FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Golman, golman, golman, golman
Mogu obećati navijačima da ću davati svoj maksimum, jer drugačije ne znam"
Leon Benko

Ti si opet šampion !
po meni idealna formacija
Golman
Baric tatko dupi puzi
Cimirot samke
Stojcev duljevic
Velkoski
Benko
To je u slucaju niko ne ode niko ne dodje
Golman
Baric tatko dupi puzi
Cimirot samke
Stojcev duljevic
Velkoski
Benko
To je u slucaju niko ne ode niko ne dodje
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Nadam se golmanu i jos jednom igracu. Ako tako bude ....bice extra. Benko naspanovan do bola...ostatak ekipe se odlicno poznaje...lova je tu ...samo pametno i hrabro i odmah u Gradacu pokazati da mislimo krajnje ozbiljno...po pobjedu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Samo Boze stopera i golmana 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jedno pitanje za sve nas. Ako nedaj boze, pa opet cu da ponovim nedaj boze ove godine ne osvojimo titulu, hocemo li lincovati igrace, praviti nerede, skidati im dresove....itd. Neka svako stavi ruku na srce i iskreno odgovori dali bi to uradio. Ja licno mislim da ova uprava nije zasluzila da se tako postupi u slucaju da opet kazem nedaj boze ne osvoji se titula.Igraci bi najvise mozda bili i krivci za to jer imaju sve uslove koje rijetko koji klub ima kod nas, al brate ako volis klub nikad neces na to pristati a kamo li pomisliti da to uradis. Nekad se divim recimo navijacima npr BVB, ljudi su nedavno bili zadnji na tabeli, pa uvijek pun stadion i navija se iz ljubavi pa taman ispali iz lige. Sad ce neko mozda reci idi pa gledaj i prati BVB, a ja samo hocu da kazem zasto nebi uzeli i neke dobre stvari i vrline drugih navijaca ili ekipa. Meni je prijetiti igraci, upravi ili nanijeti bilo kakvu stetu klubu kao da sam udario na vlastitu porodicu. Mislim da je taj period takvih radnji davno iza nas, i drago mi je ako je tako.
Novi golman
Kallasi Tatomirovic Dupovac/Novi Puzigaca
Cimirot
Stojcev Okic
Radovac
Velkoski Benko
Ovako bi ja nekako poslozio.
Kallasi Tatomirovic Dupovac/Novi Puzigaca
Cimirot
Stojcev Okic
Radovac
Velkoski Benko
Ovako bi ja nekako poslozio.

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
@ado
ako se budu borili i davali sve od sebe i opet se nađe neko bolji i uzme titulu, nema veze
ljudi bolji, mi dali sve od sebe i to je to 
al ako se budu vukli ko prebijene mačke i mislili da su zvijezde i da će se bodovi sami od sebe osvajati, onda može biti "belaja"
kratko i jasno
ako se budu borili i davali sve od sebe i opet se nađe neko bolji i uzme titulu, nema veze

al ako se budu vukli ko prebijene mačke i mislili da su zvijezde i da će se bodovi sami od sebe osvajati, onda može biti "belaja"
kratko i jasno

FORZA MARŠAL !!!
- moustapha
- Kontakt:
-
- Kontakt:
molotovljev je napisao/la:Jeste, ali ono po cemu se danasnja Uprava ne razlikuje od prethodnih, jesu rezultati. Mada nema sumnje da ce sefcsforever je napisao/la:Eto sta znaci kvalitetna uprava koja je uspjela pronaci i dovesti milijardera investitora. Sada zamislite da prije 3 godine nismo imali 2 citave garniture dresova , o platama igracima da ne pricam...razna dugovanja (banke , povjerioci) itd itd. Svaka shuga menadjer je mogao dovesti svog pulena i dobiti ugovor na 6 mjeseci i to sa klauzulom ...20 000 eura obestecenje. Milion stvari je je ova uprava uradila i vecina od vas zna o cemu pricam...na kraju samo naprijed , BP su nesto najbolje sto se desilo FKS od osnivanja.
i to vrlo brzo promijeniti. Naravno, u organizacijskom smislu, danasnja postava celnih ljudi je neuporedivo
vise, za samo dvije godine, uradila kao sto su prethodnici za punih 15 godina.
Uz podrsku BP i HZ na celo kluba dosli su ljudi sa vizijom i idejom, koji su vlastite interese
zapostavili i tako klub za koji svi zajedno disemo, postavili na zdrave noge...
O Seiku i milijardama, pisalo se upravo na ovom forumu, tako da g. Vincent Tan nije puka slucajnost.
Uz napomenu, obzirom da mediji i javnost u BiH, ulogu g. Tana prihvataju i tumace na nacin,
kao da je doticni prvo ime bordo kluba. U finansijskom smislu da, ali klub drzimo mi.
Kad kazem mi, mislim na nas navijace FK Sarajevo, na celu sa nasim predsjednikom g.Kusturicom
i naravno velikim borcem i bolesnikom za klub sa Koseva, g. Selimovicem. ( izvini Dino )
Ne bih rekao da su rezultati isti ili bar blizu istog. Iskorak je i tu napravljen osvajanjem kupa a to nije bio slucaj u zadnjih 7-8 god (bilo kakav trofej). Helem nejse da ne granamo oko toga , moja intencija je bila podsjetiti ljude na to da smo bili korak od bankrota (dusmani hodali te 2010 po kantonu trazeci stecaj jer su po njima svi uslovi za to ispunjeni)...bili smo totalno medijski ne atraktivni i jos milion ruznih stvari. Kroz unfks su izrasli BP koji su po prvi put u poslije ratnoj historiji BiH pokazali i dokazali da UG moze prerasti u stabilan kolektiv.Po nasim zakonima UG je neprofitno udruzenje ,sto nas je sve ove godine itekako kocilo.Naravno , jos uvijek smo na samom pocetku jer je tek prosla godina dana i puno posla je pred upravom. Amidza jeste bio spominjan ( osim nas 2-3 na ovom forumu) niko nije znao o kome ili o cemu se radi a mi smo furali pricu o Malesija airlines ( malo da zavaramo dusmane dok se sve ne zavrsi

Uglavnom , otisli smo ispred svih bar jednu svjetlosnu godinu sto ce se u narednom periodu jos vise pokazati kroz investicije , akademiju , marketing itd itd
-
- Kontakt:
ado-hz je napisao/la:Jedno pitanje za sve nas. Ako nedaj boze, pa opet cu da ponovim nedaj boze ove godine ne osvojimo titulu, hocemo li lincovati igrace, praviti nerede, skidati im dresove....itd. Neka svako stavi ruku na srce i iskreno odgovori dali bi to uradio. Ja licno mislim da ova uprava nije zasluzila da se tako postupi u slucaju da opet kazem nedaj boze ne osvoji se titula.Igraci bi najvise mozda bili i krivci za to jer imaju sve uslove koje rijetko koji klub ima kod nas, al brate ako volis klub nikad neces na to pristati a kamo li pomisliti da to uradis. Nekad se divim recimo navijacima npr BVB, ljudi su nedavno bili zadnji na tabeli, pa uvijek pun stadion i navija se iz ljubavi pa taman ispali iz lige. Sad ce neko mozda reci idi pa gledaj i prati BVB, a ja samo hocu da kazem zasto nebi uzeli i neke dobre stvari i vrline drugih navijaca ili ekipa. Meni je prijetiti igraci, upravi ili nanijeti bilo kakvu stetu klubu kao da sam udario na vlastitu porodicu. Mislim da je taj period takvih radnji davno iza nas, i drago mi je ako je tako.
Ovo je dobro pitanje. Odgovor je vrlo jednostavan , nikako ali bas nikako se ne smije ovo desiti. Sto zbog kluba i imagea , sto zbog amidze i njegovog ulaganja a na kraju i zbog nas. Usponi i padovi su normalna stvar i odlicno si naveo primjer BVB. Ljudi prosle god igrali LS a ove godine na dnu tabele Bundes lige....znaci njihov onaj strasni kop bi ih trebao povjesati. Ali ne , oni su tu da navijaju i podrze svoj klu. Isto tako (ako bude neki pad) trebamo i mi uraditi....APSOLUTNO ISTO. Znam , sada ce neko reci ...pa oni imaju rezultate i moguc je pad pa im se halali...za takve ide jedna poruka ...sa nekim budalastinama sa nase strane , stetimo samo klubu i stvaramo los imidz (pa i kod amidze)...a takve stvari smo vec jednom prosli sa hejbet starih uprava i njihovog lopovluka...
Ma nikakve belaje i skidanje dresova ne treba praviti. Ako ne osvojimo titulu zbog nezalaganja i zajebancije pojedinih igraca uprava ce im dati nogu u guzicu, ne moramo se mi mjesati. Konacno imamo dobre ljude koji vode klub, ne treba rusiti imidz sa nekim ispadima navijaca i pravljenjem loma ako se titula ne osvoji. Naravno da bih volio titulu i vjerujem da ce biti nasa, ali i ako ne bude opet ima jedna pozitivna stvar, igrali bi EL i imali bi realne sanse da uz malo srece ponovimo uspjeh iz ovih prethodnih kvalifikacija ili odemo cak i taj korak dalje konacnom, a u LP tesko da bi ista napravili..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- franklampard8
- Kontakt:
Nekad pomislim da je u pitanju neki moler, a ne fudbaler.moustapha je napisao/la:Sretan rodjendan najvecoj misteriji na Kosevu.![]()
1946
-
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Ma nikakve belaje i skidanje dresova ne treba praviti. Ako ne osvojimo titulu zbog nezalaganja i zajebancije pojedinih igraca uprava ce im dati nogu u guzicu, ne moramo se mi mjesati. Konacno imamo dobre ljude koji vode klub, ne treba rusiti imidz sa nekim ispadima navijaca i pravljenjem loma ako se titula ne osvoji. Naravno da bih volio titulu i vjerujem da ce biti nasa, ali i ako ne bude opet ima jedna pozitivna stvar, igrali bi EL i imali bi realne sanse da uz malo srece ponovimo uspjeh iz ovih prethodnih kvalifikacija ili odemo cak i taj korak dalje konacnom, a u LP tesko da bi ista napravili..
Naravno , sve si u pravu......samo se sjetiti gdje smo bili a gdje smo sada. Eno kod kona , situacija Ne daj Boze nikome...znaci prolaze kroz ono sto je iza nas vec 3-4 god. organizaciono i finansijski smo 2 svjetlosne godine ispred njih , kup osvojen imamo , smijesi nam se dupla kruna ove god.....polahko i od tekme do tekme. Kodro zna svoj posao a imamo za BiH uslove boli glava ekipu....od dolaska Kodre na nasu klupu redamo samo pobjede...duboko vjerujem da ce to na proljece biti jos puno bolje
Hoce li ovaj Kouadio ikad dobiti te papire, u cemu je problem?
- undefined007
- Kontakt:
Fali mu još samo papir za mirovni sporazum između Izraela i Palestine i može nastupiti.Desole je napisao/la:Hoce li ovaj Kouadio ikad dobiti te papire, u cemu je problem?

For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
mojne kuadia
dobar je momak skroz... i dobar igrac...
problem je nastao kada se u vratio dole kuci pa mu u egiptu ili su ponistili vizu ili mu je nisu dali... i onda sve ono sto smo sredili oko dokumentacije je palo u vodu .... i sve ispočetka, ali vidjet cemo do proljeca sta ce biti, mislim da je moguce da ode na posudbu

dobar je momak skroz... i dobar igrac...
problem je nastao kada se u vratio dole kuci pa mu u egiptu ili su ponistili vizu ili mu je nisu dali... i onda sve ono sto smo sredili oko dokumentacije je palo u vodu .... i sve ispočetka, ali vidjet cemo do proljeca sta ce biti, mislim da je moguce da ode na posudbu
tamo nas nazivaju majmunima i dijele banaane, i nema bana, mi kzemo da se bore sa olimpicom za evropu i dobijemo ban ... ovo postaje gadno .... ali valjda je to jedina satisfakcija u ovim mucnim vremenima ... nema tuborga i kafice na teku....
elem, meni je drago sto na nasoj temi vlada mir i blagostanje, uzivamo... malo je dosadno jer smo navikli svaki dan na neke lijepe vijesti ali mora i uprava da odmori pred novogodisnje praznike jer od 4-5 januara krece jako tezak period za administraciju, od proojekta i poceetka izgradnje kampa do toga da ekipa ide na pripreme...u čitluk pa u tursku... uz to, mora se rijesiti igracka krizaljka i tu imma tona posla...
Mislim da nece biti puno odlazaka a pojacat cemo se sigurno na golmanskoj poziciji, na pozziciji stopera.. i veznog... mislim da ce to biti to...
elem, meni je drago sto na nasoj temi vlada mir i blagostanje, uzivamo... malo je dosadno jer smo navikli svaki dan na neke lijepe vijesti ali mora i uprava da odmori pred novogodisnje praznike jer od 4-5 januara krece jako tezak period za administraciju, od proojekta i poceetka izgradnje kampa do toga da ekipa ide na pripreme...u čitluk pa u tursku... uz to, mora se rijesiti igracka krizaljka i tu imma tona posla...
Mislim da nece biti puno odlazaka a pojacat cemo se sigurno na golmanskoj poziciji, na pozziciji stopera.. i veznog... mislim da ce to biti to...
Golman i stoper su nam prioriteti.Mada sam ja ubjeđen bar jednom ekstra pojacanju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, r3m1, sekac, Tatamata1946, Toxin, umrobihzbogtebe1946, zagorski i 60 gostiju.