Zadnjih mjesec dana mu je jedina konkurencija emir79 u lizanju teleta
KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE
Calcio ako sad ne dobije kantu ne znam kad ce
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Na niske grane su pali forumaši ako Calcio bude kanta godine 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavipatriota
- Kontakt:
jesu, trebao si ti biti, sve osim tebe je nepravedno!Virtu4l je napisao/la:Na niske grane su pali forumaši ako Calcio bude kanta godine
ali evo, utješna nagrada: KONTEJNER GODINE 2014

ako ništa nek te tješi da je kontejner veći od kante..
Pravi primjer onoga što sam napisao iznad.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavipatriota
- Kontakt:
daj ba, nije u tvom stilu, nijednom u italicu nisi napisao "pljavi"..Virtu4l je napisao/la:Pravi primjer onoga što sam napisao iznad.
ti nekom pričaš na šta su forumaši spali, a u svakom postu gdje nemaš šta odgovoriti, a takav je svaki drugi, ti ideš na vrijeđanje.. ali ko o čemu, "ti" o poštenju
To radim samo kad se sprdam sa nekim, nije ih bilo mnogo, ali ti si među tom manjinom. Treba i to zaslužiti 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavipatriota
- Kontakt:
ti jednostavno nisi kapacitet da se sprdas s nekim, ti si jedan egomanijak koji se brani uvredama čim nema šta reći.. tako pokušavaš da skreneš sa teme.Virtu4l je napisao/la:To radim samo kad se sprdam sa nekim, nije ih bilo mnogo, ali ti si među tom manjinom. Treba i to zaslužiti
da bi ispao što zapaženiji voliš što veću kontru opalit..
vjerovatno bi ti ovo sve neko rekao i uživo, ali kako će kad si na forumu non stop..
Momčino, ja za sve ove godine na forumu nikad nikoga nisam uvrijedio, niti uputio neku ružnu riječ
Međutim takvi kao ti su mi specijalnost, pljavi
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavipatriota
- Kontakt:
rekoh ti već na Begovoj temi, hetero sam..Virtu4l je napisao/la:Momčino, ja za sve ove godine na forumu nikad nikoga nisam uvrijedio, niti uputio neku ružnu riječ![]()
PO DRUGI PUT:
Nisam zainteresovan ma koliko pokušavao! Izađi malo, popij kafu, ima neko i za tebe, eno ionako lijepite plakate po gradu o bojama i toleranciji..
- plavipatriota
- Kontakt:
shvatio si napokon, znam da je teško, al budi jak..Virtu4l je napisao/la:
@plavipatriota raspravljas se s likom koji je, kako bi prikrio cinjenicu da je nolifer, slagao da je na moru upoznao djevojku od 15 godina i da je kod gazde kod kojeg je odsjedala pregledao neke njene papire da se uvjeri da je maloljetna. Ko da je skoda,bogte 
naprijed rejal
Baš suprotno.Čovjek se blamira po mnogim dijelovima foruma (BiH nogomet,Serie A,Nogomet u regiji...) i osim velikog lagano kupi i hrpu malih kristalnih globusa.Idealan kandidat za kantu godine.Virtu4l je napisao/la:Na niske grane su pali forumaši ako Calcio bude kanta godine
To je jedna od najmanje ludih stvari koje sam radio, možda nekad ispričam i najluđeSveti je napisao/la:@plavipatriota raspravljas se s likom koji je, kako bi prikrio cinjenicu da je nolifer, slagao da je na moru upoznao djevojku od 15 godina i da je kod gazde kod kojeg je odsjedala pregledao neke njene papire da se uvjeri da je maloljetna. Ko da je skoda,bogte
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavipatriota
- Kontakt:
da nije u herceg novom?
- legenda reala
- Kontakt:
ma laže ba, udaro je on i mlađe od teSveti je napisao/la:@plavipatriota raspravljas se s likom koji je, kako bi prikrio cinjenicu da je nolifer, slagao da je na moru upoznao djevojku od 15 godina i da je kod gazde kod kojeg je odsjedala pregledao neke njene papire da se uvjeri da je maloljetna. Ko da je skoda,bogte
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne može momčina nikako da shvati neke stvari

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
jedino ih je mogo udarat spinovanjem na temi safeta pusicalegenda reala je napisao/la:ma laže ba, udaro je on i mlađe od teSveti je napisao/la:@plavipatriota raspravljas se s likom koji je, kako bi prikrio cinjenicu da je nolifer, slagao da je na moru upoznao djevojku od 15 godina i da je kod gazde kod kojeg je odsjedala pregledao neke njene papire da se uvjeri da je maloljetna. Ko da je skoda,bogte
naprijed rejal
Barem nije cupao obrve. Uvijek biram laganje ispred cupanja obrviSveti je napisao/la:@plavipatriota raspravljas se s likom koji je, kako bi prikrio cinjenicu da je nolifer, slagao da je na moru upoznao djevojku od 15 godina i da je kod gazde kod kojeg je odsjedala pregledao neke njene papire da se uvjeri da je maloljetna. Ko da je skoda,bogte
Obrva* 
Nisam znao da si imao takvu moralnu dilemu, koja je nadasve cudna, ali mi je drago da si "uvijek" izabrao laganje, sigurno si ponosan na svoj izbor
Nisam znao da si imao takvu moralnu dilemu, koja je nadasve cudna, ali mi je drago da si "uvijek" izabrao laganje, sigurno si ponosan na svoj izbor
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.