Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Carragher23
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
http://www.sportingvideo.tv/20141226/vv ... 73742.html" onclick="window.open(this.href);return false;
LIVERPOOL FC
Ajmo korneriiiiii 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Lose, haman se zapilo sinoc.
- kumkalesic
- Kontakt:
Ja cirkusa majko draga...golmana mijenjamo u petnaestoj minuti utakmice...još nam samo treba da se ovaj smotani Belgijanac povrijedi, a kakav je teren ništa me ne bi iznenadilo 

Joint_fc
Kakva mi dva golmana svjetske klase imamo
-
- Kontakt:
Bod ko kuca ovdje.
- kumkalesic
- Kontakt:
Prvu četvrtinu meča ljudi su nas izdominirali...valjda se ovi naši malo dignu u nastavku utakmice...valjda 

Joint_fc
Zar je moguce da onako dobro odigramo protiv arsenala a ovdje meda ne mozemo
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Balo ce zabiti za pobjedu, don't worryCurry je napisao/la:Zar je moguce da onako dobro odigramo protiv arsenala a ovdje meda ne mozemo
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ajde jos samo 10 kornera 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
pa yebote ne mozemo dat go burnleyu
opet nerviranje na nivou kao i dosad

opet nerviranje na nivou kao i dosad

HORDE ZLA SARAJEVO 1987
Ubise nas nogom sramotno i katastrofalno je ovo
ljudi se prelako organizuju u odbrani kad krenemo u kontru i to ne samo ovi, svi protiv kojih smo igrali 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nikakvo poluvrijeme, jedino je čudo kako još nisu primili gol. Barem Ibe nastavlja sa dobrim igrama.
- kumkalesic
- Kontakt:
Ljudi nas uništiše na sredini terena...ovi naši igrači izgledaju k'o da su tek ustali iz kreveta
Ako se nešto ne promijeni u nastavku meča mislim da nas čeka još jedan poraz, al' nadam se da će se razbuditi iz ovog sna...možda bi trebalo Coutinha vratiti malo u sredinu, a iz igre vaditi Markovića i ubaciti italijansku budalu, jer bez devetke na terenu ne možemo uošte ni doći do neke ozbiljnije šanse pored ovih u odbrani i defanzivnoj veznoj liniji Burnleya...

Ako se nešto ne promijeni u nastavku meča mislim da nas čeka još jedan poraz, al' nadam se da će se razbuditi iz ovog sna...možda bi trebalo Coutinha vratiti malo u sredinu, a iz igre vaditi Markovića i ubaciti italijansku budalu, jer bez devetke na terenu ne možemo uošte ni doći do neke ozbiljnije šanse pored ovih u odbrani i defanzivnoj veznoj liniji Burnleya...
Joint_fc
Odlicno prvo poluvrijeme, nismo gola primili.
Jel mi sad igramo sa 2 stopera i 0 bekova te 2 DMF u vidu Lucasa i Cana te 2 CMF te 2 krila koja su zapravo AMF te jednim napadacem koji je u stvari krilo ? 

Trenutna formacija je zbunila pola Evrope
A Sterling postaje pravo sebican igrac 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.