nadam se da je neko nešto prepisao od ovih zelenih, jer je sve relativno lako došlo, osim ove dvice brooklynakokuz je napisao/la:da probamo malo ovu tekmu što je ranije
Boston - Brooklyn 2 2.10
Lopez i DWill su tu, ali nisu sto posto spremni, vjerovatno će nastupiti ali s nekom redukovanom minutažom. Kako god, uspjeli su malo da se konsoliduju i vezali su 2 pobjede, večeras nadam se još jednu.
Teletović 8.5 PREKO
Što navijački, što mala margina, što Boston dopušta protivničkim tricašima da se razmašu, što se sjetih intervjua prije dvije godine možda, gdje Mirza izjavi da mu je najdraža dvorana za igrati TD Garden jer je "najmračnija" (Mirza ima bolest astigmatizam) pa mu ona odgovara zbog očiju.
A. Bradley 12.5 PREKO
Odlaskom Ronda, ostavljeno više prostora za Bradleya.. uzima dosta šuteva, jest i da promašuje.. ali pomala margina, nadam se da prelazi.
J. Johnson 17.5 PREKO
I ako budu tu DWill i Lopez, nadam se da JJ opet prelazi. O njemu je suvišno trošiti riječi, stari lisac, samo se nadam da neće ponovo srati sa dijeljenjem asistencija kao da je prezimenjak mu Magic.
Još sam odigrao B.Bogdanović ispod 6.5 (razlog užasne partije na strani) i 16.5 Green preko (odlazak Ronda, nadam se da će uzeti više šuteva)
Uglavnom, ovaj list-dva su bila samo za ispratiti, jer je odličan termin za gledati.. a glavni list za NBA ide večeras..
nadam se da će proći bar nešto što sam napisao, pozz

ja sam pao na oba listića, jer mi se JJ našao na oba, kako, ni sam ne znam..