OKK Spars
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Spars
Vidim da je i bh telekom posto sponzor Sparsa.Ako Bog da sledecu sezonu da gledamo Spars u ABA ligi.To ce biti veliki iskorak za nasu kosarku dobitak za reprezentaciju i ove mlade igrace 

uniorska ekipa Sparsa priprema se za turnir juniorske Eurlige koji će se održati u Rimu od 27. do 29. decembra.
Danas su mladi košarkaši Sparsa u pripremnoj utakmici u Beogradu savladali ekipu Crvene Zvezde rezultatom rezultatom 91:78.
U redovima Sparsa najučinkovitiji bili su Edin Atić sa 29 ubačenih poena, Atif Durak je postigao 20 poena, dok je centar Alija Pirić dodao 15 poena.
Sparsi su juče ostvarili pobjedu i protiv ekipe Slodes iz Beograda rezultatom 72:58.
Juniori sarajevskog kluba u Rimu će igrati okviru grupe B, u kojoj se još nalaze italijanske ekipe Emporio Armani i Virtus, te španska Unicaj
Danas su mladi košarkaši Sparsa u pripremnoj utakmici u Beogradu savladali ekipu Crvene Zvezde rezultatom rezultatom 91:78.
U redovima Sparsa najučinkovitiji bili su Edin Atić sa 29 ubačenih poena, Atif Durak je postigao 20 poena, dok je centar Alija Pirić dodao 15 poena.
Sparsi su juče ostvarili pobjedu i protiv ekipe Slodes iz Beograda rezultatom 72:58.
Juniori sarajevskog kluba u Rimu će igrati okviru grupe B, u kojoj se još nalaze italijanske ekipe Emporio Armani i Virtus, te španska Unicaj
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Kad stiče pravo igranja, već od sledećeg kola?Bassha je napisao/la:concombre je napisao/la:Jel se zna sta je na kraju bilo sa Djokom, jel on samo trenira sa Sparsima ili ce i ostati tu do kraja sezone?
Đoko Šalić, košarkaš koji je nedavno raskinuo ugovor sa beogradskim Partizanom, potpisat će ugovor sa sarajevskim Sparsima na dvije i pol godine, rečeno je na današnjoj press-konferenciji u tom klubu.
Ovakav rasplet se mogao i očekivati, jer je Šalić stasao i upravo iz Sparsa otišao u Partizan.
Sparsi su prvoplasirani tim Lige 12 sa omjerom 8-0, a sa Šalićem će centarska linija koju predvodi Igor Josipović dobiti itekako na snazi i kvalitetu.
koji igraci ce nastupiti za sparse na turniru ?
68:69
GRAĐANSKI - SPARS
Šalic se vratio, za 12min dao 6p i imao 1 sk
Bulic imao DD ( 13P, 10SK ), Buza ( 8p, 2 SK ), Nikolic ( 14P, 2SK, 4 AST ), Đurasovic ( 10P, 7SK, 3AST ), Josipovic pogodio tricu za pobjedu ( 15P , 2SK )
Inace ovo je SPARSima 10/10
GRAĐANSKI - SPARS
Šalic se vratio, za 12min dao 6p i imao 1 sk
Bulic imao DD ( 13P, 10SK ), Buza ( 8p, 2 SK ), Nikolic ( 14P, 2SK, 4 AST ), Đurasovic ( 10P, 7SK, 3AST ), Josipovic pogodio tricu za pobjedu ( 15P , 2SK )
Inace ovo je SPARSima 10/10

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Trebalo bi ovi:mercurial je napisao/la:koji igraci ce nastupiti za sparse na turniru ?
Edin Atić
Adnan Arslanagić
Amar Gegić
Sani Čampara
Atif Durak
Ajdin Penava
Darko Bajo
Fahrudin Manjgafić
Faris Verlašević
Emir Ahmedić
Sabahudin Jahić
Alija Pirić
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Može li ko izbaciti link za praćenje rezultata ja pokušavam preko mobitela ali ne uspijevam
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
http://www.euroleague.net/events/adidas ... ament/rome" onclick="window.open(this.href);return false; udji tu je ispod link za statistikunerminh74 je napisao/la:Može li ko izbaciti link za praćenje rezultata ja pokušavam preko mobitela ali ne uspijevam
http://live.euroleague.net/gamesjsuleb. ... 5.5&l=nijt" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretno momci
8 : 21
DURAK, ATIF 3/3 za tri
8:25 na kraju 1/4
8:34

Sretno momci
8 : 21
DURAK, ATIF 3/3 za tri

8:25 na kraju 1/4
8:34

Našao sam ovo i ranije, ali nisam znao da nema klasične oznake za praćenje nego kada počne da piše live svejedno hvalaLotus je napisao/la:http://www.euroleague.net/events/adidas ... ament/rome" onclick="window.open(this.href);return false; udji tu je ispod link za statistikunerminh74 je napisao/la:Može li ko izbaciti link za praćenje rezultata ja pokušavam preko mobitela ali ne uspijevam
A interesantno od Atića sam očekivao ovo što Durak igra
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
30 razlike
Atic dominira

Atic dominira
Milano i ne treba biti neki meritum za oml kategorije jer oni i nisu neki reprezent kvaliteta.... Vidjeti ce se snaga ovih Sparsa protiv Unicaje (oni su dosta dobri u oml kategorijama).... A ako budu prvi u grupi onda i protiv prvih favorita Stello Azure koja je jedan od favorita uopcenito za osvajanje Eurolige......
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Danas ta Stella jedva dobi Bamberg.Dok je Unikaha rasturila Virtus koji je slican Armaniju.Ova Stella je namjerno izbjegla u grupi Unikahu..Ko pobjedi u utakmici Unikaha-Spars mislim da osvaja ovaj turnir u Rimu bez obzira s kime ce igrati u finalu iz druge grupe..
Stella ima ubjedljivo najmladju ekipu ovdje na turniru... Igra im i jedan momak 2001. god... msm nalazi se medju 16....a mogu igrati '97. god
...
A nisu uopste losi Njemci.. nemoj se zavaravati... Itekako dobra ekipa....
Al nekako opet mislim da ce Sparsi ovo uzeti iako nece biti lako.... prvo Unicaja, pa onda i Stello Azura....

A nisu uopste losi Njemci.. nemoj se zavaravati... Itekako dobra ekipa....
Al nekako opet mislim da ce Sparsi ovo uzeti iako nece biti lako.... prvo Unicaja, pa onda i Stello Azura....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
2014–15 Euroleague Basketball Next Generation Tournament Qualifiers

Bravo, momci!

Bravo, momci!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Dobro je što Atic nije puno igrao, a i da izbije uvijek još neko, ako danas je bio Arslanagić, a popodne druga utakmica daleko teža
- ultrassa1921
- Kontakt:
gledao sam malo ovu unicahu imaju neke crncuge zvijerke na nebo skacu,ali vidjet cemo 

Manijaci Zeljini
Svaka cast ovim mladim momcima a i naravno cijeloj upravisajo10 je napisao/la:2014–15 Euroleague Basketball Next Generation Tournament Qualifiers
Bravo, momci!

Mene interesuje kakav je sistem takmicenja, jel ide samo prvoplasirani dalje ili idu prva dva?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ocekujem tesku utakmicu protiv Unikahe, ne znam, ali ako gledamo s kojom su razlikom oni dobijali svoje protivnike namece se zakljucak da su oni favoriti protiv Sparsa. Ocekujem od Atica da odigra odlicnu utakmicu, Fahro takodjer igra dobro sto je meni mozda i najdraže.. Ocekujem da Durak ne sili kao u prve dvije utakmice, Gegic i Arslanagic vise da razigravaju momcad, sto se tice Gegica, sramota je za jednog pleya imati 1/7 FT..
Samo pobjednik turnira ide na zavrsni turnir..
Samo pobjednik turnira ide na zavrsni turnir..
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
U koliko je tekma, Ima li se gdje pratiti live rezultat?
Gojko Cimirot
Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.