Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

ensadek
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la ensadek » 27 mar 2010, 19:03

A primili smo go zahvaljujući onom nesposobnom almuniji.A nije mi krivo što sam pao na kladionici koliko to što smo ga primili u 90 minuti.Bolje da je ostalo 0:0,nego ovako,jer je sad igračima opao moral pred barsalonu.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 27 mar 2010, 19:07

Nada posljednja umire... tako je i nama bilo kad smo igrali nerijeseno protiv Blackburna

Keep the faith

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 27 mar 2010, 19:17

QUARESMA 18<<< je napisao/la:Nada posljednja umire... tako je i nama bilo kad smo igrali nerijeseno protiv Blackburna

Keep the faith
e upravo ovako ... mora se sada u svaku ozbiljno uci jer svi mogu kiksati... a birmingham niko nije pobijedio (man,chel) a mi smo bili blizu :D
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 27 mar 2010, 19:59

sin3x je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:Nada posljednja umire... tako je i nama bilo kad smo igrali nerijeseno protiv Blackburna

Keep the faith
e upravo ovako ... mora se sada u svaku ozbiljno uci jer svi mogu kiksati... a birmingham niko nije pobijedio (man,chel) a mi smo bili blizu :D
Jesi siguran ?? :lol:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 mar 2010, 20:02

Lejlo :D misli na strani ih niko nije dobio :P :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 27 mar 2010, 20:06

sarajlija89 je napisao/la:Lejlo :D misli na strani ih niko nije dobio :P :D
Pa nek napise :lol: I mi smo bili blizu :mrgreen:

Nego, po prvi put u zivotu osjecam se kao navijac Arsenala - samo brojim povrijedjene,, :|
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 mar 2010, 20:09

a sta da tek za juve navijas...preko 60 povreda ove sezone prolse 70 i nesto :roll: :| :| ...

nego..kikso je danas arsenal...ipak nakon svega mislim da ne mogu bit prvaci...al eto..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 mar 2010, 20:13

jbg... stvarno jbg... šteta velika, imali smo ta 3 boda kod sebe al... 5 minuta produžit, i u 5 dat, heh...al dobro... Bože moj, ima još utakmica, iduća tekma je između Manchestera i Chelsea, nama bi pasao x :) a naravno, od sada pa nadalje nama samo pobjede odgovaraju...

Šteta :(

al kao što reče @quaresma, keep the faith...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 27 mar 2010, 20:15

sarajlija89 je napisao/la:a sta da tek za juve navijas...preko 60 povreda ove sezone prolse 70 i nesto :roll: :| :| ...

nego..kikso je danas arsenal...ipak nakon svega mislim da ne mogu bit prvaci...al eto..
Nakon ovog povratka sa mislim 7 bodova zaostatka stvarno ne da mi se rec da su otpisani ;) Raspored im je najlaksi, ali opet - sve zavisi od Chelsea i Manchestera.
Didier Drogba

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 mar 2010, 20:18

imali smo 11 bodova zaostatka za vama :)

Imamo puno lakši raspored, pogotovo u idućoj tekmi, jer tada prvi i drugi igraju međusobno i ako bude x onda Arsenal prilazi na manchesteru 3 a chelseau na 2 boda i opet je sve tu :) A onda imaju City i Tottenham da kažu svoje :)

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 27 mar 2010, 20:21

I to da vidim - jedan Gunners se nada da ce mu Pjetlici pomoc :mrgreen:

Ne znam koliko je realno ocekivat da i Chelsea i Manchester kiksaju :roll:
Didier Drogba

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 mar 2010, 20:22

ma nije to stvar rasporeda...u engleskoj nema lakih utakmica,arsenal ce prije dobit ove manje utakmice...nego...nemaju oni kako bi reko...mogu rec pobjednicki mentalitet ...ne znaju se nosit sa pritiskom i to ce ih kostat...mislim ja navijam za chelsea tamo al nemam nista protiv arsenala jer igraju najljepsi fudbal....uglavnom samo da manchester ne bude prvak pa se vi dogovorite u koji dio londona ce titula :D :P

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 mar 2010, 20:25

lejla je napisao/la:I to da vidim - jedan Gunners se nada da ce mu Pjetlici pomoc :mrgreen:

Ne znam koliko je realno ocekivat da i Chelsea i Manchester kiksaju :roll:
:oops: stidim se ovoga :) al jbg.sada od njih zavisimo, nažalost... sama sreća je to što i njima svaki bod treba :D

Sarajlija, vjeruj mi da bi i ja volio, ako već od dva zla moram birat, volio bi da u London dođe titula...

EH SAD ODOH GASIT KOMP I SVJETLA, SVIJEĆA RADI SVOJE, 60 MINUTA ZA SPAS PLANETE...

Pozz, kasnije se pišemo :)

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 27 mar 2010, 20:34

Chelsea igra još u gostima sa Unitedom, Tottenhamom i Liverpoolom! A nebi se čudio da prospu koji bod i na domaćem protiv od Boltona, Stokea ili Wigana.
United ide u goste Cityu, Blackburnu i Sunderlandu, a dolaze im Tottenham, Stoke i Chelsea.
Arsenal ide u goste Tottenhamu, Wiganu i Blackburnu, a dolaze im Wolvesi, City i Fulham.
Stanje na ljestvici:

United 72
Chelsea 71
Arsenal 68

Biti će jako zanimljivo. Ako United i Chelsea remiziraju u sljedećem kolu, a Arsenal dobije Wolvese bit će tjesnoooo do kraja.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 mar 2010, 20:51

Obistinjava se ono sto sam ja govorio kada su svi govorili da Arsenal ima najlaksi raspored od ostalog dvojica.Mozda samo po imenima klubova ali po ostalom ne.Kako ce im biti lagan raspored kada gostuju na mozda i najteza gostovanja lige White-Hart Lane,St.Andrews,Iwood Park.Po meni su to uz Goodison Park i Craven Cottage tri najteza gostovanja lige i zbog toga me ne cudi ovakav rezultat.nego sta je sa onim likovima na ovoj temi poput @paja patak,@cescinho i ostalih likova da nam pojasne o mesarima iz Birminghama,nepravdi sudije i o tome kako nema veze sto nisu osvojili tri boda jer njima titula nije bitna.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 27 mar 2010, 22:32

imas neke ljude koji vole klub.. a ne titule ja sam 10000% siguran da bih navijao za arsenal da zavrse kao leeds ... valjda chelski i man. nece ocupati kokosi a da mi hocemo :D ... nista jos mnogo do kraja ..
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 27 mar 2010, 22:35

Wenger: "Am I suggesting there were a lot of bad tackles? Leave me alone with that, for fuck's sake. :lol:

Jedva cekam da pogledam ovu pressicu. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 27 mar 2010, 22:39

"Razocarani smo. Imali smo pobjedu u rukama i sigurno je da smo si ovim remijem otežali izglede za naslov prvaka", izjavio je nakon 1:1 remija kod Birminghama Arsenalov menadžer Arsene Wenger.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 mar 2010, 23:03

Svi smo razočarani, teško gostovanje, da nije šta jest, bilo bi i puna kapa 1:1 al... Idemo dalje, Barca je iduća, treba tu igrat i zaboravit šta je se desilo, kasnije idu Wolves, koje treba lagano dobit, čekat kiks Chelsea i Man.UTD-a i to je to... Bože moj, ništa nije gotovo...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 mar 2010, 00:39

GunnerS je napisao/la:Svi smo razočarani, teško gostovanje, da nije šta jest, bilo bi i puna kapa 1:1 al... Idemo dalje, Barca je iduća, treba tu igrat i zaboravit šta je se desilo, kasnije idu Wolves, koje treba lagano dobit, čekat kiks Chelsea i Man.UTD-a i to je to... Bože moj, ništa nije gotovo...
Tu cemo tek da vidimo za kakve domete je spreman Arsenal u srijedu, kad vam u goste dodju najbolji igrac svijeta, zahuktali Ibro, najbolji vezni red na svijetu i najofanzivnija odbrana. Ako nas uspijete pobijediti starno svaka vam cast, mada mislim da ce Ibro i Messi barem po jedan uvaliti.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.