Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Pratil ko wolfse ?
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Ma isto je meni sve to
Nego, Bremen vodi sa 2:0, Per Mertesacker strijelac oba pogotka. Prvi put mu je asistirao Ozil koji je definitivno najbolji asistent lige, te drugi gol je postigao na asistenciju Marina. Werder se pomalo budi, samo se bojim da je malo kasno za Ligu prvaka. No dobro, sve je još moguće.

Nego, Bremen vodi sa 2:0, Per Mertesacker strijelac oba pogotka. Prvi put mu je asistirao Ozil koji je definitivno najbolji asistent lige, te drugi gol je postigao na asistenciju Marina. Werder se pomalo budi, samo se bojim da je malo kasno za Ligu prvaka. No dobro, sve je još moguće.
Sve televizije Svijeta prenose Bayern, a obzirom da je kraj mjeseca, slabo ce se naci ko sa pristojnim limitom za tu rabotu...seha je napisao/la:Pratil ko wolfse ?

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Pratim sve tekme pomalo. Šaltam haha.
http://atdhe.net/16036/watch-mainz-vs-wolfsburg
Eto link za Vukove, lijepa akcija Grafitea, no ništa.
Edit:
Werder 3:0, Borowski gol, Marin asistencija, mislim da mu je ovo 13 sada u sezoni, a Ozil danas jedno ukupno mislim 14.
http://atdhe.net/16036/watch-mainz-vs-wolfsburg
Eto link za Vukove, lijepa akcija Grafitea, no ništa.
Edit:
Werder 3:0, Borowski gol, Marin asistencija, mislim da mu je ovo 13 sada u sezoni, a Ozil danas jedno ukupno mislim 14.
- sarajlija89
- Kontakt:
lijepi stuttgart
hajde schalke..
1

hajde schalke..

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
joj ja odigram wolfsburg 2/2 :S.
Christian Gross je napravio cudo......od borbe za opstanak, pa i neki su nas bili otpisali :S, a sad u vrhu tj borba za euro scenu....mislio sam da je sreca il samo neki sretni niz, ali sad kad je pao i veliki Bayern...uvjerio sam se da je covjek napravio pravu stvar u Stuttgartu..
Forza VFB !
Forza VFB !
Čestitam na pobijedi, ipak je zaslužena. Bayern katastrofalan. Koliko se Khedira ozljedio ?
Očekujem klip sa navijanja navijača Stuttgarta na temi navijača. Sretno u nastavu prvenstva.
Očekujem klip sa navijanja navijača Stuttgarta na temi navijača. Sretno u nastavu prvenstva.
hvala na čestitkama, za Khediru nema jos nista, nadam se da nije nista ozbiljnoNeutral je napisao/la:Čestitam na pobijedi, ipak je zaslužena. Bayern katastrofalan. Koliko se Khedira ozljedio ?

i hvala jos jednom, i ja zelim puno srece Bayernu u nastavku sezone, ipak je to Bayern bice oni tu gdje su i zamislili

Hvala brate, u iščekivanju sam što se klipa navijanja tiče. To mi je nešto posebno drago gledati. Ono u Barceloni je prekrasno bilo.
ako ces iskreno...gledanje klipa podjednako drago kao i pobjedaNeutral je napisao/la:Hvala brate, u iščekivanju sam što se klipa navijanja tiče. To mi je nešto posebno drago gledati. Ono u Barceloni je prekrasno bilo.

Schalke preuzima vrh, i nadam se da ce tako i ostati do kraja, Felix Magath je strasan trener, kad se samo sjetim prije 10-12 mjeseci, i onih skandal, suspenzija 15-ak igraca zbog alkohola i partyja, al doso je Felix i moguce je da opet osvoji titulu, drugu godinu zaredom
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
U ovoj Bundesligi navijam za Felix-a Magatha, jer stvarno se vidi da je čovjek um, i predobar trener, samo ne znam šta je ovaj Bayern čekao, al et...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Naravno, i njega su otpustili iz Bayerna jer je osvajao ligu i kup nije bilo dovoljno, htjelu su više. I onu posljednu sezonu smo nešto lošiji bili, ali eto. Da su njemu davali 100 mil na ulaganje po sezoni Bayern bi bio 1 u Evropi.
- sarajlija89
- Kontakt:
1
SCHALKE SAMPION
SCHALKE SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Odlični rezultati danas.
Jedino me malo ona Herth-a razočarala. Pa koliko im prilika treba? Još samo da sutra onaj prljavi HSV izgubi i kolo bi bilo idealno.

Jedino me malo ona Herth-a razočarala. Pa koliko im prilika treba? Još samo da sutra onaj prljavi HSV izgubi i kolo bi bilo idealno.
Ono prljavi, samo radi nekakvog revolta, je l'?Zdena04 je napisao/la:Odlični rezultati danas.![]()

Vom Jäger zum Gejagten
fc stakleni prepustio vodjstvo magatovim trupama. a sad jovo opet na novo, jedno sesto dana u ponovnog zauzimanja prvoga mjesta u švabskoj ligi. ako stakleni nije na nivou bajern je jedna prosječna ekipa
Nema veze,bitno je da O-u-RASJE nece ispasti iz prve ili ono bjese druge BIH lige ....ha ja.bh hrvat je napisao/la:fc stakleni prepustio vodjstvo magatovim trupama. a sad jovo opet na novo, jedno sesto dana u ponovnog zauzimanja prvoga mjesta u švabskoj ligi. ako stakleni nije na nivou bajern je jedna prosječna ekipa

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zdena04 je napisao/la:Odlični rezultati danas.![]()
Bili su neki ljudi ovdje u pravu da je Bundesliga losa...sad se tek vidi-cuj Schalke prvi

Hertha danas imala srece-Sahin promasi zicer u devedesetoj.
Sutra i ja navijam za Gladbach

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.