Sta vas vise boli qurac ko nam je kriv?Ne krivi niko ni tebe ni zelju,zato ne budi dosadan i odj sa temeamarpustahija je napisao/la:Eno , sad ' im uprava kriva fail
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Pa?Bice slijedece!MaliMemo je napisao/la:Kako stvari stoje ove godine za njih nece nikako biti evrope.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
na ovaj post bi bio iznerviran da mi je neko iz listice napsiao ili navijac zrisnjkog, al navijac kluba koji 6 godina evrope nije vidio, smijesno. ne brini se ti za nas kad smo najslabiji mi idemo u evropuMaliMemo je napisao/la:Kako stvari stoje ove godine za njih nece nikako biti evrope.
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
-
- Kontakt:
ne zelim.Napoli je napisao/la:Sta vas vise boli qurac ko nam je kriv?Ne krivi niko ni tebe ni zelju,zato ne budi dosadan i odj sa temeamarpustahija je napisao/la:Eno , sad ' im uprava kriva fail
Samo kazem, ne provociram, draze mi je da dva Sarajevska kluba igraju u Evropi nego ovi ostali sto su bogu iza nogu.Butmiran je napisao/la:Pa?Bice slijedece!MaliMemo je napisao/la:Kako stvari stoje ove godine za njih nece nikako biti evrope.
× Plava krv ispod koze ×
Garant je Nijaz kriv opet

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Nadam se.MaliMemo je napisao/la:Kako stvari stoje ove godine za njih nece nikako biti evrope.
I tako u nedogled dok se sve ne promjeni,ako treba 10 godina bez Evrope 10 godina samo da svi odu od prvog covjeka iz kluba,do zadnjeg igraca sa klupe,znaci svi kolektivno pa da se krene od 0 nek idu u p.m. nemislim svoje zivce prosipati radi nekoga ko nema sekunde obraza a oni bogami nemaju...tako da cu se sada ufatiti za k.u.r.a.c. kad kazu da im treba podrska

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ljut sam, uzasno ljut.
Imali smo tri gostovanja na kojim smo redovno dobro igrali, i bio sam siguran da cemo uzeti minimalno 4 boda.
Sad, kad se sjetim januara, priprema i nedovodjenja nikog, ne mogu da vjerujem u kakvoj sam zabludi bio kad sam mislio da se mozemo prosetati ligom bez ozbiljnijih priprema i pojacanja.
Svjestan sam ja da se moramo popraviti sto se igre tice, ali dal ce biti kasno poslije.
Imali smo tri gostovanja na kojim smo redovno dobro igrali, i bio sam siguran da cemo uzeti minimalno 4 boda.
Sad, kad se sjetim januara, priprema i nedovodjenja nikog, ne mogu da vjerujem u kakvoj sam zabludi bio kad sam mislio da se mozemo prosetati ligom bez ozbiljnijih priprema i pojacanja.
Svjestan sam ja da se moramo popraviti sto se igre tice, ali dal ce biti kasno poslije.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ovo je tema o FK Sarajevo, ako niste navijac pomenutog kluba i ako nemate sta reci o klubu, vec se naslađivati tuđoj nesreci, zaobiđite ovu temu,pustite ljude da prokomentarisu igru!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
evo ja sam iz travnika i bio sam na tekmii,,,realno sarajevo odavno nisam gledao losije,,,bez ijedne izgledne prilike,,bile su neke polu al stopostotne tesskoo,,navijacii fenomenalni kao i uvjek a posebna gesta od domacih navijaca kad smo skandirali Vedran Puljic ,,citav stadion je ustao i aplaudirao
svakaaa cast !!!!
da je barem na svim stadionima tako
svakaaa cast !!!!

Mozda ce ovaj poraz imati nesto pozitivno,a to je da Baljak,Alihodjic stariji i sin mu kao i Merdanovic,pa i Cala odlete!Ni Cala i njegova nevina faca nije bez grijeha,a posebno kad je trebalo dovoditi pojacanja gdje je moli i kumio da mu uprava dovede sina iz Rudara Kaknja tako da svi ostali vezni koji su se nudili Sarajevu nisu mogli proci.Basic Mensud,samo gleda da se uvali u Nogometni Savez,a Suman se fali da igracima redovna plata ,koda je on te pare dao,a ne igraci koji su se borili u Evropi.Alihodjic starij ide na posao i redovno uzima platu,a sina je obezbedio trener uz Calu i ,samo gleda kad ce ga uvaliti za prvog trenera.Baljak i Merdanovic oni se pomalo vozikaju traze smjestaj i terene prvom timu,a kako su pripremljeni to se vidi na tekmi nemogu 30 min.isrcati,ali briga navedene dvojice pored voznje po Bosni i Hercegovini uzimaju i dnevnice ovo jos malo sto je ostalo od Evrope.Dokle ovako i dokle ce Horde imati strpljenja ostaje da vidimo! 

Cala je izvukao maximum prosle godine iz ove (husrefove) ekipe.cena je napisao/la:Mozda ce ovaj poraz imati nesto pozitivno,a to je da Baljak,Alihodjic stariji i sin mu kao i Merdanovic,pa i Cala odlete!Ni Cala i njegova nevina faca nije bez grijeha,a posebno kad je trebalo dovoditi pojacanja gdje je moli i kumio da mu uprava dovede sina iz Rudara Kaknja tako da svi ostali vezni koji su se nudili Sarajevu nisu mogli proci.Basic Mensud,samo gleda da se uvali u Nogometni Savez,a Suman se fali da igracima redovna plata ,koda je on te pare dao,a ne igraci koji su se borili u Evropi.Alihodjic starij ide na posao i redovno uzima platu,a sina je obezbedio trener uz Calu i ,samo gleda kad ce ga uvaliti za prvog trenera.Baljak i Merdanovic oni se pomalo vozikaju traze smjestaj i terene prvom timu,a kako su pripremljeni to se vidi na tekmi nemogu 30 min.isrcati,ali briga navedene dvojice pored voznje po Bosni i Hercegovini uzimaju i dnevnice ovo jos malo sto je ostalo od Evrope.Dokle ovako i dokle ce Horde imati strpljenja ostaje da vidimo!
Kako je obavio zimske pripreme najbolje govore rezultati,ako sarajevo i dalje misli da se bori za izlazak u europu i eventualnu titulu,uprava mora napraviti brzi rez dok nebude kasno
P:S skoro od kada je potpisao sa onim meksikancima bira utakmicu koju ce igrati.
- sarajlija89
- Kontakt:
1.uprava je kriva sto nisu doveli pojacanja i suludo se bilo upustat u borbu za titulu samo sa 11 igraca...ove dvije-tri tekme su pokazale da smo se opravdano pribojavali povreda i kartona...jer nemamo dostojne zamjene..da ne govorim o blamazi koju su dopustili u "slucaju gavaric"
2. neshvatljiv odnos igraca,uvijek imaju nevjerovatnu podrsku...skoro svaka tekma na domacem terenu sto se tog tice i opet nista...to ne mogu shvatit...ja bi travu jeo kad vidim horde a ne igro i davo sve od sebe...
3. strucni stab..govorili sukako smo uigrani,da nam ne trebaju pripremne utakmice..i sta sad imamo...tim koji ima snage jedva za 45 minuta
dodaj jos nedostatak discipline u zadnje vrijeme...i stas ti ocekivat
a mi navijaci ginemo za nas klub,pa imaju li ti ljudi predstavu sta nama znaci FKS...
ako nemaju nikakvu drugu odgovornost onda bar moralnu prema ovim navijacima....ne zasluzujemo ovo

2. neshvatljiv odnos igraca,uvijek imaju nevjerovatnu podrsku...skoro svaka tekma na domacem terenu sto se tog tice i opet nista...to ne mogu shvatit...ja bi travu jeo kad vidim horde a ne igro i davo sve od sebe...
3. strucni stab..govorili sukako smo uigrani,da nam ne trebaju pripremne utakmice..i sta sad imamo...tim koji ima snage jedva za 45 minuta
dodaj jos nedostatak discipline u zadnje vrijeme...i stas ti ocekivat
a mi navijaci ginemo za nas klub,pa imaju li ti ljudi predstavu sta nama znaci FKS...

Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 27 mar 2010, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- bilino polje
- Kontakt:
ljudi imate upravu ka i mi iz zenice sve sami radnici al za privatne dzepove sta ces sutimo i gledamo pljacku klubova koji su po meni i najaci sto se tice navijaca finansija itd................... bruka i sramota za ...................
samo celik ale samo celik ale
Ko vam je u upravi dobro se ne borite za opstanal
crespo je napisao/la:Cala je izvukao maximum prosle godine iz ove (husrefove) ekipe.cena je napisao/la:Mozda ce ovaj poraz imati nesto pozitivno,a to je da Baljak,Alihodjic stariji i sin mu kao i Merdanovic,pa i Cala odlete!Ni Cala i njegova nevina faca nije bez grijeha,a posebno kad je trebalo dovoditi pojacanja gdje je moli i kumio da mu uprava dovede sina iz Rudara Kaknja tako da svi ostali vezni koji su se nudili Sarajevu nisu mogli proci.Basic Mensud,samo gleda da se uvali u Nogometni Savez,a Suman se fali da igracima redovna plata ,koda je on te pare dao,a ne igraci koji su se borili u Evropi.Alihodjic starij ide na posao i redovno uzima platu,a sina je obezbedio trener uz Calu i ,samo gleda kad ce ga uvaliti za prvog trenera.Baljak i Merdanovic oni se pomalo vozikaju traze smjestaj i terene prvom timu,a kako su pripremljeni to se vidi na tekmi nemogu 30 min.isrcati,ali briga navedene dvojice pored voznje po Bosni i Hercegovini uzimaju i dnevnice ovo jos malo sto je ostalo od Evrope.Dokle ovako i dokle ce Horde imati strpljenja ostaje da vidimo!
Kako je obavio zimske pripreme najbolje govore rezultati,ako sarajevo i dalje misli da se bori za izlazak u europu i eventualnu titulu,uprava mora napraviti brzi rez dok nebude kasno
P:S skoro od kada je potpisao sa onim meksikancima bira utakmicu koju ce igrati.
Tu si sto posto u pravu Skoro zna da kod Hordi ima kredit do zivota,ali mislim da i on vidi situaciju i da se poceo cuvati od povreda i bira kad ce igrati!
Tu si sto posto u pravu Skoro zna da kod Hordi ima kredit do zivota,ali mislim da i on vidi situaciju i da se poceo cuvati od povreda i bira kad ce igrati![/quote]
Kako na to gledaju njegovi saigraci,uzma pare ko i oni ,potpisao ugovor bas ga briga.
A oni ce ostaviti da vade sarajevo iz ovana
Kako na to gledaju njegovi saigraci,uzma pare ko i oni ,potpisao ugovor bas ga briga.
A oni ce ostaviti da vade sarajevo iz ovana
Njima super ,peru pare preko svojih firmi.fol ulazu u sarajevo.
Ma nisu samo tu pare u pitanju biti Predsjednik Sarajeva je biti faca, imati moc kao i medije, i sve ostalo sto ide, pa i napredak u karijeri!
Ne znam cemu se cudite, kad smo uzeli titulu i kad sam vidio da pehar prvaka stoji u restoranu ( bolje reci kafancugi) jednog od clanova uprave sve mi je bilo jasno. Nismo klub koji smo bili prije rata, samo kukamo,a nemamo nikakvog uticaja u savezu.
I navijaci su krivi da se razumijemo, Hadzibegica smo otjerali kao kera iz uprave prije par godina a puna nam usta bivsih asova. Sad kad ne ide i Skoro je supak.Sta hocemo,kad je sve postavljeno naopako,krajnji ishod i moze biti samo naopak.Nemate pojma ko je Basa,interesdzija provjereno,na zalost imao sam par puta priliku sjediti sa njim.A onaj guto Suman o njemu ne treba trositi rijeci.
Gledao sam 4 utakmice u Evropi i bio sam odusevljen,nisam mogao vjerovati kako su odigrali sa onakvim ekipama. A u nasoj ligi mislio sam da cemo sa onom igrom poderati sve sa5 razlike,ali malo sutra. Jedino sta je ostalo od kluba je grb i HZ za koje jos dvoumim da li su fenomeni ili ludjaci koji mazohisticki hebu svoje zivce. Pozdrav....
I navijaci su krivi da se razumijemo, Hadzibegica smo otjerali kao kera iz uprave prije par godina a puna nam usta bivsih asova. Sad kad ne ide i Skoro je supak.Sta hocemo,kad je sve postavljeno naopako,krajnji ishod i moze biti samo naopak.Nemate pojma ko je Basa,interesdzija provjereno,na zalost imao sam par puta priliku sjediti sa njim.A onaj guto Suman o njemu ne treba trositi rijeci.
Gledao sam 4 utakmice u Evropi i bio sam odusevljen,nisam mogao vjerovati kako su odigrali sa onakvim ekipama. A u nasoj ligi mislio sam da cemo sa onom igrom poderati sve sa5 razlike,ali malo sutra. Jedino sta je ostalo od kluba je grb i HZ za koje jos dvoumim da li su fenomeni ili ludjaci koji mazohisticki hebu svoje zivce. Pozdrav....
Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, endeende, Giuseppe1, Google Adsense [Bot], HyperOS, misstianopenaldo, Morpheus, napoleon72, Pitar6785, SamoDaKazeem, Vanja8, worchester, zagorski i 183 gosta.