bez njega, sa Karačićem i bez njega, nama preostaje da se uradi još mnogo, mnogo posla i da se ovaj klub gura naprijed. Nisam ja od onih koji ispisuju komentare "mi imamo milijarde", jer sam jako svjestan da je to SF i da takva izjava nema mjesta. Konačno u klubu imamo prave ljude koji rade pravi posao i konačno i očekujem nešto pozitivno. Mnogo se uradilo za nepunu godinu dana i tako treba da se nastavi, čak još jače i intenzivnije. Nismo mi u nešto bogzna boljoj situaciji od drugih klubova, ali kad se pogleda realno iz situacije u kakvoj smo bili prije 5-6 godina ovo je ultra. Pogotovo stvari koje su urađene po pitanju organizacije i stabilizacije kluba, i ne smije biti stajanja, i ne smije nam ništa značiti to što su drugi u bilo kojem aspektu oslabljeni.
Elem sviđa mi se ovo što se priča za Pirića, jer je momak realno veliki potencijal, a očito je ideja da mi dovedemo sve najpotencijalnije igrače iz lige i damo im priliku da se nadograde i promovišu taj svoj potencijal na najbolji mogući način. Sretni vam svima ovi hladni posljenji dani 2014-te!
Mogli su i onog Senegalskog napadaca , klupskog kolegu od Begovica.Sabinho je napisao/la:Pa golmansko.Benko je napisao/la:kakvo pojačanje?Sabinho je napisao/la:Bravo za pojacanje, treba samo tako nastaviti.
Kazu da je zayeban za protivnike.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Svi pricaju za Borjana da ne moze doci bez obestecenja, ima valjda ugovor do martasimon je napisao/la:Piric je mlad i kvalitetan golman i njegovo dovodzenje bi bio dobar potez ali nama treba iskusniji golman na golu neka dovedu Kelavu i Pirica i nema zime
Mada ja se jos nadam Borjanu.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ja nemam nista protiv Ako Piric potpise zanas na 5 godina..ko ga **** plakalo on I bandovic nek se bore za 1 ko se izbori IDE nago ko bude drugi najbolji klupa Treci IDE u visoko (zato smo bosnu v kupili) Ako Piric bude stjero Bandovica I bude Branio sve utakmice ( imamo 20 utakmica ) Sasvim dovoljno da se uigra I dokaze dalije dobar za evropu ili nije.Posto ovde je vecina (ja Nisam) zadovoljani sa bandovicem sto se tice nase lige . Ja Sam siguran da je Pirija bolji od njega dalije toliko bolji da brani u ls ili el to se moze procjenit za 20 utakmica..Ako nebude bolji od bandovica uradit ko sloboda ne placat ga I nek trazi raskid ugovora u nsbih I zdravo..
Ubjeden Sam da ce mo za godinu Dana abd potpisivati igrace Kvaliteta Saida po 5 godina,...
Ubjeden Sam da ce mo za godinu Dana abd potpisivati igrace Kvaliteta Saida po 5 godina,...

ako bandovic ostane na golu mi se mozemo halaliti sa titiulom... svaka utakmica gdje je malo veci pritisak lik pravi pizdarijePitar6785 je napisao/la:Ja nemam nista protiv Ako Piric potpise zanas na 5 godina..ko ga **** plakalo on I bandovic nek se bore za 1 ko se izbori IDE nago ko bude drugi najbolji klupa Treci IDE u visoko (zato smo bosnu v kupili) Ako Piric bude stjero Bandovica I bude Branio sve utakmice ( imamo 20 utakmica ) Sasvim dovoljno da se uigra I dokaze dalije dobar za evropu ili nije.Posto ovde je vecina (ja Nisam) zadovoljani sa bandovicem sto se tice nase lige . Ja Sam siguran da je Pirija bolji od njega dalije toliko bolji da brani u ls ili el to se moze procjenit za 20 utakmica..Ako nebude bolji od bandovica uradit ko sloboda ne placat ga I nek trazi raskid ugovora u nsbih I zdravo..
a ne znam sto se nerviram kad nece ostati

Evo i hareta

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:

Zato svi placu i jaucu sto mi imamo Tana za amidzu

- egocentrik
- Kontakt:
Iz dana u dan postajemo ozbiljniji kolektiv, firma.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
lafomamone je napisao/la:
Zato svi placu i jaucu sto mi imamo Tana za amidzu
Jako mocno mi djeluje trening kamp na Butmiru.Ima dosta zemlje,tri velika i jedan mali fud.teren.Onda dvorana,parkovi,teniski tereni,hotel itd.itd.Daj boze da nas 8 mil
km pokrije.
Pocinjemo da licimo na evropski klub,jer ovo je uslov da klub u buducnosti jos vise napreduje.
http://www.futbolprimera.es/2014/12/28/ ... dores-2014" onclick="window.open(this.href);return false;
20-to mjesto.

20-to mjesto.

1946
To onaj crnac sto nikako da zaigra ?

jojjjj bolji od Benke od prije 2 godine. Sad ce inter i borrusija da se pobiju oko njega. A ne treba gaa puszit ispod 8 mil e. go po utakmici strasan igrac hahhahahah
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
U kakvom su stanju sadasnji tereni u Butmiru, mozda se nece morati sve novo praviti. I red bi bio da klub da Paji neku funkciju u klubu za rad sa mladim, ako ce mu vec uzeti terene.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Re: Odg: FK Sarajevo
Cuj uzeli mu terene.
Pa ako neplacas kiriju naravno da ces nogu dobiti.Da Sarajevo nije uzelo terene ,i ponudilo najviše para,uzeo bi Gracić ili neko drugi.Kad je pred.Zelje - Zujo kaparisao iste.Da su anamo oni uzali to bi bilo onako fer posteno.Jos se ispasti da smo fakat uzeli/oteli kako to dušmani zele podmetnuti.
Ja bi Paji ,zabranio na tribine Koseva da dolazi.

Pa ako neplacas kiriju naravno da ces nogu dobiti.Da Sarajevo nije uzelo terene ,i ponudilo najviše para,uzeo bi Gracić ili neko drugi.Kad je pred.Zelje - Zujo kaparisao iste.Da su anamo oni uzali to bi bilo onako fer posteno.Jos se ispasti da smo fakat uzeli/oteli kako to dušmani zele podmetnuti.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 29 dec 2014, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
- odmazda
- Kontakt:
Nešto razmišljam istražujem gledam klipove ovog pirica malog kvalitetan je ovo golman... Ali opet u drugu ruku radi deje mene strah svakog narednog koji stane medju stative... Strah je čudo!
odmazda je napisao/la:Nešto razmišljam istražujem gledam klipove ovog pirica malog kvalitetan je ovo golman... Ali opet u drugu ruku radi deje mene strah svakog narednog koji stane medju stative... Strah je čudo!
A tek mu je 20 god i 5 mjeseci.Reprezentivac a sigurno nije skup.Uzeli bi lovu na njemu.
Nisam toliko informisan, par puta sam nesto procitao u novinama kako se Paja zali. On je ipak legenda Sarajeva, ne biste ga se trebali lako odreci.amypitar je napisao/la:Cuj uzeli mu terene.
p.s. Ja sam od onih koji se raduju bilo kakvom vecem uspjehu i Zeljeznicara i Sarajeva. A ovaj kamp je ogroman uspjeh uprave Sarajeva.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Ne bi meni Paja "ugrozeni" sto smo kuka po medijima nikad vise prisao FK Sarajevu!! Kakav je cudi me da nije negdje u medijima do sada rekao: "ovo mi rade jer sam srbin". Do sada se pozivao na taj fazon vise puta.bulbasor je napisao/la:U kakvom su stanju sadasnji tereni u Butmiru, mozda se nece morati sve novo praviti. I red bi bio da klub da Paji neku funkciju u klubu za rad sa mladim, ako ce mu vec uzeti terene.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- odmazda
- Kontakt:
Bruda bi što posto... A eto aj da kažemo ovako da je ovaj transfer gotov njemu sloboda nije dala plata on sudsku tužbu protiv podnio dobit će raskid ugovora i logično gdje će doći? Kod nas... Al ajde sačekajmo još... Samo opet kažem meni sada da Buffon bude na golu koliko god je to klasa strah.... Zato bandovic ne treba da brani on je divljak frajer skida što ni jedan ne bih a onda ga samo jedna preleti i ciao a more... Strah hahahamypitar je napisao/la:odmazda je napisao/la:Nešto razmišljam istražujem gledam klipove ovog pirica malog kvalitetan je ovo golman... Ali opet u drugu ruku radi deje mene strah svakog narednog koji stane medju stative... Strah je čudo!
A tek mu je 20 god i 5 mjeseci.Reprezentivac a sigurno nije skup.Uzeli bi lovu na njemu.
Dobro dan (jutro) braco.Ne moze se docekati da se Ibrak vrati sa odomora i da nas obraduje.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, Fouzi1, Giuseppe1, James1987, kosevodom, muhamedhulk, skoJaa, Zigazaga i 82 gosta.