Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Zamora
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Zamora » 28 dec 2014, 02:57

Njemu je popucala kemija, osjeca se kao da je u tijelu 30+ a vidi samo pa ne moze potrcati a da ne :puke:

@kad_kako pa slikice su dokaz simpatizera barce :rol:
X

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 28 dec 2014, 03:00

kad_kako je napisao/la:Ah, poceli smo sa djecijim slicicama opet. :rol: Barcelonini 'navijaci' na internetu prednjace u ovakvih decinjastim ispoljavanjima misljenja. :clap:
Nenadjebivi su tom segmentu,mora im se priznati.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 dec 2014, 03:04

kad_kako je napisao/la:Ah, poceli smo sa djecijim slicicama opet. :rol: Barcelonini 'navijaci' na internetu prednjace u ovakvih decinjastim ispoljavanjima misljenja. :clap:
a vjeruj mi da Realovi fanovi najviše lijepe sličice, kad smo vec kod toga....posobne one homo- eroticne :shock: :mrgreen: ...uživaju postavljati slike obnaženog Ronalda ili Balea i diviti se njihovim mišićima, njihovim torzima, njihovoj muskulaturi...cak ih i nazivaju Apolonima :mrgreen:

ja stavim neciju sliku jednom ili dva put u godini, cisto iz provokativnih razloga :P

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 28 dec 2014, 03:08

Cuj homo- eroticne :rol: :facepalm:
X

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 28 dec 2014, 03:14

Jaran mi 'navija' za Barcelonu. Covjek na svoj FB profil postavio ja mislim sve i jednu mogucu sliku koju je nasao, Ronalda, u negativnom kontextu. :rol:
Postovanje treba zaraditi.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 28 dec 2014, 03:56

let3 :facepalm: :facepalm:

Statistički ovo Ronaldova najbolja godina? Apsolutno netačno. Možda radi trofeja, ali statistika ne. Ti se ovde samo sramotiš. Ronaldo je prošle godine postigao 69 golova, više nego ove godine.
Ronaldo nije u TOP 10, ti si svetski panj. Ronaldo postavlja standardne, kakve ni Leo Messi ne može da obori. Standarde kakve nijedan drugi nije imao, niti će imati. 60 golova, 4 godine zaredom, to niko uradio nije.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 dec 2014, 04:35

anonymousHD je napisao/la:let3 :facepalm: :facepalm:

Statistički ovo Ronaldova najbolja godina? Apsolutno netačno. Možda radi trofeja, ali statistika ne. Ti se ovde samo sramotiš. Ronaldo je prošle godine postigao 69 golova, više nego ove godine.
Ronaldo nije u TOP 10, ti si svetski panj. Ronaldo postavlja standardne, kakve ni Leo Messi ne može da obori. Standarde kakve nijedan drugi nije imao, niti će imati. 60 golova, 4 godine zaredom, to niko uradio nije.

helem
pored toga što me nicim izazvan mučki iza leđa uvaljuješ na ona infantilna glasanja za nekakve kante godine :facepalm: (valja ti to predstavlja neko zadovoljstvo), poceo si me bespotrebno i javno vrijeđati u naletima bijesa oko potpuno efemernih stvari :shock: ....ovo prvo ti ne mogu zabraniti, al' ovo drugo ti bar mogu uskratiti.

nemam drugog izbora - ideš zasluženo na trajnu ignore listu , kao i tvoji predhodnici koji imaju problema sa kulturom dijaloga i uvažavanje tuđeg mišljenja.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 28 dec 2014, 08:33

Eto ti pricaj o kulturi dijaloga a dodjes nam na temu i kazes da se Messi 'ladno popisao po nasem "bozanstvu", jos postavis hinjsku sliku kako nas apollon skruseno kleci ispred katalonskog hemijskog otpada. Vjerujem u provokatorske svrhe, jer si i sam svjestan da je to sto govoris samo plod frustracija :p
naprijed rejal

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 28 dec 2014, 11:30

let3 je napisao/la:
Kraljeva najlošija sezona je statisticki u rangu Ronaldove najbolje ;) ....time je sve receno, pretpostavljam....
kako je 69 golova ronalda u rangu 45 messija :?: jes to bjezo sa casova matematike :?:

let3 je napisao/la:
ne postoje dva :nene: ...postoji samo jedan najbolji igrac na svijetu, a i svih vremena uzgred receno...a Rona mu nije ni do gležnja, a kamoli do koljena
:shock:
zadnje dvije godine postoji samo jedan najbolji igrac na svijetu a to je ronaldo sto ce ti svaki moguci parametar fudbala pokazati i dokazati.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 28 dec 2014, 11:38

O cemu se ovdje raspravlja :lol:
mucki brkati provokator pokusava razbit idilicne praznike,sjedi dole u opoziciji mastaj o neovisnosti i svoga konja hvali, to ti je jedino preostalo :mrgreen:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 28 dec 2014, 12:10

schweinsteiger je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:Na jednoj strani imamo Casillasa koji je citavu svoju karijeru proveo na golu najveceg kluba na svijetu.
Onda imamo Buffona koji citavu karijeru brani u Juventusu,najtrofejnijem Italijanskom klubu.
I na kraju imamo Nojera za kojeg svijet zna od 2011 godine kad je presao u Bayern.U martu puni 29 godina.
(to su tri golmana koja se stalno porede ovdje)

Vidjenje forumskih bavaraca:"Ako vec nije,onda ce brzo bit najbolji golman svih vremena".
Ono sto je SAF rekao je bilo nakon utakmice sa Schalkeom.

Ono sto Ronaldo radi kao napadac,Neuer radi kao golman,postavljaju standarde.Simple as that.
Neuer tek ulazi u najbolje golmanske godine,a vec je bolji od obojice navedenih i ako nastavi ovako braniti sigurno ce postati najbolji ikada.

Zlatnu loptu ce osvojiti Ronaldo,to je jasno kao dan.Odavno ovu nagradu ne osvajaju oni koji su i zasluzili,vec je osvajaju,bas kao sto je Neuer rekao,igraci koji su "brendovi".
Da se ja pitam,Zlatnu loptu bi ove godine osvojio Ramos,a prosle Lahm.Igraci koji konstantno igraju na najvecem nivou da im je prosjek igara na odlicnom i koji unazad nekoliko godina sa svojim reprezentacijama idu do zavrsnica na velikim takmicenjima,a na klupskom nivou svake sezone nesto osvoje,ali to sve pada u sjenu necijeg broja golova.
Koja kolicina kontradiktornosti u jedom postu :kafa:
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 28 dec 2014, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 28 dec 2014, 12:12

Sveti je napisao/la:Eto ti pricaj o kulturi dijaloga a dodjes nam na temu i kazes da se Messi 'ladno popisao po nasem "bozanstvu", jos postavis hinjsku sliku kako nas apollon skruseno kleci ispred katalonskog hemijskog otpada. Vjerujem u provokatorske svrhe, jer si i sam svjestan da je to sto govoris samo plod frustracija :p
Cuj hemijski otpad :lol: :lol: :lol:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 dec 2014, 14:15

Sveti je napisao/la:Eto ti pricaj o kulturi dijaloga a dodjes nam na temu i kazes da se Messi 'ladno popisao po nasem "bozanstvu", jos postavis hinjsku sliku kako nas apollon skruseno kleci ispred katalonskog hemijskog otpada. Vjerujem u provokatorske svrhe, jer si i sam svjestan da je to sto govoris samo plod frustracija :p
jedno je zayebancija i provokacija, a drugo vrijeđanje na licnoj bazu u nedostatku argumenata.

šta sad?? ti napišeš hemijski otpad za igraca koji je za dvije klase bolji od Kopitara i ja sad treba da te vrijeđam zbog toga :shock: jel to

pa ne pada mi na pamet...dovoljno smo obojica odgojeni i zreli da prevaziđemo te stvari ;)
ali necu dozvoliti da me neko vrijeđa i lijeci svoje frustracije samo zato što je zaljubljen u portugalskog firgoša.

i nije to nikakva hinjska slika, vec stroga cinjenica....to što vas istina uznemirava, nije moj problem, ali nije ni razlog da se vrijeđamo na personalnoj bazi.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 28 dec 2014, 14:20

Onda nemoj trollati bezveze.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 28 dec 2014, 14:22

let3 je napisao/la:
jedno je zayebancija i provokacija, a drugo vrijeđanje na licnoj bazu u nedostatku argumenata.

šta sad?? ti napišeš hemijski otpad za igraca koji je za dvije klase bolji od Kopitara i ja sad treba da te vrijeđam zbog toga :shock: jel to

pa ne pada mi na pamet...dovoljno smo obojica odgojeni i zreli da prevaziđemo te stvari ;)
ali necu dozvoliti da me neko vrijeđa i lijeci svoje frustracije samo zato što je zaljubljen u portugalskog firgoša.

i nije to nikakva hinjska slika, vec stroga cinjenica....to što vas istina uznemirava, nije moj problem, ali nije ni razlog da se vrijeđamo na personalnoj bazi.
buraz dao sam ti 4 boda za forumasa godine, razocaravas me :P mislio sam da ces skontat da se zayebavam, jer ja znam da ti sad trollujes jer ni sam,ne vjerujes da je omaleno bure hemikalija bolji od apolona :mrgreen:
naprijed rejal

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 dec 2014, 14:31

hajd dobro Svetac, necu vas dalje ubjeđivati ko je jedini Kralj fudbala pošto ima i finih ljudi ovdje....ne bih da forsiram rijeku uzvodno :mrgreen:
da ne širimo dalje pricu, ima ona od Kolonije gdje ide refren Na tronu može biti samo jedan :tralala:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 28 dec 2014, 14:37

Boli nas **** ba za Mesom. Covjek fino napisa kako su Messi i Ronaldo dva daleko najbolja igraca svijeta cime se slaze citav svijet ali ti imas neki svoj pravac koji je i uzrok ove sto puta sazvakane diskusije.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 28 dec 2014, 15:47

Znam da je dosadno , al ima tema bas za ovo.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 28 dec 2014, 21:23

Raul_64 je napisao/la:Znam da je dosadno , al ima tema bas za ovo.
Ima eo popišali smo vas u basketu :kafa:

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 28 dec 2014, 21:28

anonymousHD je napisao/la:let3 :facepalm: :facepalm:

:facepalm: reci da se salis jer koliko ja znam 90% rekorda vlasnik je Messi
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.