NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA kviz :)
@clutch, evo odgovora:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Evo jedno pitanje, nešto mi mrsko tražiti odgovor, pa možda neko zna: da li je neko bio MVP sezone, a da nije biran na All Star Game te sezone (a da razlog neigranja na ASG nije povreda)?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- tuzlak1987
- Kontakt:
Karl Malone u lockout sezoni, valjda nije ni bilo all star utakmice pa nije ni pozvan.jose je napisao/la:Evo jedno pitanje, nešto mi mrsko tražiti odgovor, pa možda neko zna: da li je neko bio MVP sezone, a da nije biran na All Star Game te sezone (a da razlog neigranja na ASG nije povreda)?
Ne pikaju se sezone kad nije igran ASG.tuzlak1987 je napisao/la:Karl Malone u lockout sezoni, valjda nije ni bilo all star utakmice pa nije ni pozvan.jose je napisao/la:Evo jedno pitanje, nešto mi mrsko tražiti odgovor, pa možda neko zna: da li je neko bio MVP sezone, a da nije biran na All Star Game te sezone (a da razlog neigranja na ASG nije povreda)?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
mislim da se to nije nikad desilo
najviše trojki u jednoj sezoni za cliperse ima koji igrač?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Eric Piatkowski
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:Eric Piatkowski
ne
jamaal?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
KK_Bosna je napisao/la:jamaal?

koji igrač je u jednoj sezoni imao preko 29 poena,13 skokova,4 asista i 3 blokade prosječno a ipak nije bio izabran ni u jednu od dvije najbolje petorke lige?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Shaq O'Neal.filip13 je napisao/la:koji igrač je u jednoj sezoni imao preko 29 poena,13 skokova,4 asista i 3 blokade prosječno a ipak nije bio izabran ni u jednu od dvije najbolje petorke lige?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:Shaq O'Neal.filip13 je napisao/la:koji igrač je u jednoj sezoni imao preko 29 poena,13 skokova,4 asista i 3 blokade prosječno a ipak nije bio izabran ni u jednu od dvije najbolje petorke lige?
ne
Karl Malonefilip13 je napisao/la:koji igrač je u jednoj sezoni imao preko 29 poena,13 skokova,4 asista i 3 blokade prosječno a ipak nije bio izabran ni u jednu od dvije najbolje petorke lige?
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Koji igrač je zabio najviše poena u finalnoj utakmici play offa sa slobodnih bacanja ?
LeBronfan je napisao/la:Karl Malonefilip13 je napisao/la:koji igrač je u jednoj sezoni imao preko 29 poena,13 skokova,4 asista i 3 blokade prosječno a ipak nije bio izabran ni u jednu od dvije najbolje petorke lige?
ne
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Curry je napisao/la:Koji igrač je zabio najviše poena u finalnoj utakmici play offa sa slobodnih bacanja ?
Stani malo. Znam da si novi ali povuci rucnu. Ne mozes novo pitanje postaviti dok se ne odgovori na postavljeno!
@filip ubi nas tvoja statistika

BernardBarnjak je napisao/la:Curry je napisao/la:Koji igrač je zabio najviše poena u finalnoj utakmici play offa sa slobodnih bacanja ?
Stani malo. Znam da si novi ali povuci rucnu. Ne mozes novo pitanje postaviti dok se ne odgovori na postavljeno!
@filip ubi nas tvoja statistikadaj pomoc malo
je li pomoć ako kažem da je centar?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Shaq
Znam da je tada bas mu sve svirano, a on bio drvo za slobodna
Znam da je tada bas mu sve svirano, a on bio drvo za slobodna

- BernardBarnjak
- Kontakt:
hahhah, naravno da je centar bio. Hm, Ewing? KAJ? David Robinson?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.