Toni Sunjic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Sv: Toni Sunjic

Post Postao/la Cartman » 19 dec 2014, 23:19

Janez je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Znamo da ovaj sigurno ne voli. Ili je nekim cudom sin Ustase zavolio Bosnu i Hercegovinu, a ne Herceg-Bosnu? Sunjic jedino moze mrzit BiH ili bit neutralan prema istoj, volit je ne moze ni po kojoj logici.
Nije tajna da imate dvojno državljanstvo - bosansko i hrvatsko. Jeste li mogli da birate za koga će te igrati, za Bosnu ili za Hrvatsku?

- U našoj zemlji je moguće da imate dvojno državljanstvo. Mnogi ljudi imaju dva pasoša. Ja nisam iznimka, imam i bosanski i hrvatski pasoš. Da, mogao sam igrati za Hrvatsku. Ali, izabrao sam Bosnu i nisam požalio.

Izjavi Toni jednom prilikom .... ;)
Ne vjerujem ni sekunde da je u bilo kojem trenutku imao ponudu Hrvatske.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 dec 2014, 23:22

Cartman je napisao/la:
Janez je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Znamo da ovaj sigurno ne voli. Ili je nekim cudom sin Ustase zavolio Bosnu i Hercegovinu, a ne Herceg-Bosnu? Sunjic jedino moze mrzit BiH ili bit neutralan prema istoj, volit je ne moze ni po kojoj logici.
Nije tajna da imate dvojno državljanstvo - bosansko i hrvatsko. Jeste li mogli da birate za koga će te igrati, za Bosnu ili za Hrvatsku?

- U našoj zemlji je moguće da imate dvojno državljanstvo. Mnogi ljudi imaju dva pasoša. Ja nisam iznimka, imam i bosanski i hrvatski pasoš. Da, mogao sam igrati za Hrvatsku. Ali, izabrao sam Bosnu i nisam požalio.

Izjavi Toni jednom prilikom .... ;)
Ne vjerujem ni sekunde da je u bilo kojem trenutku imao ponudu Hrvatske.

Mozda za onu selekciju beskucnika jedino.
1946

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 dec 2014, 23:22

Edol je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ovi sto nisu iz dijelova BiH gdje je HVO harao su zaboravili neke stvari.
Sreća pa si ti tu da nas podsjetiš na hrvatsku okupaciju Osla.
Ti znas gdje sam ja rodjen? Bolje ti je suti, ocito da si balavac teski.

Da je se ispostavilo da je neki reprezentativac HR izvrsio ratni zlocinac protiv Hrvata nikad vise ne bi zaigrao za njih.

Sabinho
Kontakt:

Re: Toni Sunjic

Post Postao/la Sabinho » 19 dec 2014, 23:22

Vjerovatno da je imao ponudu iz mladjih kategorija nekad kao mnostvo ostalih koji su iole perspektivni. Tu uopce nije bitno, vidim za koga sad igra i dolazi li preko qrca igrati i to je to. :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 19 dec 2014, 23:24

Cartman je napisao/la: Da je se ispostavilo da je neki reprezentativac HR izvrsio ratni zlocinac protiv Hrvata nikad vise ne bi zaigrao za njih.

A, koji je to reprezenativac BiH izvrsio ratni zlocin?!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 dec 2014, 23:24

Sabinho je napisao/la:Vjerovatno da je imao ponudu iz mladjih kategorija nekad kao mnostvo ostalih koji su iole perspektivni. Tu uopce nije bitno, vidim za koga sad igra i dolazi li preko qrca igrati i to je to. :kafa:
Koliko se ja sjecam on je jedva igrao i za nase mladje kategorije. Nikad nije bio vazan dio mlade repke.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 dec 2014, 23:25

Cartman je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Vjerovatno da je imao ponudu iz mladjih kategorija nekad kao mnostvo ostalih koji su iole perspektivni. Tu uopce nije bitno, vidim za koga sad igra i dolazi li preko qrca igrati i to je to. :kafa:
Koliko se ja sjecam on je jedva igrao i za nase mladje kategorije. Nikad nije bio vazan dio mlade repke.

Pa sad odi i pogledaj ko je tad igrao umjesto njega i gdje su oni a gdje je Toni.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 20 dec 2014, 04:53

Momak superkorektno gra za repku. Cak mislim da je jedini u repci svojim trudom daleko nadmasio svoje limite i cisto srcem zasluzio respekt i razuvjerio podosta nas pesimista. Dakle igra posteno i ne zasluzuje nimalo spominjanje ovih nekih ruznih stvari.

Ovo me podsjeca na one afere oko Besica starijeg i ponizavanje Muhameda tipa "otac igraca iz gulas lige kriminalac".
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 dec 2014, 14:35

Dajem podršku Toniju. Nije još uvijek ništa uradio gdje bi mogao da ga osudim. Bori se na terenu kapo što se bore i Džeko i Spahić i Bičakčić i Vranješ itd. Ali razumjem i ljude koji ga gledaju drugačije nego ja, vjerovatno kad njega vide vide lik njegovog oca i to im budi loša sjećanja na rat.

Šunjić je k'o stvoren za bundesligu. Neka ode u Hoffenheim pa da imamo uigran tandem Bičo i Toni :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 dec 2014, 14:49

Bravo za moderatora, Sunjic se meni ne svidja kao igrac ali ovo nema veze ni sa cim. Sto je momak kriv ako mu je otac pravio nedjela tokom rata. Oca treba kazniti a Tonija ostavite van ove price. Nije fer ljudi.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 dec 2014, 14:57

aleksandar_veliki je napisao/la:Svaki post koji bude imao veze sa Šunjićem starijim će biti brisan, a autor istog odstranjen s foruma. Kazu da roditelje ne mozes birati...
Nisam kriv što mi je otac siromašan ali sam kriv što mi je punac siromašan :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 21 dec 2014, 18:55

Toni ne moze biti kriv za postupke svoga oca,svaki covjek odgovara za svoje postupke.

Sa ovim bi trebali zavrsiti tu pricu,Toni je reprezentativac BiH,za nju igra posteno,daje sve od sebe i zbog toga zasluzuje postovanje.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 25 dec 2014, 18:37

Velika greska momcino je bio prelazak u taj Kuban, **** te Rusija, da si otisao u Njemacku sve bi bilo bolje. Evo čitam da se Kuban gasi na ljeto zbog finansijskih problema. :nedam:

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 25 dec 2014, 18:49

Sheyi je napisao/la:Velika greska momcino je bio prelazak u taj Kuban, **** te Rusija, da si otisao u Njemacku sve bi bilo bolje. Evo čitam da se Kuban gasi na ljeto zbog finansijskih problema. :nedam:
Velika greška je Ognjen Vranješ a pravi potez je otići iz Ukrajine u Rusiju.Ako se Kuban ugasi pravi igrači kao Toni će naći klub i to kao slobodan igrač.Da je odmah iz Zorye otišao u Njemačku Toni bih doživio sudbinu Zahirovića.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 25 dec 2014, 19:06

Ne moze biti pravi potez, ako je imao na jednoj strani ponude iz Bundeslige, Koln, Stuttgart, Freiburg, a na drugoj Kuban i ruska liga, i odabrat ovo drugo zbog kako kazu vise zarade.

Nadam se da ce u Januaru biti ponuda za njeg, Bundesliga ili Seria A :thumbup:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 dec 2014, 19:07

Ne znam on meni djeluje previše sporo i tromo i ne mogu ga baš zamisliti u Bundesligi :crazy:

Po meni je Italija najbolja za njega :thumbup:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 25 dec 2014, 21:54

Može i engleska, Hull, Barnsley, Qpr i tako te ekipe. Može i u Stoke kod Bege da zamijeni Showcrosa.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 26 dec 2014, 13:18

Sheyi je napisao/la:Ne moze biti pravi potez, ako je imao na jednoj strani ponude iz Bundeslige, Koln, Stuttgart, Freiburg, a na drugoj Kuban i ruska liga, i odabrat ovo drugo zbog kako kazu vise zarade.
Da, imao je ponudu Freiburga a izabrao Kuban zbog finansijski neuporedivo bolje ponude. Ne znam što ne bi bio pravi potez, ko bi se to odrekao, lupam, 800.000 KM godišnje da bi igrao u nekakvom Freiburgu? Nije sad ni ruska liga nekakva rupa (pogotovo ne Kuban u njoj), a evo kako vidimo Freiburg će vjerovatno ispasti iz lige, ko garantuje da bi uspio pobjeći i ne završiti u Cvajti.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 26 dec 2014, 13:35

Sheyi je napisao/la:Ne moze biti pravi potez, ako je imao na jednoj strani ponude iz Bundeslige, Koln, Stuttgart, Freiburg, a na drugoj Kuban i ruska liga, i odabrat ovo drugo zbog kako kazu vise zarade.

Nadam se da ce u Januaru biti ponuda za njeg, Bundesliga ili Seria A :thumbup:
Najvjerovatnijese radilo puno boljoj ponudi, cisti sumnjam da bi bilo ko za , recimo, duplo manje para, izabrao da igra u Frieburgu , a ne u Kubanu. Nisu tu u igri veliki milioni , niti je on zaradio neku silnu lovu, pa da se odrekne para radi meraka, na koncu, ruska liga je jaka, ako bi izuzeo Bayern, Rusi i Svabe bi bili tu negdje.
Mislim da on ima kvalitet , a i rejting , da napravi transfer u neki osrednji tim liga petice.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 26 dec 2014, 22:19

U tim godinama se ne biraju pare prije karijere.
Za parama moze ici i u 35+ godina, Kina uvijek trazi. :)

I Bicakcic je ispao sa Braun'om, pa opet napravi transfer u dobar klub, koji se bori za evropska takmicenja.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, MrPink, Normus90 i 30 gostiju.