@kad_kako pa slikice su dokaz simpatizera barce

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Nenadjebivi su tom segmentu,mora im se priznati.kad_kako je napisao/la:Ah, poceli smo sa djecijim slicicama opet.Barcelonini 'navijaci' na internetu prednjace u ovakvih decinjastim ispoljavanjima misljenja.
a vjeruj mi da Realovi fanovi najviše lijepe sličice, kad smo vec kod toga....posobne one homo- eroticnekad_kako je napisao/la:Ah, poceli smo sa djecijim slicicama opet.Barcelonini 'navijaci' na internetu prednjace u ovakvih decinjastim ispoljavanjima misljenja.
anonymousHD je napisao/la:let3![]()
![]()
Statistički ovo Ronaldova najbolja godina? Apsolutno netačno. Možda radi trofeja, ali statistika ne. Ti se ovde samo sramotiš. Ronaldo je prošle godine postigao 69 golova, više nego ove godine.
Ronaldo nije u TOP 10, ti si svetski panj. Ronaldo postavlja standardne, kakve ni Leo Messi ne može da obori. Standarde kakve nijedan drugi nije imao, niti će imati. 60 golova, 4 godine zaredom, to niko uradio nije.
kako je 69 golova ronalda u rangu 45 messijalet3 je napisao/la:
Kraljeva najlošija sezona je statisticki u rangu Ronaldove najbolje....time je sve receno, pretpostavljam....
let3 je napisao/la:
ne postoje dva...postoji samo jedan najbolji igrac na svijetu, a i svih vremena uzgred receno...a Rona mu nije ni do gležnja, a kamoli do koljena
Koja kolicina kontradiktornosti u jedom postuschweinsteiger je napisao/la:Ono sto je SAF rekao je bilo nakon utakmice sa Schalkeom.Dzoni je napisao/la:Na jednoj strani imamo Casillasa koji je citavu svoju karijeru proveo na golu najveceg kluba na svijetu.
Onda imamo Buffona koji citavu karijeru brani u Juventusu,najtrofejnijem Italijanskom klubu.
I na kraju imamo Nojera za kojeg svijet zna od 2011 godine kad je presao u Bayern.U martu puni 29 godina.
(to su tri golmana koja se stalno porede ovdje)
Vidjenje forumskih bavaraca:"Ako vec nije,onda ce brzo bit najbolji golman svih vremena".
Ono sto Ronaldo radi kao napadac,Neuer radi kao golman,postavljaju standarde.Simple as that.
Neuer tek ulazi u najbolje golmanske godine,a vec je bolji od obojice navedenih i ako nastavi ovako braniti sigurno ce postati najbolji ikada.
Zlatnu loptu ce osvojiti Ronaldo,to je jasno kao dan.Odavno ovu nagradu ne osvajaju oni koji su i zasluzili,vec je osvajaju,bas kao sto je Neuer rekao,igraci koji su "brendovi".
Da se ja pitam,Zlatnu loptu bi ove godine osvojio Ramos,a prosle Lahm.Igraci koji konstantno igraju na najvecem nivou da im je prosjek igara na odlicnom i koji unazad nekoliko godina sa svojim reprezentacijama idu do zavrsnica na velikim takmicenjima,a na klupskom nivou svake sezone nesto osvoje,ali to sve pada u sjenu necijeg broja golova.
Cuj hemijski otpadSveti je napisao/la:Eto ti pricaj o kulturi dijaloga a dodjes nam na temu i kazes da se Messi 'ladno popisao po nasem "bozanstvu", jos postavis hinjsku sliku kako nas apollon skruseno kleci ispred katalonskog hemijskog otpada. Vjerujem u provokatorske svrhe, jer si i sam svjestan da je to sto govoris samo plod frustracija :p
jedno je zayebancija i provokacija, a drugo vrijeđanje na licnoj bazu u nedostatku argumenata.Sveti je napisao/la:Eto ti pricaj o kulturi dijaloga a dodjes nam na temu i kazes da se Messi 'ladno popisao po nasem "bozanstvu", jos postavis hinjsku sliku kako nas apollon skruseno kleci ispred katalonskog hemijskog otpada. Vjerujem u provokatorske svrhe, jer si i sam svjestan da je to sto govoris samo plod frustracija :p
buraz dao sam ti 4 boda za forumasa godine, razocaravas melet3 je napisao/la:jedno je zayebancija i provokacija, a drugo vrijeđanje na licnoj bazu u nedostatku argumenata.Sveti je napisao/la:Eto ti pricaj o kulturi dijaloga a dodjes nam na temu i kazes da se Messi 'ladno popisao po nasem "bozanstvu", jos postavis hinjsku sliku kako nas apollon skruseno kleci ispred katalonskog hemijskog otpada. Vjerujem u provokatorske svrhe, jer si i sam svjestan da je to sto govoris samo plod frustracija :p
šta sad?? ti napišeš hemijski otpad za igraca koji je za dvije klase bolji od Kopitara i ja sad treba da te vrijeđam zbog togajel to
pa ne pada mi na pamet...dovoljno smo obojica odgojeni i zreli da prevaziđemo te stvari![]()
ali necu dozvoliti da me neko vrijeđa i lijeci svoje frustracije samo zato što je zaljubljen u portugalskog firgoša.
i nije to nikakva hinjska slika, vec stroga cinjenica....to što vas istina uznemirava, nije moj problem, ali nije ni razlog da se vrijeđamo na personalnoj bazi.
Ima eo popišali smo vas u basketuRaul_64 je napisao/la:Znam da je dosadno , al ima tema bas za ovo.
anonymousHD je napisao/la:let3![]()
![]()
Statistički ovo Ronaldova najbolja godina? Apsolutno netačno. Možda radi trofeja, ali statistika ne. Ti se ovde samo sramotiš. Ronaldo je prošle godine postigao 69 golova, više nego ove godine.
Ronaldo nije u TOP 10, ti si svetski panj. Ronaldo postavlja standardne, kakve ni Leo Messi ne može da obori. Standarde kakve nijedan drugi nije imao, niti će imati. 60 golova, 4 godine zaredom, to niko uradio nije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.