FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vedran Kjosevski,Aldin Ceman,Dino Haskovic,Riad Bajic,Kerim Memija,Dino Hasanovic,Amer Hiros,Dzenis Beganovic,Seid Behram igraju za nasu ekipu na Hasetovom turniru...Amer Hiros se vratio sa probe iz Francuske...Benjo Colic za desetak dana znat ce ime novog kluba tako da nas on definitivno napusta...Mirsad Beslija izjavio da ga Kerim Memija najvise podsjeca na njega,jer je fizicku jak,brz i sportski bezobrazan...
Ako se ne varam prosle godine boccaccio je uzeo titulu, po meni ove godine zasluzio vedator. Nikad necu skontati sta time dokazujete sto lobirate za ovo glasanjeshzna je napisao/la:Ko prođe iz ovog para u finale ( DoW - Boccaccio ) sigurno uzima takmičenje, a obojica su Željovci kako god

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
- Kontakt:
Pa to je isto kao sto ti kazes da treba pobjediti vedator to kao nije lobiranje.propuh je napisao/la:Ako se ne varam prosle godine boccaccio je uzeo titulu, po meni ove godine zasluzio vedator. Nikad necu skontati sta time dokazujete sto lobirate za ovo glasanjeshzna je napisao/la:Ko prođe iz ovog para u finale ( DoW - Boccaccio ) sigurno uzima takmičenje, a obojica su Željovci kako god

- delpiero502
- Kontakt:
Zna li neko satnice utakmica na Jasetovom za vikend ?
subota:delpiero502 je napisao/la:Zna li neko satnice utakmica na Jasetovom za vikend ?
12 sati - FK Željezničar - Selekcija "Avaz - Sport"
17 sati - FK Željezničar - FK Sarajevo
nedjelja:
12 sati - FK Željezničar - FK Vratnik
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ne ja nisam rekao da se glasa i "obavi duznost"rajkoVelicanstveni je napisao/la:Pa to je isto kao sto ti kazes da treba pobjediti vedator to kao nije lobiranje.propuh je napisao/la:Ako se ne varam prosle godine boccaccio je uzeo titulu, po meni ove godine zasluzio vedator. Nikad necu skontati sta time dokazujete sto lobirate za ovo glasanjeshzna je napisao/la:Ko prođe iz ovog para u finale ( DoW - Boccaccio ) sigurno uzima takmičenje, a obojica su Željovci kako god
ti si svakako aldinne pod novim tu i da si malo duze zadrzao bilo koji prethodni bio bi vjerovatno u konkurenciji za drugu nagradu

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Vama bas dosadno
-
- Kontakt:
Vidi se da ti je propuh udario u glavu. 

-
- Kontakt:
Petak prodje, sta se desava zna li neko
Amar Osim je napustio Zeljeznicar i prihvatio ponudu...
@Fairbet gdje si to procitao? ili pretpostavljas da ce tako biti
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
il si Amar Osim ili znas vise od nasih sluzbenika iz kluba znaci info od prije 10 minuta od direktora:FairBet je napisao/la:Amar Osim je napustio Zeljeznicar i prihvatio ponudu...
Amar dolazi tek danas i samo mogu reci da jos niko trenutno ne zna sta je odlucio...pozz
Zadnja izmjena: super, dana/u 27 dec 2014, 09:01, ukupno mijenjano 1 put.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Dok se super javi znaci da je neki belaj u klubu 

- super
- Kontakt:
kakav belajcobefks je napisao/la:Dok se super javi znaci da je neki belaj u klubu

samo morao sam napisati,frajer u pola 3 ujutro napise amar odlazi a niko iz kluba trenutno nema info odlazi li ili ostaje do danasnjeg sastanka s amarom to je jedina istina,ponavljam danas Amar dolazi i niko jos nema nikakav info nit ce ga imati do sastanka sa njim to je jedina istina
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Nemoj se ti samo sekirati. Pokusaj nekad staviti tacku i zarez, da lakse skontamo sta pises. I nije neznam, pise se ne znam.
- super
- Kontakt:
hvala na primjedbi na pravopisu,ispravljeno,svakom se desicobefks je napisao/la:Nemoj se ti samo sekirati. Pokusaj nekad staviti tacku i zarez, da lakse skontamo sta pises. I nije neznam, pise se ne znam.

- super
- Kontakt:
jos par kafa i nema vise,to je dovoljno izgleda da dodjes do tog naslova Amar preuzima katarsku ekipu,novinari imaju bolji info izgleda od ljudi iz kluba
-
- Kontakt:
E sad bi tek mogao haos da nastane, kako u klubu tako i na tribinama
On je bio jedini covjek koji nas je mogao izvaditi iz ovih govana...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FKŽ !
Dosadan si, ovo ti je već drugi put da sam te upratio da prizivaš nerede na tribinama. Jesi li ti uopšte upoznat sa tim kakvim se aktivnostima Manijaci bave u ovom periodu da bi ušli jači u drugu polusezonu?perodeformero je napisao/la:E sad bi tek mogao haos da nastane, kako u klubu tako i na tribinama
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!