sad si banovan hehehe vidimo se heheundefined007 je napisao/la:Možda je @aco nervozan i tužan otišao mu plemenski poglavica.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo Sarajevo
- bordoakapitar
Hvala @hilmo i slazem se da je trebalo biti u velikoj dvorani...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa nemoj ga @aco brate zastalno banovat, dosta mjesec dana opamenut ce se. 

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Nemojte ljudi da dozvolimo da ova tema bude uništena kao 2010. i 2011. godine.
Ignorišite trollove i provokatore, držite se teme i neće biti problema.
Ignorišite trollove i provokatore, držite se teme i neće biti problema.
Ne znam zasto su ti neki od navedenih anonimusi, pa to su isto djeca Sarajeva. Samo sto nazalost zbog tadasnjeg stanja u klubu nikad nisu imali priliku da zaigraju u prvom timu. Za neke od njih kvalitet je bio neosporan, ali nazalost znamo svi kakvo je stanje bilo. Drago mi je sto barem na ovaj nacin dobiju priliku da zaigraju za Sarajevo koje sigurno nose u srcu, a i za svoje Sarajevo u kojem su proveli svoje djetinjstvo igrajuci i boreci se da na kraju dobiju nista zbog par supaka. Naravno, njihov kvalitet danas nije ni blizu kao sto je mogao biti da su imali trening redovan i sve sto su trebali imati sa prvim timom. Svakako greska koja je tada napravljena se ne moze lijeciti, ali se moze sprijeciti i zato danas mi imamo nasu akademiju i imati cemo ako Bog da nas trening kamp.hilmo je napisao/la:Ma ovdje ima svega, od igrača prvog tima koji su na posudbama (Čulov i Hrelja), igrača koji su ponikli kod nas a sad su u drugim klubovima (Handžić i Čizmić), igrača drugih klubova (Bašić i Fočić), mlađih kadeta OP FKS (Buljugić), do nekih anonimusa (Smajić, Dizdarević, Kovač i Prljača), trenera golmana (Ibro naš).shzna je napisao/la:Ma šta ste odmah zapeli za to torpedo, zayebavam se malo![]()
@Hilmo hvala![]()
Pretpostavljam da su vam to juniori? Ili?
A za Teparića nek se zapitaju oni koji su ga prijavili za učešće![]()
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
-
- Kontakt:
Ljudi dragi vidite da oni rade zajedno ovi provociraju a ovaj nazovi adminn banuje to je njihov dogovor ne nasjedajte na provokacije okrenute se nama je.bo njih.
- BoskoAntic
- Kontakt:
Meni fkt nije jasno koga danas jedan štrumf može isprovocirati
Gledam sad na TV-u gost Savo Milošević, kuka kako je stanje klubova u Srbiji alarmantno, i da se podhitno MORAJU pronaći načini kako dovesti investiatore, kako je privatizacija jedini izlaz...Naravno, ni oni nemaju zakon za privatizaciju klubova...I onda skontam kako mi još nismo svjesni šta smo uradili, i koliki korak naprijed sa ovim statutom i pronalaskom Tana, o akademiji da ne pričam
Stoga, uživajte pitari!

Gledam sad na TV-u gost Savo Milošević, kuka kako je stanje klubova u Srbiji alarmantno, i da se podhitno MORAJU pronaći načini kako dovesti investiatore, kako je privatizacija jedini izlaz...Naravno, ni oni nemaju zakon za privatizaciju klubova...I onda skontam kako mi još nismo svjesni šta smo uradili, i koliki korak naprijed sa ovim statutom i pronalaskom Tana, o akademiji da ne pričam

Stoga, uživajte pitari!

U INAT SVIMA 1946
-
- Kontakt:
Strumfovi se pukli totalno, sinoc u kafani sam dvojicu levata uspio zavaditi oko ove ublehe sto se ispali ko u ratu
odmaknes se sa strane i uzivas

odmaknes se sa strane i uzivas

Ma pametan covjek.To je danas svakodnevnica.Nema vijesti gdje ne objave kako je neko pokupio lovu i razgulio iz neke firme,a radnike ostavio na cjedilo.Dok je bilo para od Dzeka,kasnije od Evrope i prodaje igraca,Amar je bio tu.Sad kad vise nema sta da se uzme ,digao sidro kao i vecina u ovoj državi.Ništa cudno ko zna Amara.
- franklampard8
- Kontakt:
Ne shvatam ni ja ovo.BoskoAntic je napisao/la:Meni fkt nije jasno koga danas jedan štrumf može isprovocirati![]()

1946
Ne kontam vasu potrebu da se na ovoj temi govori o nekim ljudima koji nemaju veze sa FK Sarajevo. Pustimo sve druge ovdje smo bitni samo mi.
@r3m1
Meni su anonimusi, jer su iz onog perioda kada se bas i nije znalo puno, bar se medijski nije o tome pisalo, o omladincima. Ove neke koji su napravili nesto vise sam svakako zapamtio, ali ostale
, mislim logicno je da iz jedne ne mogu svi biti poznati.
I meni je drago da su neki dobili priliku da bar na ovaj nacin nose dres kluba u kojem su poceli. Evo recimo Hrelja se cijeli dan na instagramu hvali kako je lijepo opet biti u najdrazem dresu.
@r3m1
Meni su anonimusi, jer su iz onog perioda kada se bas i nije znalo puno, bar se medijski nije o tome pisalo, o omladincima. Ove neke koji su napravili nesto vise sam svakako zapamtio, ali ostale

I meni je drago da su neki dobili priliku da bar na ovaj nacin nose dres kluba u kojem su poceli. Evo recimo Hrelja se cijeli dan na instagramu hvali kako je lijepo opet biti u najdrazem dresu.
Ovo je vas najveci uspjeh od 2007. odlazak Amara Osima iz Zeljeznicara !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
A sto bas od 2007, nije ni titula bog zna sta u poredjenju sa ovimElegant je napisao/la:Ovo je vas najveci uspjeh od 2007. odlazak Amara Osima iz Zeljeznicara !

da ti Bog podari bolju pamet, porediti nekog amawa sa covjekom koji ima milijarde, nema smislaElegant je napisao/la:Ovo je vas najveci uspjeh od 2007. odlazak Amara Osima iz Zeljeznicara !
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dajte decku vode i secera.Elegant je napisao/la:Ovo je vas najveci uspjeh od 2007. odlazak Amara Osima iz Zeljeznicara !

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
ma ne znam sto se raja bezz brine oko ovih turnira to i jest da se malo raja opusti i zeza .prvo je meho zabranio da igraju igraci na koje on racuna to znaci i akademici i prvotimci znaci morao je neko igrati ,meni je ova nasa ekipica baš bila ok za raju 

BeSha1992 je napisao/la:da ti Bog podari bolju pamet, porediti nekog amawa sa covjekom koji ima milijarde, nema smislaElegant je napisao/la:Ovo je vas najveci uspjeh od 2007. odlazak Amara Osima iz Zeljeznicara !
Kad ode covjek sa milijardama onda cemo pricati, pa cemo vidjeti kome ce trebati secer i voda.Sarajlijc@ je napisao/la:Dajte decku vode i secera.![]()
![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant je napisao/la:BeSha1992 je napisao/la:da ti Bog podari bolju pamet, porediti nekog amawa sa covjekom koji ima milijarde, nema smislaElegant je napisao/la:Ovo je vas najveci uspjeh od 2007. odlazak Amara Osima iz Zeljeznicara !Kad ode covjek sa milijardama onda cemo pricati, pa cemo vidjeti kome ce trebati secer i voda.Sarajlijc@ je napisao/la:Dajte decku vode i secera.![]()
![]()

Ti si opet šampion !
-
- Kontakt:
Zasto da ode? Zasto ne bi zelio da i vama dodje jedan takav?Kad ode covjek sa milijardama onda cemo pricati, pa cemo vidjeti kome ce trebati secer i voda.
Zasto kiptis od ljubomore?
Ma naravno da je OK ekipica, nego eto pokrenula se prica s prosle stranice ko je za nas nastupao pa smo tako razvezali na dugo i na sirokobordobijeli je napisao/la:ma ne znam sto se raja bezz brine oko ovih turnira to i jest da se malo raja opusti i zeza .prvo je meho zabranio da igraju igraci na koje on racuna to znaci i akademici i prvotimci znaci morao je neko igrati ,meni je ova nasa ekipica baš bila ok za raju

Vidite ljudi, @elegant je ovdje dosao s jednim ciljem a to je da uzurpira temu sa necim sto nema veze sa nasim klubom, vi ste ono levatski nasjeli, i onda cete se zaliti zasto administracija samo banuje nase, pa mora kad ne mozemo na jedan provokatorski post da ne odgovorimo. I sad ce se protezati prica sta ako Tan ode.
Sarajevo je postojalo i prije njega, a postojat ce i posle.
Pustite ih!!!