Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Manchester United F.C.
Prvi put ove sezone,se bojim tekme,to je upravo sljedeca i jedina za koju nisam optimista.Daj Boze da grijesim
Isto mislimo moj paranoja. Ove Koke igraju odlicno, bit ce guravo protiv njih.MrParanoic je napisao/la:Prvi put ove sezone,se bojim tekme,to je upravo sljedeca i jedina za koju nisam optimista.Daj Boze da grijesim
Ima koke da rascarupa tigar... I pocasti crvene djavole jednom pilecom vecerom
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kleknut ce i oni. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Tottenham je digao formu na jedan visi nivo, koliko sam upratio nemaju nekih problema sa povredama i kompletni su, igraju jako dobro u napadu a nasa odbrana i protiv ofanzivno slabijih ekipa igra ispod svakog nivoa, to moze prelomiti utakmicu vrlo lako u kokosiju korist. Ja sam tu zadovoljan bodom, on nas ostavlja na trecem mjestu iako necemo pasti ni s porazom ali cemo zakuhati situaciju sasvim sigurno jer nakon toga nam ide Stoke na strani gdje nikada ne mozes racunati na bodove, cak i kada si u najboljoj formi oni mesari mogu odigrati lavovsku tekmu i odraditi posao.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Klekni ti pred kapitenom, vrijeme je.Cartman je napisao/la:Kleknut ce i oni.

Belmin6 je napisao/la:Klekni ti pred kapitenom, vrijeme je.Cartman je napisao/la:Kleknut ce i oni.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
- Kontakt:
Mene je danas Young odusevio.Najvaznije je po meni da u ned LVG mogne racunati na dva igraca to su Ander i Angel.Nadam se i povratku cupavog u da Small i Jones pocnu.Nekako mislim da bi Angel ako naravno bude spreman mogao izdominirat.
Ma nema od Angela nista u nadjelju, Herrera mozda bude spreman ali Di Maria tesko da ce. Danas se tek povrijedio tako da tesko da ce zaigrati tako brzo. Jos ako dodas tome nase pehove s povredama dobro ce biti ako on preskoci samo Tottenham.MrParanoic je napisao/la:Mene je danas Young odusevio.Najvaznije je po meni da u ned LVG mogne racunati na dva igraca to su Ander i Angel.Nadam se i povratku cupavog u da Small i Jones pocnu.Nekako mislim da bi Angel ako naravno bude spreman mogao izdominirat.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
LvG handed out Christmas presents to some fans before kick off

gospodin

gospodin

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Dobro su igrali, ali opet 3-5-2 mi se ne svidja i on opet forsira(možda humelsa dovede u JanuaryRooney88 je napisao/la:Dobro je, na kraju ne tako losa partije ofanzivno iako je odbrana opet bila slabiji dio tima, to moramo regulisati u januaru, hitno!
Falcao odlican stvarno, nadam se da ce nastaviti pruzati ovakve partije, samo da igramo normalnu formaciju i da se Ander vrati pa da Rooney i Carrick mogu igrati rasterecenije i Tigar bi zabijao kao na traci, stvarno genijalan napadac.
Rooney k'o Rooney, motor ovog tima, igracina nad igracinama stvarno. Pa covjek trenutno radi ono sto je Scholes nekada i to odradjuje jako dobro.

Ekipa je bila kreativna strašno i pokazalo se koliko je Felaini višak igrac u ovome timu, mi smo danas samo sa jednim defanzivnim cuvali vezu(na papiru), a realno i Rooney je bio gore dole sa Mattom....
Mislim da smo jedina ekipa u top 5 liga koja igra sa tri napadaca u prvih 11(govorim o klasicnim napadacima(Rooney, RVP I Falcao) Cheski samo Costa, City nema, Arsenal 2 napadaca....
4-4-2 mora ici...
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Za mene bi najbolji bio poklon krizanje 3-5-2 formacije... I to da je prekrizi za sva vremenaPoliceman je napisao/la:LvG handed out Christmas presents to some fans before kick off
gospodin

⭐
-
- Kontakt:
Znali neko koliko je ozbiljna povreda angela?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
-
- Kontakt:
Jos uvjek nista zvanicno nema oko Angela
Od kako je Di Maria potpisao, pobijedili smo svaku utakmicu koju nije on igrao 

Pa i tekme koje McNair pocne mi uglavnom dobijamo, sta to znaci? Da uzimamo
njegovom zaslugom?

njegovom zaslugom?

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nadam se da ce Herrera biti spreman,vaznije nego li Di Marija,bar za ovu utakmicu.
Tott. Ne igra uopste dobro,ovo mozemo bez problema dobit uz 442 formaciju. Nadam se Smallingu ali sa kim ga stavit ne zmas ko je gori Evans ili Jones.
Tott. Ne igra uopste dobro,ovo mozemo bez problema dobit uz 442 formaciju. Nadam se Smallingu ali sa kim ga stavit ne zmas ko je gori Evans ili Jones.
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Tacno For.at majke mi ja ne znam sra je sa Jonsom ne zna se postavljat gubi se,a mislio sam da imamo stopera najboljeg za par godina.
U 352 vam trebaju 3 dobra stopera, kos nas je to samo Jones. Ako je to slucaj onda ce i on izgledati kao slabija karika jer jedan dobar u tri nazad je samoubistvo.
Jones je realno bio najmanje los, pogledas kretnju i postavljanje McNaira i Evansa i sve ti je jasno.
Jones je realno bio najmanje los, pogledas kretnju i postavljanje McNaira i Evansa i sve ti je jasno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.