Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Poslovanje zadnje tri godine, mora biti pozitivno ili na nuli. Ako to nije slucaj, u proracun se uzima i naredna godina, da se sumira tendencija. Ako je razlika minimalna u negativnom smislu, vlasnik moze pokriti gubitak da izjednaci stanje.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- Carragher23
- Kontakt:
Suso mašinerija, odmah ga staviti iza napadača. Mada mislim da nije jos spreman za svih 90. pauzirao je oko 3 mjeseca cini mi se.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ocekujem sutra ponovo 3-6-1 formaciju sa lazarom u prvoj i nadam se igri kao protiv arsenala i pobjeda ne bi smjela doci u pitanje 

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
ima ,odradio je svoje,je nekako mislim da je vrijeme da procepi,nije imao srece protiv Uniteda,sad je vrijeme za naplatuackeey je napisao/la:Sta je sa Mariom, ima li on pravo nastupa?
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ovo za prodaju Balonje..Za mene bi bilo glupo ga prodati sad i izgubiti dobru svotu novca, jer gori nemoze biti nego sto je sad da ga ****, a nije uopste u godinama pa da cijena automatski pada..Ko kaze da odjedanput nece eksplodirati ( ne nisu u pitanju petarde ili pikado), jer talenta ima..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Danas samo pobjeda dolazi u obzir, ako danas ne dobijemo jedan burnley, onda necemo nikog dobit do kraja prvenstva
Inače maloprije u kladari uplatio cenera na nas, totenhem i arsenal, 3 tekme, isplata 51 KM

Inače maloprije u kladari uplatio cenera na nas, totenhem i arsenal, 3 tekme, isplata 51 KM

HORDE ZLA SARAJEVO 1987
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Na sk3 prenos Burnley-Liverpool
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- Carragher23
- Kontakt:
postava ista kao protiv Arsenala sto i nije lose, mladi Ojo je na klupi kao i Balotelli
LIVERPOOL FC
Liverpool XI: Jones, Toure, Skrtel, Sakho, Gerrard, Lucas, Coutinho, Henderson, Markovic, Lallana, Sterling.
Substitutes: Mignolet, Lambert, Moreno, Manquillo, Can, Balotelli, Ojo.
Šteta što nema Susa ni na klupi ali nadam se da će se utkmica tako odvijat da ćemo moći malo vidjeti i Ojoa.
Substitutes: Mignolet, Lambert, Moreno, Manquillo, Can, Balotelli, Ojo.
Šteta što nema Susa ni na klupi ali nadam se da će se utkmica tako odvijat da ćemo moći malo vidjeti i Ojoa.
Sve mi se svidja u sastavu, samo mi i dalje nije jasno zasto forsira ovog yebenog lucasa, a can mu na klupi
Sastav je odličan stvarno ali uvijek mi syebe raspoloženje sa lucasom
Očekujem pobjedu, i samo pobjedu!

Sastav je odličan stvarno ali uvijek mi syebe raspoloženje sa lucasom

HORDE ZLA SARAJEVO 1987
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dalabu je napisao/la:Sve mi se svidja u sastavu, samo mi i dalje nije jasno zasto forsira ovog yebenog lucasa, a can mu na klupi![]()
Sastav je odličan stvarno ali uvijek mi syebe raspoloženje sa lucasom![]()
Valja prodat Lucasa u Januaru

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Mislim da nije to razlog. Od svih naših igrača koji igraju na toj poziciji Lucas ubjedljivo najbolje čita igru i presijeca protivničke napade. Negdje sam vidio i statistiku presječenih lopti i uspješnih startova koja je dosta impresivna od kada se vratio u prvi tim. Jeste da gubimo dosta s njim na drugoj strani terena ali ovaj napadački trio + Gerrard i 2 wing backa bi trebalo to da nadoknade. Naravno da je daleko od idealnog rješenja ali mi trenutno nemamo boljeg.Ponos Torina je napisao/la:
Valja prodat Lucasa u JanuaruInter,Napoli
![]()
Mada opet mi nije jasno kako Can ne može dobiti ni 20 minuta, pogotovo kada nam rezultat odgovara i kad se uzme u obzir da pokriva veliki broj pozicija.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Oba daju i 3+, 1-3 idealno za mene
A imam osjecaj da ce biti dosta teska i tvrda utakmica, i ocekujem da ce nasa odbrana biti na nivou

A imam osjecaj da ce biti dosta teska i tvrda utakmica, i ocekujem da ce nasa odbrana biti na nivou
ZZ
Dzaba ga hvalis,jedan je od najgorih veznjaka u ekipi pravi konstantno glupe faulove. Kad vidim da on zaradjuje od fudbala dodje mi da se ubijem.
P.S. ima li neko dobar link?
- kumkalesic
- Kontakt:
Pobjeda nam je strašno potrebna i nadam se da bar ovakve klubove kao Burnley možemo još uvijek pobijediti...
Kod protivnika se, nakon duže pauze, vraća i Welšanin Sam Vokes koji će meč krenuti s klupe, tako da bi, vjerovatno, u drugom poluvremenu konačno mogli vidjeti taj ubitačni tandem iz prošle sezone Vokes-Ings...
baš je odabrao trenutak za povratak
Kod protivnika se, nakon duže pauze, vraća i Welšanin Sam Vokes koji će meč krenuti s klupe, tako da bi, vjerovatno, u drugom poluvremenu konačno mogli vidjeti taj ubitačni tandem iz prošle sezone Vokes-Ings...
baš je odabrao trenutak za povratak

Joint_fc
Neko link ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Tri puta za redom ista postava
to jos nismo vidjeli ove sezone 

Ma ne hvalim ga uopšte, po meni je odavno primarna stvar bila pojačati njegovu poziciju ali tako je kako je. Trenutno on pruža najbolju zaštitu odbrani.Curry je napisao/la:Dzaba ga hvalis,jedan je od najgorih veznjaka u ekipi pravi konstantno glupe faulove. Kad vidim da on zaradjuje od fudbala dodje mi da se ubijem.
Fin stream:
http://streamfifamatches.tv/ch3ustream.php
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.