HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

primasquadra
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la primasquadra » 27 dec 2014, 20:55

rondo je napisao/la:iz pouzdanih izvora novi trener ce se birati izmedju elvisa scorie, ivice barbarica, armanda marenzia i roberta jarnija.
samo se nadam da to nije istina

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 27 dec 2014, 21:09

Ma **** obicna

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 27 dec 2014, 21:12

rondo je napisao/la:iz pouzdanih izvora novi trener ce se birati izmedju elvisa scorie, ivice barbarica, armanda marenzia i roberta jarnija.

Ako je ovo istina onda bez dvoumljenja Barba , ali mislim da trenutno nitko ne zna tko će biti novi trener.
Scoria je sigurno dobar i iskusan trener ali bojim se da naš mentalitet i ova naša liga nisu za njega.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 27 dec 2014, 21:14

i bio mi je vala mrzak

sretno i ne vracaj se Brankich :wave:

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 27 dec 2014, 21:54

KenoRob je napisao/la:i bio mi je vala mrzak

sretno i ne vracaj se Brankich :wave:
Možda zato jer je bio uspješan? Branko je možda i najbolji trener kojeg je Zrinjski imao u zadnjih 10 godina. Osvojio je prvenstvo (dobro uz malu pomoć uprave i kupovine bodova) s ekipom koja se realno trebala boriti za Europu.

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 27 dec 2014, 22:03

Bio nam je još draži jer ga drugi poput tebe nisu voljeli!
Čovjek iskren i izravan i donio nam je nešto što dugo nismo imali -
glavu i rep, lijepu i efektnu igru koja donosi bodove!

Ak je istina o protukandidatima -
Barbarića je jedan pojedinac htio već na ljeto instalirati umjesto Branka iako nam čovjek donio prvenstvo kada smo ga iskreno najmanje očekivali, ja ga osobno ne bi htio na našoj klupi na taj način vidjeti.
Scoria je alibi trener, svi ga u Hrvatskoj prokužili. Elokventan na HRT-u ali na klupi curica i kukavica koji samo zna igrati defanzivno i na kontre.
Jarni je u Mađarskoj.

Možemo mi tražiti koliko želimo, ali trenera poput Branka nećemo nigdje naći.
Vjerujem i da će dosta igrača u ekipi imati upitnike na glavom zbog ovoga i da neće igrati na istoj razini na proljeće bez trenera.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 dec 2014, 02:02

Na mobitel porucit treneru otkaz, pa majku vam...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 28 dec 2014, 10:36

Pa zar su uranili za prvi april:(
Kako vas nije sramota,sa konja na magarca...
Branko legendo,hvala za sve,uvijek uz vjerne navijače...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 28 dec 2014, 12:32

Izgleda da su pare bile u pitanju. Zrinjski je preozbiljan klub da daje odkaz treneru, dok ekipa nije u krizi.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 28 dec 2014, 12:45

samoposmatram je napisao/la:Izgleda da su pare bile u pitanju. Zrinjski je preozbiljan klub da daje odkaz treneru, dok ekipa nije u krizi.
Vidi se da pojma nemaš o situaciji u Zrinjskom..
Kakve pare i bakrači, zimus produžen ugovor sa sedam igrača kojima ističe ugovor na ljeto ili dogodine svi zadovoljni
Ovo tinja ima pa skoro godinu dana niti im se on sviđa kao trener a bogme i on ne šljivi upravu nimalo. To je pravi razlog, dali bi mu otkaz i poslije osvojene titule ali nisu mogli od sramote i bijesa navijača. Ovako, misle smiriće se sve do početka prvenstva dovešće još par ozbiljnih pojačanja i to je to.
Niko od navijača nije zadovoljan sa ovom odlukom i vidićemo što se sprema.
.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 28 dec 2014, 12:58

Pare u smislu njegove plate. Zaradjivao je dosta vise od Franje i Dragana, jer se ocekivao iskorak u Europi. Njegovi uspjesi nisu dovoljni, da vrijede njegovih primanja. Uprava Zrinjskog nije glupa, inace Zrinjski nebi bio klub koji jeste danas. Nemoj zaboraviti da Karacic je strani trener i nije nikako iz ljubavi dosao da vodi Zrinjski. U redu je ga zaliti, ali nemoj te brate od njega praviti Isusa.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 28 dec 2014, 13:03

samoposmatram je napisao/la:Pare u smislu njegove plate. Zaradjivao je dosta vise od Franje i Dragana, jer se ocekivao iskorak u Europi. Njegovi uspjesi nisu dovoljni, da vrijede njegovih primanja. Uprava Zrinjskog nije glupa, inace Zrinjski nebi bio klub koji jeste danas. Nemoj zaboraviti da Karacic je strani trener i nije nikako iz ljubavi dosao da vodi Zrinjski. U redu je ga zaliti, ali nemoj te brate od njega praviti Isusa.
Ma stoti put ti govorim da nisu novci u pitanju. Kad je osvojio titulu dali bi mu kompletnu godišnju platu samo da ide.. Ali nisu smjeli sbog sramote i bijesa navijača. I sada će mu bez ikakvog natezanja isplatit komplento sest mjesececi preostalog ugovora tako da se ne sradi o tome.
A uzgred skoro sam siguran da će novi trener imati istu ako ne i jaču platu nego što je on imao.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 28 dec 2014, 13:17

A ja tebi kazem opet da su pare u pitanju. Dovest ce novog trenera i za vece pare, ali ce i on morati ostvariti uspjeh u Europi, inace leti i on kao sampion. Uprava ima ambicije da klub bude na razini Dinama, tako da im titula Premijer Lige nije mjerilo.

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 28 dec 2014, 13:27

Zasmetao je upravi gurao je svoje nije ih sljivio 2 % i to je istina
a bio je u pravu igrali su mu samo najspremini ..nije htjeo da mu neko gura tatine sinove u prvih 11
to je istina nisu pare u pitanju iako sam i ja na prvu mislio da jesu
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 dec 2014, 13:35

Cuj Scoria. Pa s njim bi se iz ove situacije do kraja sezone doveli u situaciju da igrate za opstanak.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 28 dec 2014, 15:18

Zar ima tatinih sinova u prvom timu?

Daj nabroj ih.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 dec 2014, 15:29

samoposmatram je napisao/la:A ja tebi kazem opet da su pare u pitanju. Dovest ce novog trenera i za vece pare, ali ce i on morati ostvariti uspjeh u Europi, inace leti i on kao sampion. Uprava ima ambicije da klub bude na razini Dinama, tako da im titula Premijer Lige nije mjerilo.
na razini Dinama :urnebes: :urnebes: ..how yes no.... :urnebes: :urnebes: ...mozda na razini dinama al iz tbilisija....jel znas koliki je GODISNJI PRORACUN zagrebcana....de se malo opustite sa lupetanjem :roll: :roll: ....inace,steta zbog trenera...meni je zrinjski ono sto sam ga gledao u par tekmi izgledao odlicno sa prosjecnim igracima pod palicom karacica
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 28 dec 2014, 15:41

Uprava ima ambicije da klub bude na razini Dinama
A kakvo ti je Dinamo mjerilo majke ti, bar ako govorimo o Evropi. Mozda si mislio na Rijeku

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 28 dec 2014, 17:19

samoposmatram je napisao/la:A ja tebi kazem opet da su pare u pitanju. Dovest ce novog trenera i za vece pare, ali ce i on morati ostvariti uspjeh u Europi, inace leti i on kao sampion. Uprava ima ambicije da klub bude na razini Dinama, tako da im titula Premijer Lige nije mjerilo.
Ma kakve bolan pare. Nemoj se sramotiti ovakvim izjavama.
Aj da mu ugovor isteko pa da se nisu mogli naći oko novog ugovora pa da ovako nešto izvališ, al čovjek ima ugovor do ljeta.
A i da traži veću paru zaslužio je što je osvojio naslov s nama i sad smo itekako blizu da ga obranimo.

Uprava može imati ambicije da budemo kao Real Madrid ali s ovakvim potezima smo na razini trećeligaša.

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 28 dec 2014, 17:44

Napoli je blizu dovođenja Ivana Strinića i Manola Gabbiadinija no Hrvat i Talijan nisu jedini na listi želja slavnog talijanskog kluba.

Kako javlja portal TuttoNapoli vodstvo kluba iz Napulja željelo bi dovesti dvojicu perspektivnih igrača. Krilni igrač Zrinjskog Deni Simeunović te 18-godišnji Cipranin Leandros Lillis interesantni su Napoliju koji je već kontaktirao njihove zastupnike.

Simeunovića ovaj portal opisuje kao “novog Modrića”, ofenzivnog veznjaka koji je vješt pred golom protivnika.

Iz Zrinjskog su u vezi Simeunovića više puta ponovili da nikakva službena ponuda nije došla na klupsku adresu, ali da ovom 22-godišnjem nogometašu neće praviti nikakve probleme ukoliko se ukaže šansa za odlazak u inozemstvo.
Pretjeruju ali eto neka se nešto piše.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.