Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
Kakva dojka Zemunska.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Hugo Bossrob do bagro je napisao/la:Kakva dojka Zemunska.![]()

- bavaraccccc
- Kontakt:
koji ovo k.urac znaci??????????? sve sam zivo probo,i hebene proxy servere i i cookies i pretrazivace..sta uraditi pa da proradi????Illmatic09 je napisao/la:

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ljuljajj malaaa
Ljuljajj malaaa

- bavaraccccc
- Kontakt:
bavaraccccc je napisao/la:koji ovo k.urac znaci??????????? sve sam zivo probo,i hebene proxy servere i i cookies i pretrazivace..sta uraditi pa da proradi????Illmatic09 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta su ovo zajebali sa postavljanjem profilni,moras nesto isjeci,ne mogu citavu sliku staviti,plus ne mogu staru staviti,mislim mogu ali isto ovo moram uraditi i dobijem duplu,majku mu blentavu,pa jeli taj djecko poludio,pa hoce sve da sjebe,sa ovim novim glupostima,udarile mu pare u glavu a sigurno i ne vjeruje u Boga,radi u talu sa Amerikom ,protiv svetih naroda na Balkanu hahhaa
Fakat ako zna neko ,kako ovo rjesiti,to jest da ima neki trik,neka mi kaze...

Moras to uradit preko pc-a preko mobitela kolko ja znam ne moze.Celtic je napisao/la:Sta su ovo zajebali sa postavljanjem profilni,moras nesto isjeci,ne mogu citavu sliku staviti,plus ne mogu staru staviti,mislim mogu ali isto ovo moram uraditi i dobijem duplu,majku mu blentavu,pa jeli taj djecko poludio,pa hoce sve da sjebe,sa ovim novim glupostima,udarile mu pare u glavu a sigurno i ne vjeruje u Boga,radi u talu sa Amerikom ,protiv svetih naroda na Balkanu hahhaa![]()
- rob do bagro
- Kontakt:
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Rob nasao rupu u zakonu 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- rob do bagro
- Kontakt:
Samo tisu.miki_92 je napisao/la:Rob nasao rupu u zakonu

Nema predaje.

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- bavaraccccc
- Kontakt:
iko??????bavaraccccc je napisao/la:koji ovo k.urac znaci??????????? sve sam zivo probo,i hebene proxy servere i i cookies i pretrazivace..sta uraditi pa da proradi????Illmatic09 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
https://www.facebook.com/profile.php?id ... 75&fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
-
- Kontakt:
ne bi nesto da pametujem ali ne znam sta si htio sa ovim?? da li da se rugas ili?
FORZA MILAN
-
- Kontakt:
To sam mu i ja htio napisat, ako je ovo neki vid trolanja i ismijavanja ove djevojke, jadno i bijedno buraz, nešto najjadnije je ismijavati nekog zbog fizickog izgleda, fuj .Hattrick123 je napisao/la:ne bi nesto da pametujem ali ne znam sta si htio sa ovim?? da li da se rugas ili?
- akisarajevo92
- Kontakt:
Fejk profil.LeBronfan je napisao/la:https://www.facebook.com/profile.php?id ... 75&fref=ts
@hattrick
Prepao se kad sam vidio, kao sto kazem kad je riba beton i prelijepa, isto cu reci i u obrnutoj situaciji. Kome smeta, je*e mi se. Niti se smijem, niti izrugavam, naprotiv.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 27 dec 2014, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
ne bi ja baš rekao da je fejk, ima skoro 2000 prijatelja, nisu valjda svi manitiakisarajevo92 je napisao/la:Fejk profil.LeBronfan je napisao/la:https://www.facebook.com/profile.php?id ... 75&fref=ts
@hattrick
Prepao se kad sam vidio, kao sto kazem kad je riba beton i prelijepa, isto cu reci i u obrnutoj situaciji. Kome smeta, je*e mi se.
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne budi naivan, vidi se na prvu da je fejk, a kad malo bolje pogledas, tek onda..LeBronfan je napisao/la:ne bi ja baš rekao da je fejk, ima skoro 2000 prijatelja, nisu valjda svi manitiakisarajevo92 je napisao/la:Fejk profil.LeBronfan je napisao/la:https://www.facebook.com/profile.php?id ... 75&fref=ts
@hattrick
Prepao se kad sam vidio, kao sto kazem kad je riba beton i prelijepa, isto cu reci i u obrnutoj situaciji. Kome smeta, je*e mi se.
Ima fejk profila i sa 4.000 prijatelja i sa isto toliko followera.
Zenska sa profilne se zove Babi Rossi, ako trebas dokaz.

http://instagram.com/babicrisrossi" onclick="window.open(this.href);return false;
http://cenapop.virgula.uol.com.br/2012/ ... o-twitter/" onclick="window.open(this.href);return false;
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Svakom svacije, i ja cu pohvaliti curu ako je lijepa, a onima kojima bog nije dao tu ljepotu nikad ne bi rekao da su ruzne niti bi ih pokusao ismijavati jer mi je to nesto najgluplje i najnize koliko se covjek nisko moze spustiti.akisarajevo92 je napisao/la:Fejk profil.LeBronfan je napisao/la:https://www.facebook.com/profile.php?id ... 75&fref=ts
@hattrick
Prepao se kad sam vidio, kao sto kazem kad je riba beton i prelijepa, isto cu reci i u obrnutoj situaciji. Kome smeta, je*e mi se. Niti se smijem, niti izrugavam, naprotiv.
FORZA MILAN