Janez stigo đe ste raja

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Šta to kasniš, jel te stid Zombiju.Janez je napisao/la:Ajmooooooooooooo Babooooooo
Janez stigo đe ste raja![]()
vedator je napisao/la:Šta to kasniš, jel te stid Zombiju.
Ovog Jacka treba uhapsiti koliko je sebičan. taman im se približe, prvo fuli dva šuta, onda izgubi loptu i ovi im se odlijepe...da ne pominjem da je Mirza svaki ptu bio sam na tricifedeltafrotta je napisao/la:kako su sebicni fuj, ovaj jack solira sve... sad je pokazo cim dobije malo prostora da je dobar
skoro uvijek sam... ne znam ko je gori, jack ili deronVedad87 je napisao/la:Ovog Jacka treba uhapsiti koliko je sebičan. taman im se približe, prvo fuli dva šuta, onda izgubi loptu i ovi im se odlijepe...da ne pominjem da je Mirza svaki ptu bio sam na tricifedeltafrotta je napisao/la:kako su sebicni fuj, ovaj jack solira sve... sad je pokazo cim dobije malo prostora da je dobar
rjetko odvratan likKK_Bosna je napisao/la:ne znam jeste li upratili - mirza kad je popio bananu, pa promasio trojku, u donjem cosku je bio jack sam i kad je mirza fulio, ovaj mu poceo tersati i mahati rukama i nije se vratio u odbranu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.